Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Nέα στοιχεία για την Αποτυχία του Π.Καμμένου να προσλάβει Μισθοφόρους Στρατιώτες


Μετά τις αρχικές λίστες των 55 υποψηφίων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ, το ΓΕΣ δημοσίευσε τα νέα στοιχεία των υποψηφίων που δεν φτάνουν ούτε τους 100!
Θυμίζουμε ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν η ετήσια πρόσληψη 1000 ΟΒΑ, που παραμένει ανεκπλήρωτος πόθος... 

Για την 3η Φάση Eξέτασης της Σωματικής Ικανότητας των Εφέδρων Υποψηφίων Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως
διαβάστε περισσότερα και ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπλοκάρει την Πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών OBA: κύμα φυγής...
ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΟΒΑ

Τεράστια επιτυχία της καμπάνιας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, της καθημερινής πάλης μέσα στα στρατόπεδα, δίπλα στον συνάδελφο φαντάρο, απέναντι στην Αυθαιρεσία και Πολεμοκαπηλεία 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 
Ποιος είπε ότι στον Στρατό δεν υπάρχουν δικαιώματα;Ποιος είπε ότι στον Στρατό η μαχόμενη νεολαία δεν αμφισβητεί της κυρίαρχες κατασταλτικές και πολεμοκάπηλες επιλογές;

Ποιος είπε ότι μέσα στον ίδιο τον Στρατό δεν μπορούμε να τους Αμφισβητήσουμε και να Μπλοκάρουμε τον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό;
Και όμως, το Κίνημα των αγωνιζόμενων φαντάρων, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδεικνύει καθημερινά ότι αξίζει να παλεύεις για τα δικαιώματα σου, ότι μόνο με την συλλογική πάλη και όχι το βύσμα, τον ατομισμό μπορούν να βελτιωθούν για όλους οι συνθήκες.
Μόνο έτσι μπορεί έτσι μπορείς να διαφυλάξεις την Υγεία, την Ζωή σου, την Αξιοπρέπεια σου.
Μέσα στον Στρατό λοιπόν η Νεολαία έχει Νίκες.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν το μόνο που είχε πάρει ξεκάθαρα θέση ενάντια στην πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Στρατιωτικό αλλά και το δημοσιογραφικό κατεστημένο.
Η ήττα τους αυτή είναι αποτέλεσμα της Άρνησης της Νεολαίας αλλά και της ασίγαστης προσπάθειας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μέσα στον στρατό όπου μιλήσαμε στους συναδέλφους, αποκαλύψαμε τι σημαίνει να γίνεις Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Μια ΗΤΤΑ που καταφέρνει να οδηγήσει στην απόγνωση όχι μόνο το Υπουργείο, όχι μόνο τους Ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, αλλά να πικράνει και όλους τους καθεστωτικούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς:
από τα κανάλια και τις εφημερίδες των εφοπλιστών, μέχρι το τόσο φιλοκυβερνητικό militaire.gr, το onalert.gr και την υπόλοιπη παρέα του εθνικισμού και του μιλιταρισμού.

Η νεολαία γυρίζει την πλάτη στον μιλιταρισμό και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, δεν πάει να πολεμήσει για 600€!
Τεράστιο «κάζο» από υποψήφιους ΟΒΑ που παραιτούνται με το τέλος της εκπαίδευσής τους!
Όπως έχουμε ήδη τονίσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας , οι βλέψεις που είχε το υπουργείο για τους ΟΒΑ έχουν πάει εδώ και καιρό περίπατο. Ούτε τα ψέματα για αύξηση των αποδοχών σε 900€ ετησίως δεν πείθουν ούτε η πολεμόχαρη προπαγάνδα του ΓΕΣ και της κυβέρνησης με κιτς εκπομπές όπως η αρετή και τόλμη μπορούν να στρατεύσουν κανέναν νέο ΟΒΑ.
Από την μία ο Ερντογάν που έχει επιβάλλει μία ιδιόμορφη δικτατορία και από την άλλη ο Τσίπρας και ο ΥΠΕΘΑ Καμένος που εφαρμόζουν μνημόνια στο έδαφος της εξαθλίωσης και της κρίσης του σύγχρονου καπιταλισμού δεν μπορούν να πείσουν ούτε έναν άνθρωπο ότι ο πόλεμος που διεξάγουν έχει κάποια σχέση με τα υλικά συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Αποκορύφωμα είναι το «κάζο» που επιφύλαξαν οι υποψήφιοι ΟΒΑ με την παραίτησή τους αμέσως μετά την εκπαίδευση. Ενδεικτικά συνάδελφοι που υπηρετούν στο ΚΕΤΘ αναφέρουν ότι τουλάχιστον 1 στους 8 από αυτούς που παρουσιάστηκαν στην Αυλώνα παραιτήθηκαν μόλις τους ανακοίνωσαν τα λεφτά που θα πάρουν και την μετάθεσή τους. 
Οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην εκπαίδευση και το χώσιμο από τους ανώτερους σε συνδυασμό με το ότι όλες οι μεταθέσεις είχαν προορισμό τον Έβρο και η πολεμική προετοιμασία που διεξάγεται στην περιοχή εδώ και αρκετούς μήνες έδρασαν καθοριστικά και οδήγησαν στην απομάκρυνση από τον στρατό και στην αναζήτηση μίας πραγματικά αξιοπρεπούς ζωής ακόμα και σε αυτή την δύσκολη εποχή της «εκρηκτικής» ανεργίας και της μετανάστευσης.
Για να κάνουμε την σούμα λοιπόν: 
1000 άτομα στην προκήρυξη, 300 δηλώνουν πρόθεση, οι 120 καλούνται στην Αυλώνα, 80 παρουσιάζονται, τουλάχιστον 10 παραιτούνται με το τέλος της εκπαίδευσης. 
Να στεφτεί κανείς ότι τα παπαγαλάκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του ΥΠΕΘΑ μιλάνε και για αύξηση της θητείας στους 12 μήνες!
Τα κόμματα κλαίνε που δεν πήγε η νεολαία μισθοφόρος στρατιώτης αλλά στηρίζουν το Διεφθαρμένο πελατειακό σύστημα!
φωτο αρχείου: αυτά είναι τα έργα των καθαρμάτων Μισθοφόρων στρατιωτώνΛίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το άθλιο πελατειακό κράτος στην Καλαμάτα http://diktiospartakos.blogspot.gr
το "φιλικό" προς τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο μιλιταριστικό σαιτ militaire.gr διαμέσου του πρωην ΑΓΕΣ Ζιαζιά, και γνωστού για τις υπερπατριωτικές και μιλιταριστικές αντιλήψεις, θέτει εκ νέου ζήτημα παράτασης της στρατιωτικής θητείας στους 12 Μήνες! http://www.militaire.gr
Όμως...
Α, πόσο μας αρέσει στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να πικραίνουμε όλους αυτούς τους δήθεν "εθνικά ευαίσθητους" κυνηγούς των ψήφων και της καρέκλας...
Πολύ στενοχωρημένος που η νεολαία δεν πήγε να καταταχθεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ και πάντα για την "Ελλάδα ρε γαμώτο και με πραγματικό ενδιαφέρον για τα "εθνικά δίκαια", ο Βουλευτής Λακωνίας και π. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης αιτείται να πληροφορηθεί σχετικά με το γενικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών στελέχωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. http://www.militaire.gr
Βέβαια, η Υποκρισία περισσεύει.
Όλοι μιλούν για την αναγκαία Ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων, που σημαίνει κλείσιμο των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων, αλλά εξαιρούν τα στρατόπεδα της εκλογικής τους περιφέρειας για να βολέψουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και να πάρουν τα ψηφαλάκια.
Δείτε επομένως την στάση που κρατούν οι βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Πελοπόννησο, παρόμοια βεβαίως με αυτή που κρατούν οι συνάδελφοι τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΟΤΑΜΙ) στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες.
Βεβαίως, το πρόβλημα εντοπίζεται πιο έντονα στην Πελοπόννησο, αφού εκεί, για τους γνωστούς λόγους του πελατειακού κράτους, υπάρχουν τα περισσότερα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλάκτων, άρα και οι αντιδράσεις: 
Ο Γιάννης Ανδριανός ρωτάει την κυβέρνηση αν θα κλείσει το ΚΕΜΧ
http://www.armynow.net/kleinei-kentro-ekpaideyshs-mhxanikou-nauplio-kemx/
Δήλωση Λαμπρόπουλου για το στρατόπεδο Καλαμάτας
http://best-tv.gr/index.php/politika/item/40788-dilosi-lampropoulou-gia-to-stratopedo-kalamatas
Το θέμα της αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων έφερε με Ερώτηση σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.
http://www.notospress.gr/article.php?id=31275
Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ.Π.Καμμένο, σχετικά με το σχεδιασμό αναδιάρθρωσης κέντρων εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του κέντρου της Τρίπολης, ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).
http://www.arcadiaportal.gr/news/konstantinopoylos-ti-tha-ginei-me-kentro-neosyllekton-tripolis

Βρε ούτε ένας φαντάρος δεν πάει Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ.. Ούτε ένας..
Αυτό που συμβαίνει στον ελληνικό Στρατό είναι ανεπανάληπτο.
Το φυσάει και δεν κρυώνει η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου και το στρατιωτικό κατεστημένο.
Όλοι αυτοί που υπεραμύνονται των προνομίων τους και ζητούν επιπλέον, συχνά βασιζόμενοι στην εκμετάλλευση των φαντάρων, δεν μπορούν να δεχτούν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΝΗΣΗ τη νεολαίας.
Κάνουν και ξανακάνουν Διαγωνισμούς Πρόσληψης Μισθοφόρων Στρατιωτών γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ
Ρε δε πάνε τα κλιμάκια του ΓΕΣ στις μονάδες να λένε ψέματα ότι η αμοιβή των νέων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ αυξήθηκε μετά την αποτυχία της προηγούμενης Προκήρυξης από 600 σε 966 ευρώ;
Δε πάει να έκανε ολόκληρη μιλιταριστική εκπομπή το Υπουργείο Άμυνας στην ΕΡΤ με την συμμετοχή του STAR, να εμφανίζεται συνεχώς ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος σε SKAI, ALPHA TV για να διαφημίσει την τεράστια ευκαιρία που προσφέρει στους στρατιώτες γιατρούς-μηχανικούς και στην υπόλοιπη στρατευμένη νεολαία να συνεχίσει για 2+1 χρόνια στον στρατό για 600 ευρώ....
Σε όλους αυτούς συνεχώς γυρνάμε την πλάτη.
Ούτε ένας, βρε ούτε ένας δεν κάθεται μετά την υποχρεωτική ενημέρωση για να δηλώσει υποψήφιος για ΟΒΑ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι Υπουργοί Καμμένος-Βίτσας ελπίζουν ότι τα σκληρά αντεργατικά και φορολογικά μέτρα που ψηφίζουν, η αύξηση της ανεργίας και της μαύρης εργασίας, θα τους προσφέρει τους Πραιτοριανούς που ψάχνουν για τα πολεμοκάπηλα σχέδια τους.
Να κυνηγάμε πρόσφυγες, να τσακίζουμε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές, να πηγαίνουμε στις εκστρατείες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Να πολεμάμε εμείς και να καταστέλλουμε για να πουλά όπλα ο Κόκκαλης, να κλείνει συμβόλαια ο Μαρινάκης και ο Βαρδινογιάννης, να φυλάμε τους αγωγούς του Λάτση και του Κοπελούζου, ένστολοι μπράβοι της BP, της Total, της Shell και της Repsol
Σε όλους αυτούς γυρνούμε την πλάτη.
Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στα μνημόνια, σε αυτή την καπιταλιστική παραγωγική ανασυγκρότηση που έχει ως καύσιμη ύλη ΕΜΑΣ και τις ΖΩΕΣ.
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου