Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΡΕ ΤΙ ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; F-35: Δεν πέταξε λόγω κακοκαιρίας (ΦΩΤΟ)


Καλά, το έχετε ακούσει εσείς αυτό ποτέ: να μη πετάει πολεμικό αεροσκάφος λόγω βροχή;

Και όμως συνέβη αυτό με τα πανάκριβα αμερικανικά αεροσκάφη F35 που έχει τρελαθεί να αγοράσει ο Πάνος Καμμένος και ο γραφικός Λεβέντης, έχοντας την συνδρομηή των δημοσιογραφικών φερέφωνων του ΥΠΕΘΑ, που τα παίρνουν κανονικά από την αμερικανική πολεμική βιομηχανία.
Το πόσο ρουφιάνοι και χαρτζιλικομένοι είναι οι δημοσιογράφοι αποδεικνύεται και από ένα άλλο γεγονός.
ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ-ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.
θυμίζουμε, ότι γνωστός για την γραφικότητα του και τις τσιρίδες μεγαλοδημοσιογράφος, όταν στο παρελθόν γίνονταν παράνομα άσκηση με καύσωνα στον Έβρο και τα στρατιωτικά νοσοκομεία είχαν γεμίσει με ασθενείς φαντάρους, απαντώντας στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φώναζε "τι θ ακάνουμε, με καύσωνα δεν πολεμάμε"; δικαιολογώντας την παρανομία του Ταξίαρχου διοικητή και του ΓΕΣ
Τώρα, τα f35 με βροχή δεν πετάνε;
Το F-35 βρήκε ένα απροσδόκητο εμπόδιο σε προγραμματισμένη πτήση του. Τον κακό καιρό. Η κακοκαιρία έκανε λοιπόν υποχρεωτική την αναβολή της απογείωσης.

Η ανακοίνωση της R.A.A.F (Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας) πριν λίγες ημέρες προκαλεί συζητήσεις.

Σε σχέση με την προγραμματισμένη πτήση του F-35 για το Avalon Air Show η R.A.A.F. έγραψε στο twitter: «Due to bτου  ad weather in Amberley, Queensland, our F-35As will now depart Avalon on Monday, 6 March» – («λόγω του κακού καιρού στο Άμπερλεϋ, του Κουινσλάντ τα F-35A μας θα αναχωρήσουν για το Άβαλον την Δευτέρα 6 Μαρτίου»).

Due to bad weather in Amberley, Queensland, our F-35As will now depart Avalon on Monday, 6 March. More info at:http://bit.ly/1vvSrAc 


Όπως εξηγεί το australianaviation αυτό που συνέβη είναι οτι τα F-35A που ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν στο Air Show της Αυστραλίας δεν έχουν μια τροποποίηση που θα τους επιτρέπει να πετάνε σε καταιγίδες με κεραυνούς.


Αυτή η αντικεραυνική προστασία δεν έχει έχει ολοκληρωθεί στα δυο αεροσκάφη και καθώς η πρώτη φροντίδα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι η ασφάλεια τα αεροσκάφη δεν πέταξαν σε συνθήκες που υπήρχε κεραυνός.

Στην οριστική επιστροφή τους στην Αυστραλία θα έχουν τροποποιηθεί με αντικεραυνική προστασία αναφέρει η ιστοσελίδα.

Τα δυο πρώτα F-35A της Αυστραλίας (A-35-001 και 002) παραδόθηκαν το 2014. Απο τότε είναι σε πολυεθνικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Η μόνιμη εγκατάσταση των F-35A της Αυστραλίας στο έδαφος της χώρας αναμένεται το 2018.

Συνολικά η κυβέρνηση της Αυστραλίας ενέκρινε την αγορά 14 μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-35A το Νοέμβριο του 2009. Ένα δεύτερο πακέτο μαχητικών αεροσκαφών εγκρίθηκε τον Απρίλιο του 2014. Αυτό αφορούσε την αγορά συνολικά 58 αεροσκαφών.

Τα μαχητικά θα μοιραστούν σε τρείς Μοίρες της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας (R.A.A.F) και η άφιξη των πρώτων οριστικά στην Αυστραλία αναμένεται το 2018 με ανάληψη υπηρεσίας το 2020.

Άλλα 28 μαχητικά αεροσκάφη F-35Α που θα φτάσουν τον συνολικό αριθμό της Αυστραλίας στα 100 αεροσκάφη είναι πιθανό να αποκτηθούν αφού υπάρχει σχετική διαδικασία για την λήψη της απόφασης απο την κυβέρνηση.K.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου