Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σαν τη Γκεστάπο εισβάλει στα σπίτια αγωνιστών η ΕΛ.ΑΣ. των Τσίπρα-Καμμένου-Τόσκα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
από ανάρτηση συναγωνιστή στις 02.00 π.μ.:

Έκτακτο. Αστυνομικοί μόλις πήγαν στα σπίτια των αγωνιστών Ηλία Σμήλιου και Θανάση Αγαπητού για να τους συλλάβουν μέσα στη νύχτα επειδή σήμερα το μεσημέρι ακύρωσαν πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας. 

Δεν δίστασαν να αναστατώνουν οικογένειες για τα μάτια της τράπεζας. 

Μετά από 9 μήνες που το κίνημα σώζει σπίτια και χωράφια φτωχών ανθρώπων ενάντια στις τράπεζες,οι "από πάνω" προσπαθούν να κάνουν αντεπίθεση...

Μνήμες 67 σήμερα στη Θεσ/νικη με πολλούς αγωνιστές να φυγαδεύονται σε φιλικά σπίτια για να αποφύγουν το μνημονιακό κράτος-νυχτοφύλακα.
Η Θεσσαλονίκη επιστρέφει στις σκοτεινές εποχές που μας περιέγραφαν ο Κοροβέσης και ο Χρόνης Μίσσιος.
Πάντοτε για χάρη των ίδιων μεγάλων συμφερόντων...


Πράγματι, τι μνήμες ξυπνούν από την ανάγνωση της παραπάνω ανάρτησης.
Η Δικτατορία των Συνταγματαρχών δίνει την σκυτάλη στην πιο σκληρή αντεργατική μνημονιακή αστική κυβέρνηση, στον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό και στο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Το Ελληνικό "εκκαθαρίζεται" από πρόσφυγες-μετανάστες που πετάγονται σε στρατόπεδα-συγκέντρωσης στην ερημιά γιατί έτσι απαιτεί ο Λάτσης και οι επενδύσεις του, που αποσκοπούν σε μια πρωτόγνωρη κερδοφορία με βάση όμως και πάλι την στήριξη του κράτους με τη μορφή της καταστολής και του άγριου ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας. 
Την ίδια μέρα που τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια διαρρέουν ότι δόθηκε "Εισαγγελική εντολή για εκκένωση τριών καταλήψεων. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται στην Οδό Ζωοδόχου Πηγής 119 στα Εξάρχεια, ένα κτίριο στο Χαϊδάρι γνωστό και ως " Κατάληψη Παπουτσάδικο", αλλά και για το ξενοδοχείο City Plaza".
Ξημερώματα η Αστυνομία εφορμά για να συλλάβει δύο αγωνιστές-συνδικαλιστές του λαϊκού κινήματος κατά των πλειστηριασμών των σπιτιών που λαός μας απέκτησε με κόπο και ιδρώτα για να χαρίσει σε τράπεζες και επενδυτές.
Στο στόχαστρο τους οι συναγωνιστές, οι πρόσφυγες και τα κοινωνικά κινήματα.
Κουράγιο σύντροφοι. Είμαστε στο πλευρό σας.
Ανάγκη όσο πότε για ανατροπή της κυβέρνησης και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου