Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αχιλλέας Ζαπράνης: "Πανεπιστημιακός δάσκαλος" με νοοτροπία και αντιδράσεις λοχία καραβανά. (Βίντεο)

Πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που θέλουν να ονομάζονται «πανεπιστημιακοί δάσκαλοι» και όμως έχουν την νοοτροπία και τις αντιδράσεις λοχία καραβανά.
Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση για τον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ Αχιλλέα Ζαπράνη.

Το βίντεο που παραθέτουμε έχει τίτλο «Πρύτανης ζητάει απ' τον ΜΑΤατζή, να δείρει φοιτήτριες και φοιτητές του. Αυτοί αντιστέκονται...». 
Παρακολουθώντας το κανείς διαπιστώνει γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει τα εύσημα του σ’ αυτόν τον «εκπαιδευτικό» ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει μπάτσους μέσα στον χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος καθώς και τις αντιδράσεις των φοιτητικών νεολαιών –ανάμεσα και του ΣΥΡΙΖΑ- που με ανακοινώσεις τους ζητούσαν την παραίτηση του πρύτανη αφού «η πρωτοβουλία του να καλέσει τα ΜΑΤ», μπορεί να ερμηνευτεί «μόνο σαν επίδειξη δύναμης, για να θυμίσει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, ότι στο 'τσιφλίκι' του, το ΠΑΜΑΚ, κάνει κουμάντο μόνο αυτός"».

Σχολιάζοντας στην παρουσία του στο f/b το παρακάτω βίντεο, ο δημοσιογράφος Χ. Αβραμίδης σημειώνει: «Η αμήχανη στιγμή που ένας "πανεπιστημιακός δάσκαλος" ζητάει από τον Ματατζή που είναι δίπλα του, να δείρει τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του.

Μπράβο στους φοιτητές που αντιστάθηκαν και έδιωξαν τελικά τα ΜΑΤ από το πανεπιστήμιο...»

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου