Slider

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Εργασιακή χούντα στο 564 Μ/Κ ΤΠ της 30 Μ/Κ ΤΠ στο Λαγό Διδυμοτείχου


Αυτή είναι η αλήθεια του Στρατού στον Έβρο.

Δεν έχει καμιά σχέση με την προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας, τα ψέματα του ΓΕΣ.

Στρατηγέ Καμπά, διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, ορίστε τα έργα σου...

Τα όσα συμβαίνουν στο 564 Μ/Κ ΤΠ μόνο ως χούντα μπορούν να χαρακτηριστούν. 
Η ανισότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το προσωπικό έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.
Με πρωταρχικό σκοπό την καριέρα του, ο Διοικητής πατά στην κυριολεξία στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση ελαχίστων στελεχών, αδιαφορώντας πλήρως για τα δικαιώματα τους. Δεν νοιάζεται για τα προβλήματα τους, είναι μονίμως απών όταν αυτά υπάρχουν, λέγοντας πάντα το αντίθετο, με παραινέσεις για ηθικό, χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι συμμετέχουν στο σύνολο των δραστηριοτήτων (περί των 30 ατόμων) όλη τη χρονιά και οι ίδιοι και οι ίδιοι παραμένουν πίσω με τις δικαιολογίες ότι έχουν παιδιά, ο - η σύζυγος δουλεύει, είτε είναι βολεμένοι σε κάποιο πόστο, λες και οι υπόλοιποι επειδή είχαν την ατυχία είτε να μην εργάζεται ο - η σύζυγός, να μην έχουν παιδιά, είτε η υπηρεσία να μην τους έχει ξεχάσει εδώ ώστε να έχουν αρκετά χρόνια στην ίδια μονάδα και να είναι σε κάποιο πόστο θα πρέπει να μην παίρνουν ανάσα.
Δεν πάνε πίσω βέβαια ο Υποδιοικητής και το 3ο Γραφείο, που όχι μόνο δεν κάνουν κάτι να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά την χειροτερεύουν και αν κάνεις το λάθος να πεις κάτι που δεν τους αρέσει και δεν συμφωνεί με την γραμμή του Διοικητή θα φροντίσουν μετά να μπεις σε μια ιδιότυπη μαύρη λίστα κάνοντας τις μέρες σου ακόμα χειρότερες. 
Στα αιτήματα του δε για τις δικαιούμενες απαλλαγές, τις προγραμματισμένες άδειες και τις απομακρύνσεις ούτε λόγος. Απαλλαγή μαθαίνεις αν έχεις την επόμενη μέρα μόνο με τηλέφωνο στον ΑΥΔΜ αργά το βράδυ, γιατί ο Διοικητής το σκέφτεται πάρα πολύ σε ποιους θα δώσει, αν δε μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο, Κυριακή βράδυ και αν. 
Ούτε συζήτηση βέβαια για τις άδειες, μιλάμε πάντα για τις προγραμματισμένες (6μηνιαίος προγραμματισμός), οι οποίες αν και υποβάλλονται από τα στελέχη στην αρχή της εβδομάδας, αν δεν φτάσει Παρασκευή μεσημέρι δεν υπογράφονται, αδιαφορώντας για την οικογένεια που περιμένει στο σπίτι να πάει για μια εβδομάδα να δει τους γονείς και τους παππούδες, δημιουργώντας με την συμπεριφορά του προβλήματα και προστριβές, διαταράσσοντας την γαλήνη και την ηρεμία του σπιτιού. 
Όλα αυτά βέβαια δεν ισχύουν για όσους είναι στο Επιτελείο της Μονάδος και κάποιους ντόπιους τους οποίους δεν τους πιάνει τίποτα, κυκλοφορούν με φόρμες εργασίας όλη μέρα «κάνοντας» ότι σκοτώνονται στην δουλεία και υπάρχουν μόνο σαν φαντάσματα τα ονόματα τους γιατί τους ίδιους δεν τους βλέπεις ποτέ. Όλοι αυτοί απολαμβάνουν μια διαφορετική ευνοϊκή μεταχείριση και ότι ζητήσουν το έχουν γιατί πολύ απλά ο Διοικητής τους έχει ανάγκη.
Οι υπόλοιποι ας κόψουν τον λαιμό τους. Η δικαιολογία η ίδια, δεν υπάρχει κόσμος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγαίνει το ΤΧΕ, να γίνονται οι ασκήσεις συμμετέχοντας πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι (τα 30 άτομα που είπαμε πιο πάνω), το Επιτελείο και τα «φαντάσματα» δεν συμμετέχουν ποτέ, ασχέτως αν όλοι κάθε 26 του μηνός πάμε στην τράπεζα και όλα αυτά για να μπορέσει αυτός να προαχθεί και αναλάβει μελλοντικά κάποια καλή θέση η μετάθεση. Πόσο ακόμα όμως να αντέξουν τα στελέχη με ένα τέτοιο διοικητή; Ο υπομονή έχει εξαντληθεί πλέον. 
Άραγε τα γνωρίζει αυτά ο κ. Ταξίαρχος και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας;

Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό. 
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου