Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα αγώνα ενάντια στο ΝΑΤΟ από τους Φαντάρους στον Έβρο

Η τεράστια Νατοϊκή άσκηση με την ονομασία noble jump καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα στην ελληνική παραμεθόριο. Όλα περιστρέφονται γύρω από το σημαντικό αριθμό στρατευμάτων που θα αποβιβαστεί, φιλοξενηθεί και προωθηθεί στη Ρουμανία μέσω της Ελλάδος. Γίνεται σε όλους φανερός ο κομβικός ρόλος που έχει η χώρα μας για την άσκηση και όχι μόνο.
Για εμάς του φαντάρους ο ρόλος αυτός έρχεται να προσθέσει και άλλα βάσανα στην ήδη δύσκολη καθημερινότητά μας. Ολόκληρες μονάδες μετακινούνται, προστίθενται έξτρα αγγαρείες και εργασίες, ανακαλούνται άδειες, αυξάνονται οι υπηρεσίες κόβονται έξοδοι. Όλα αυτά για να μη λείψει τίποτα στους φονιάδες. Ας μην έχει κανένας αυταπάτες. Το ΝΑΤΟ παραμένει ένας πολεμικός-κατασταλτικός και φονικός μηχανισμός. Μπορεί η ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις να τον έχουν υπερβεί, αυτό όμως καθόλου δε σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ έχει διακοσμητικό χαρακτήρα
Ο σκοπός της άσκησης, η οποία σχεδιάστηκε από την Allied Joint Force Command Naples, είναι ο έλεγχος των διαδικασιών ανάπτυξης και λειτουργικότητας του επιχειρησιακού συμμαχικού σχηματισμού, Very High Readiness Joint Task Force-VJTF. Η άσκηση έρχεται να ενισχύσει όλες της πλευρές του νέου ρόλου του ΝΑΤΟ.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ ως εχθροί των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ορίζονται:
·                     οι πρόσφυγες-μετανάστες
·                     οι ασύμμετρες απειλές, δηλαδή ορίζουν ως τρομοκράτη όποιον απειλεί τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα αστικά σχέδια αύξησης της κερδοφορίας τους
·                     η Ρωσία ως βασικός αντίπαλος παίχτης στους ενδοιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Το ΝΑΤΟ είναι ένας θεσμός ανταγωνιστικός με τα συμφέροντά μας, με τα συμφέροντα των εργαζόμενων και της νεολαίας, με τα συμφέροντα των σύγχρονων κολασμένων. Είναι εγγυητής της δυτικής ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας, οπισθοφυλακή στις σύγχρονες επεμβάσεις, ρυθμιστής των μεταναστευτικών ροών. Έρχεται με ολοένα και πιο αναβαθμισμένο τρόπο στο εσωτερικό των κρατών-μελών απειλώντας ως ένας έξτρα κατασταλτικός μηχανισμός τον λαϊκό παράγοντα και τις μελλοντικές ‘μη ανεκτές’ δράσεις του.

Δεν είναι λοιπόν ότι χάνουμε τη βολή μας. Θέλουμε πραγματικά να τους λείψουν τα πάντα. Ούτε γη ούτε νερό, ούτε στέγη ούτε φαγητό.
Να μπλοκάρουμε έμπρακτα κάθε βοήθεια με συντονισμένη δράση μέσα και έξω από το στρατό.
Να γίνουν όσο πιο αφιλόξενα γίνεται το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Να μη μπορούν να δέσουν τα πλοία τους, να γυρίσουν πίσω τα αεροπλάνα.
Καμία διάθεση καταλυμάτων στρατωνισμού για το προσωπικό. Να κοιμηθούν στο δρόμο.
Καμία παροχή συνοδείας και ασφάλειας κατά την είσοδο, διέλευση και έξοδο τους από την χώρα. να νιώσουν στο πετσί τους τα αντιπολεμικά αισθήματα του ελληνικού λαού.
Καμία σκέψη για λειτουργία και  τοπικού συντονιστικού κέντρου υποστήριξης στην Αλεξανδρούπολη καμία παροχή υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Μόνο για παροχές υγείας μπορούμε να συζητήσουμε και αυτό γιατί έχουμε μεγάλη καρδιά.
 Ήδη καταγράφονται οι πρώτες αντιδράσεις από τη μεριά των φαντάρων που αρνούνται να λάβουν μέρος σε αυτούς τις επιθετικές πολεμικές προετοιμασίες. Πρέπει όμως να ενταθούν.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να αντιδράσουν μαζικά και αποφασιστικά και να αρνηθούν να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους, να βγουν στην αναφορά να καταγγείλουν κάθε διευκόλυνση που γίνεται. Αυτοί παρανομούν με αυτές τις διαταγές. Δεν υπάρχουν το ΝΑΤΟ, τα δόγματα άμυνας ασφάλειας, οι ασύμετρες απειλές στον στρατιωτικό όρκο.
Καλούμε τον λαό μας να Αντισταθεί και να Αγωνιστεί, να τους φράξει το δρόμο.
Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα του Αντιπολεμικού κινήματος και να δείξουμε με κάθε τρόπο την εναντίωση μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές προετοιμασίες τους.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΒΡΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου