Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μήπως ο Πάνος Καρβουνόπουλος έχει χάσει το μέτρο στο να εξωραϊζει την κυβέρνηση

Πραγματικά, τα λόγια και τα έργα όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και πολλών δημοσιογράφων αποτελούν πηγή συμπερασμάτων.
Γιατί σίγουρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του, ο καθένας προσπαθεί να σταθεί και να δώσει τη μάχη της επιβίωσης, όμως κρίνεται για τα γραπτά του...
Γιατί δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία να σπάει την απεργία των Ναυτεργατών, να μεταφέρει με Οχηματαγωγό 200 αστυνομικούς που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στη Ρόδο με το πλοίο της γραμμής  και εσύ τελικά να καταγγέλλεις ως δημοσιογράφος τις Ενώσεις τους γιατί διαμαρτύρονται. 
Μάλιστα να το κάνεις αυτό με όρους κοινωνικού αυτοματισμού και απαιτώντας την λήψη μέτρων από τον πολιτικό τους προϊστάμενο Υπουργό ΠΡΟΠΟ Τόσκα...
Και να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Πάρης Καρβουνόπουλος.
Με την ίδια ακριβώς ολοκληρωτική και αυταρχική αντίληψη είχε αντιμετωπίσει το ζήτημα με τις αφίσες που είχε παρουσιάσει συγκεκριμένος πολιτικός χώρος αμφισβητώντας την εθνικιστική και πολεμοκάπηλη κυβερνητική για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. 
Μάλιστα και τότε είχε απαιτήσει από την πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την άμεση παρέμβαση για την πάταξη των δραστών.
Τα δύο αυτά εντελώς διαφορετικά περιστατικά εκτιμήθηκαν, προβλήθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πολύ περισσότερο απαιτήθηκε να αντιμετωπιστούν γιατί εκθέτουν " τα εθνικά συμφέροντα".
Αναρωτιόμαστε: υπάρχει αστυνόμευση των πολιτικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και απόπειρα σωφρονισμού;
Μήπως το νεοσυντηρητικό και επίσης αγαπημένο ιδεολόγημα κάθε ολοκληρωτισμού "ή μαζί μας ή εχθρός μας" αποτελεί μέρος του ιδεολογικού οπλοστασίου της κυβέρνησης, έχοντας ως εκφραστές και συγκεκριμένο τμήμα του δημοσιογραφικού κατεστημένου;
Εμείς καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές και αντιλήψεις από όπου και αν προέρχονται.
Θεωρούμε όμως ότι είναι ενδεικτική εικόνα-πρακτική του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ο οποίος ούτε μεταρρυθμίζεται, ούτε εξανθρωπίζεται.
ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Τα συμπεράσματα δικά σας:  

Διαμαρτυρία αστυνομικών επειδή μεταφέρονται με αρματαγωγό του ΠΝ! Έχει χαθεί το μέτρο;

Είναι προφανές ότι το μέτρο έχει χάθει στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Το γράψαμε και προχθές φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με την οποία διαμαρτύρεται γιατί 200 αστυνομικοί αποφασίστηκε να μεταφερθούν με το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ στη Ρόδο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ!!!

Διαμρτύρονται γιατί όπως λένε στην επιστολή τους μεταφέρονται “σε συνθήκες που παραπέμπουν σε μεταφορά στρατιωτών σε καιρό πολέμου, παρά σε μετάβαση αστυνομικών για μέτρα ασφαλείας σε μια διάσκεψη που είναι γνωστή στην Ηγεσία εδώ και καιρό”.

Δηλαδή τα πληρώματα των Αρματαγωγών που περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους σ΄ αυτά τα πλοία με μισθούς πολύ χειρότερους απ΄ αυτούς των αστυνομικών τι να πουν; Δεν λένε κουβέντα και έφθασαν στο σημείο να “σώσουν” την παρτίδα φιλοξενώντας ακόμη και πρόσφυγες και μετανάστες.
Κύριε Τόσκα, έχετε χάσει μήπως τον έλεγχο; Θυμόμαστε ότι ως ΥΦΕΘΑ με πολύ μεγάλη δυσκολία, με το ζόρι μιλούσατε στους στρατιωτικούς των Ενώσεων. Πως αυτή η αλλαγή με τον “συνδικαλισμό των Σωμάτων Ασφαλείας”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου