Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Επιθέσεις PKK στην Τουρκία: Νεκροί τούρκοι στρατιώτες μετά από ρίψεις ρουκετών

Δύο Τούρκοι στρατιώτες είναι νεκροί ενώ τρεις είναι τραυματισμένοι μετά από επίθεση που πραγματοποιήσε το PKK την Παρασκευή στη βάση της χωροφυλακής στη συνοικία Uludere της νοτιοανατολικής επαρχίας Σιρνάκ σύμφωνα με το dailysabah.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε τα ξημερώματα στις 5 το πρωί τοπική ώρα. Πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις πυραύλων, ενώ έγινε χρήση αυτόματων όπλων. Αμέσως μετά ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με στόχο τον εντοπισμό των τρομοκρατών.
Λίγο νωρίτερα το PKK είχε πραγματοποιήσει μια ακόμη επίθεση στη νοτιοανατολική επαρχία Μπατμάν της Τουρκίας, όπου και σκοτώθηκε μια δασκάλα 22 ετών. Περισσότερα ΕΔΩ. 
Ακόμα να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει το dha.com.tr το οποίο επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο Dogan αναφέρει πάντως ότι το PKK άνοιξε πυρ συγκεκριμένα κατά της 39ης Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού στην οροσειρά Άμανος στην Αλεξανδρέττα της επαρχίας Χατάι. 
Το ίδιο site τονίζει ότι η 39η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, βρισκόμενη στον οικισμό Καραγιλάν που συνδέεται με την πόλη, δέχθηκε επίθεση ρουκετών καθώς διέρχονταν από την εθνική οδό.
Τέλος, σημερινό δημοσίευμα του Anatolu αναφέρει ότι 4 μαχητές του PKK είναι νεκροί μετά από βομβαρδισμούς της Τουρκίας.
http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου