Slider

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

To Πολεμικό Ναυτικό σκηνικό για τις εκπομπές μαγειρέματος του STAR!


Την ώρα που σχίζουν τους φαντάρους στον Έβρο και στα νησιά μας, μαγειρεύουν τηλεοπτικά με τα άθλια καρυκεύματα του εθνικισμού και μιλιταρισμού.
H διαπλοκή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον όμιλο Βαρδινογιάννη αποκαλύπτει μια ακόμη διάσταση.
ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ MOTOR OIL;

Μπορεί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το STAR να προπαγανδίζουν την πολεμοκαπηλεία και το μιλιταρισμό
Η πολεμική εκπομπή στην ΕΡΤ με ρεπορτάζ Star!
Άθλια συναλλαγή του ακροδεξιού κόμματος ΑΝΕΛ και του ομίλου Βαρδινογιάννη [STAR] στην πλάτη της ΕΡΤ! http://mediatvnews.gr
Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει λάβει πολλά και θα λάβει ακόμη περισσότερα το STAR και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη!
Αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της σχέσης είναι και η μετατροπή του Πολεμικού Ναυτικού σε ντεκόρ για εκπομπές μαγειρέματος!


Απόψε θα προβληθεί από το Star το επεισόδιο του Master Chef που γυρίστηκε στην Διοίκηση Ταχέων Σκαφών. Τα γυρίσματα έχουν γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες στην Αμφιάλη.
Επικεφαλής ο σεφ Δημήτρης  Σκαρμούτσος .
Να θυμηθούμε μήπως την σχέση του Σκαρμούτσου με τον Στρατό;Τι μας λες ρε Σκαρμούτσο: Η Φυγοστρατεία της SHOW BEAZ!

Από τη Δευτέρα 11/11/2013 άρχισε να περνά την πύλη των ΚΕΝ η ΣΤ Σειρά.
Μαζί με τους χιλιάδες συναδέλφους που υποχρεώθηκαν να παρατήσουν σπουδές, εργασία, κοινωνικές σχέσεις για να ντυθούν στα χακί, να μετατραπούν σε χαμάληδες των μονάδων και υπηρέτες των στρατιωτικών, αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής και συμμέτοχοι στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ήταν και ένα αστέρι της show beaz. Ο γνωστός μάγειρας, Δ.Σκαρμούτσος
Τον Σκαρμούτσο όμως δεν τον νοιάζει πως θα πληρώσει τα 4000 ευρώ που κοστίζει η υποχρεωτική στράτευση σε φαντάρο και λαική οικογένεια. Δεν αγωνιά σε ποια απόμακρη γωνιά της Ελλάδας θα πάρει μετάθεση, ούτε το πως θα πληρώσει τα εισιτήρια στην άδεια, όπως όλοι οι στρατιώτες, καθώς οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκοψαν τις καταστάσεις επιβίβασης. 
Ο Δ.Σκαρμούτσος βλέπεις θα υπηρετήσει μόλις 45 μέρες.
Το πρόβλημα του είναι ότι «θα υπηρετήσει» καθώς η Φυγοστρατεία του απέτυχε. Προσπάθησε να λουφάρει, λούφαξε και περίμενε να φτάσει στα 45 για να Απαλλαγεί, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο Δ.Σκαρμούστος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός κόσμου που βρίσκεται στον κόσμο του. Εκεί κυριαρχεί ο Ατομισμός, ο Εγωισμός, ο Φιλοτομαρισμός. Φήμη, Χρήμα, Καριέρα είναι η μοναδική έννοια.
Και τέλος πάντων, το 60% των νέων είναι άνεργοι, γιατί δεν παίρνουν αυτούς φαντάρους και να αφήσουν ήσυχο τον Σκαρμούτσο να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά;
Διαβάστε τις δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωινό μου" του MEGA από τον "μάγειρα πολυτελείας": «Έχω διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική. Όταν μένεις στο εξωτερικό για χρόνια, πρέπει να πας στρατό για έξι μήνες. Μέχρι να γίνεις 45 και το θέμα "ξεχαστεί". Εμένα κάποιος με "κάρφωσε" και παρουσιάζομαι αύριο. Έχω φάει φρίκη. Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να "τρέχει", γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα...», είπε ο γνωστός σεφ για το γεγονός ότι παρουσιάζεται στο Στρατό.
Δεν εντυπωσιάζει μόνο το θράσος του μάγειρα, αλλά και η «ψυχραιμία» των παρουσιαστών καθώς τον ακούν να μιλά για την Φυγοστρατεία του.
Θέλαμε να ξέραμε που θα πήγαινε ο σκούφος του μάγειρα και τα μικρόφωνα του Mega αν μας άκουγαν να μιλάμε για ΙΣΟΤΗΤΑ και για τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, για Ελεύεθρο Συνδικαλισμό των Φαντάρων. Αν τέλος άκουγαν κάποιον να εναντιώνεται στην σκλαβιά της υποχρεωτικής στράτευσης, στο Μισθοφορικό Στρατό, σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.
Συμπεράσμα: στον Αστικό Στρατό θέση έχουν μόνο τα παιδιά του κόσμου της εργασίας, για να πάνε να σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πλουσίων.
Οι Σκαρμούτσοι, οι πρωταγωνιστές της SHOW BEAZ και οι γόνοι των πλουσίων έχουν άλλη δουλεία να κάνουν...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου