Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Εξόρμηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ προκαλεί την «ταραχή» της διοίκησης στο ΚΕΝ Μεσολογγίου

Την Πέμπτη 6 Απριλίου επισκεφτήκαμε  για  μαζική παρέμβαση και μοίρασμα  κειμένων που ενημερώνουν τους φαντάρους για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, στην τελετή  ορκωμοσίας στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων του Μεσολογγίου.
Δίνοντας ένα δείγμα γραφής του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό και στέλνοντας μήνυμα ότι ο στρατιώτης και η λαϊκή οικογένεια δεν είναι μόνοι τους απέναντι στην αυθαιρεσία του Στρατού και στην πολεμοκαπηλεία, την εκμετάλλευση και την εθνικιστική προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας.
Υπήρχε πάρα πολύ θετικό κλίμα αντιμετώπισης από τους φαντάρους και τους γονείς τους πράγμα που από ότι φαίνεται ενόχλησε την διοίκηση του στρατοπέδου.
Την οποία έπιασε «..ταραχή» που λέει και ο Πανταζής!
Δημιουργήθηκε  ένα συνεχές κλίμα απειλών για να φύγουμε από την είσοδο του στρατοπέδου, πράγμα που έγινε με απειλές από αξιωματικούς με την πρόφαση ότι απαγορεύεται να μοιράζονται προκηρύξεις!
Η διοίκηση της μονάδας που έχει καταγγελθεί πρόσφατα ότι καλλιεργεί την βυσματοκρατία, σε ένα πανάρχαιο ΚΕΝ το οποίο καταρρέει πάνω στα κεφάλια των νεοσυλλέκτων των οποίων απειλεί την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή τους, που διατηρείται μόνο και μόνο για να κερδοσκοπούν εις βάρος των στρατιωτών τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και να παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια οι βουλευτές της περιοχής κυνηγώντας τους ψήφους.
Θέλει να ορθώσει Στεγανά, όπως κάνει το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, με την στήριξη του αντιδραστικού δικαστικού κατεστημένου. Να απομονώσει τους φαντάρους, ώστε απειλώντας και εκφοβίζοντας να μπορέσει να ελέγξει, χειραγωγήσει ως δωρεάν εργαζόμενους ή αναλώσιμους στους άθλιους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης, κρύβοντας ταυτόχρονα τις παρανομίες και την παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Η αντιδημοκρατική και αυταρχική στάση της διοίκησης του ΚΕΝ Μεσολογγίου, που εμπόδισε τη ελεύθερη διακίνηση του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος όχι μόνο παραβιάζει τα δικαιώματα μας που απορρέουν από το Σύνταγμα και κυρίως από την ταξική πάλη.
Αλλά συνυπάρχει με την συνολική κυβερνητική πολιτική που θέλει να πατάξει το κίνημα και να θέσει εκτός νόμου ότι δεν εντάσσεται στους «εθνικούς» στόχους της αστικής τάξης, από τα Μνημόνια μέχρι την αναβάθμιση του ρόλου της στην Ανατολική Μεσόγειο, που για να τους ικανοποιήσει είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να μας θυσιάσει ως κρέας στα κανόνια τους.         
Παρόλα αυτά η παρέμβαση μας ολοκληρώθηκε, μείναμε στον χώρο της εισόδου μέχρι να φύγουν οι φαντάροι και μάλιστα κάποιοι από αυτούς μας επικρότησαν για την παρουσία μας και την επιμονή μας.
Συνεχίζουμε λοιπόν, ακόμη πιο μαχητική, πιο αποφασιστικά.
Εμείς τους επαναλαμβάνουμε:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΟΓΑΡΧΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ -ΕΕ-ΝΑΤΟ
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους στους νέους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ελληνικής κυβέρνησης.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου