Slider

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Γιατί στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις εργάζονται ΔΩΡΕΑΝ ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ οι φαντάροι;


Η Υποχρεωτική Στράτευση είναι Δουλεμπόριοοι διακοπές των στρατιωτικών στα ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive

βασίζονται στους απλήρωτους φαντάρους-υπηρέτες
Πραγματικά, οι μονάδες του ελληνικού στρατού, από τον Έβρο μέχρι τα νησιά στην Δωδεκάνησο έχουν μετατραπεί σε πραγματικές φυλακές για τους φαντάρους.
Ενώ για τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς υπάρχει μηνιαίως προσδιορισμένος αριθμός υπηρεσιών και απαλλαγή μετά από 24ωρη υπηρεσία.
Οι φαντάροι μένουν έγκλειστοι στα στρατόπεδα για 20, 30 ή και 40 μέρες.
Σε αντίθεση με τα καλοπληρωμένα στελέχη (ας συγκρίνουν τις αποδοχές τους με την κόλαση του ιδιωτικού τομέα) οι απλήρωτοι, σκληρά εργαζόμενοι φαντάροι, χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας για να διατηρούνται παράλογα και εξωφρενικά προνόμια των στρατιωτικών.
Αναρωτιόμαστε, τι δουλειά έχει η στρατιωτική θητεία με το να κάνεις τον Υπηρέτη τους στις Λέσχες Αξιωματικών και τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Μάλιστα, μας λένε με θράσος ότι είμαστε να τους Υπηρετούμε γιατί έτσι γλιτώνουμε την κόλαση των μονάδων,
Εμείς απαιτούμε η υπηρεσία να πηγαίνει 1-1 για όλους τους φαντάρους. 
• Απαιτούμε να σταματήσουν οι μεταθέσεις-αποσπάσεις στρατιωτών σε ΚΑΑΥ-ΚΕΔΑ.
• Να λειτουργούν αποκλειστικά με πολιτικό προσωπικό, που θα προσλαμβάνεται με αξιοκρατικές διαδικασίες.
• Να παύσουν επιτέλους οι διακρίσεις και να καταργηθούν τα προνόμια των στρατιωτικών.
• Δωρεάν διακοπές για όλους τους εργαζόμενους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com

τηλ. επικ. 6932955437
Διαβάστε και σκεφτείτε ότι όλα αυτά βασίζονται στους απλήρωτους φαντάρους-υπηρέτες
ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive
Κατέχουν ήδη γαλάζια σημαία για μία από τις καλύτερες παραλίες της Πιερίας, αλλά φαίνεται πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα κατακτήσουν και το τρόπαιο ενός από τα καλύτερα ΚΑΑΥ της χώρας.


Αναφερόμαστε στο παραθεριστικό θέρετρο του Στρατού Ξηράς στη Λεπτοκαρυά Πιερίας που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΚΑΑΥ 5 Αστέρων για τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρει σε δικαιούχους παραθεριστές και επισκέπτες.


Κάτω από το Λιτόχωρο και με θέα τον μαγευτικό Όλυμπο οι παραθεριστικές εγκαταστάσεις της 1ης Μεραρχίας Πεζικού από τη Βέροια, που λειτουργούν με ευθύνη της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' του Κιλκίς, έχουν κάνει ένα άριστο ξεκίνημα για το φετινό καλοκαίρι.
Με τη συνεχή εποπτεία και τις εντολές του Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου και του εξαίρετου Δκτη Ταγματάρχη Ιωάννη Καράνταλη, ο οποίος με το ευγενέστατο προσωπικό του, δίνουν καθημερινά δείγματα γραφής, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούν για τη διαβίωση και αποκατάσταση των δικαιούχων.


Πακέτο All Inclusive
Το πακέτο των διακοπών που προσφέρεται στους δικαιούχους δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτό ενός πέντε αστέρων παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Χώροι διαμονής και διατροφής ιδανικοί για οικογενειακές διακοπές που συνεχώς βελτιώνονται, καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, ζαχαροπλαστείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, μίνι μάρκετ, κινηματογράφος, εκκλησία είναι μερικές από τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται. Μέσα σε όλα αυτά και η υπέροχη παραλία με τις δωρεάν ξαπλώστρες για τους επισκέπτες και με τα θαλάσσια παιγνίδια για τους μικρούς φίλους.
Το ξεκίνημα του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, είναι πολύ καλό και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει το αγαπημένο στέκι όχι μόνο των δικαιούχων της Ημαθίας και του Κιλκίς αλλά της Πιερίας και της Λάρισας που συνεχώς αυξάνουν λόγω και του καινούργιου αυτοκινητόδρομου.
ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς λοιπόν για το καλοκαίρι του 2017!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου