Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

O Ερντογάν καλεί σε πογκρόμ αντιπάλων του:“Όσοι γλιτώσουν τη φυλακή θα τιμωρηθούν στους δρόμους”!


Δήλωση που πραγματικά ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ έκανε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του χθες: 
“Όσοι γκιουλενιστές γλιτώσουν από τη φυλακή θα τιμωρηθούν στους δρόμους από τον κόσμο”! Η Ευρώπη ακούει τι λέει ο συνομιλητής της Ταγίπ Ερντογάν;
Σε ομιλία του ο Ερντογάν είπε ότι παρακολουθεί προσωπικά τις δικαστικές υποθέσεις σε καθημερινή βάση και πρόσθεσε : “Αν [οι οπαδοί του Gülen] απελευθερωθούν μετά την ολοκλήρωση των ποινών φυλάκισης, κάθε φορά που τους βλέπουν στους δρόμους, ο λαός μου θα τους τιμωρήσει. Θα φτύνουν στα πρόσωπά τους".
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στις 28 Μαΐου, 154.694 άτομα έχουν κρατηθεί και 50.136 άτομα έχουν φυλακιστεί λόγω υποτιθέμενων σχέσεών τους με το κίνημα Gülen.

“Σήμερα υπάρχουν 221.607 κρατούμενοι στις φυλακές. Η χωρητικότητα των φυλακών ανέρχεται σε 203.000, που σημαίνει ότι είμαστε 9% σε σχέση με την χωρητικότητα “, δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Basri Bağcı, το Κοινοβούλιο τον περασμένο μήνα, αναφέροντας ότι ορισμένοι κρατούμενοι πρέπει να κοιμούνται… σε βάρδιες.
Και όμως αυτό το καθεστώς στηρίζουν οι Αμερικανοί και η Ε.Ε. 
Το Δημοψήφισμα βίας-νοθείας-τρομοκρατίας επικρότησαν ΟΛΟΙ, από τη Ρωσία μέχρι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μια κυβέρνηση καταδοτών-κουκουλοφόρων που παραδίδει αγωνιστές και διωκόμενους  στο αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_66.html
Ταυτόχρονα, το ελληνικό κράτος απαιτεί "εθνική ενότητα" από τον λαό μας γιατί ανταγωνίζεται το τουρκικό για ΑΟΖ-κοιτάσματα-αγωγούς-θαλάσσιους δρόμους που εποφθαλμιούν σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου