Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Μαζικά καλέσματα για την κινητοποίηση στον Άραξο την Κυριακή 12/11


Για τη διαδήλωση στον Άραξο Αχαΐας ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών όπλων θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα, στις 9.30 το πρωί της Κυριακής 12 Νοέμβρη.

Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να έρχονται στο σημείο της προσυγκέντρωσης. Στο χώρο θα υπάρχει λεωφορείο για τη συλλογική μας μετάβαση στην περιοχή της αεροπορικής βάσης (περίπου 40 χλμ. από την Πάτρα).

Ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην αεροπορική βάση του Αράξου
            Η γενικευμένη κρίση του κόσμου του κράτους και των αφεντικών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα δρόμο, αν δεν συγκροτηθεί ένα πλατύ και διεθνές μέτωπο αγώνα κι αντιστάσεων. Στις εμπόλεμες κοινωνίες, στην γενίκευση και την όξυνση των γεωπολιτικών ανταγωνισμών και των πολεμικών επιχειρήσεων έως τα όρια ενός μεγάλου πολέμου και στην μονιμοποίηση του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης ως σιδερένιου πλέγματος ελέγχου και καταστολής κάθε πτυχής της κοινωνικής δραστηριότητας.
Διεθνιστικός Αγώνας ενάντια στον πόλεμο, την εξαθλίωση, τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό

 Η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) θα συμμετάσχει στη διαδήλωση στον Άραξο Αχαϊας ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην αεροπορική βάση (Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11:00).


Οι σύντρόφισσες και οι σύντροφοι που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδήλωση μπορούν να κλείσουν θέση την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, από τις 18:00 ως τις 20:00 στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης στη Σπύρου Τρικούπη 44 (Εξάρχεια)(το κόστος μεταφοράς αντιστοιχεί περίπου στα 15 ευρώ ανά άτομο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου