Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Στρατός του Καμμένου Κόβει ακόμη και το φαγητό στους φαντάρους!

Ούτε πρόγευμα δεν δίνουν στους φαντάρους, αλλά πετούν 2,4 δις δολ. για αμερικανικά όπλα
Σε επιστολή καταγγελίας φαντάρων από την Ρόδο και πιο συγκεκριμένα από το 541 ΤΕ Αφάντου, αποκαλύπτουν ότι το πρόγευμα έχει καταργηθεί.
Για 2 βδομάδες οι συνάδελφοι φαντάροι στερούνται ακόμη και το πρόγευμα.
Κορυφαίο, όταν το Σάββατο 28/10, οι 14 εξοδούχοι δεν έφαγαν μόνο από τη μια μονάδα! Στις άλλες δεν τους δόθηκε καν η δυνατότητα να παρουσιαστούν στις αναφορές για φαγητό.
Λόγω περικοπών, το διαιτολόγιο αλλάζει κατά το δοκούν, τόσο στα προγεύματα, όσο και στα κανονικά γεύματα. Ενώ, όταν άλλαξαν μονάδα τα μαγειρεία και τα ανέλαβε το 541 η ποιότητα του φαγητού έχει πέσει δραματικά.

Το κόστος για το φαγητό προέρχεται από τους μισθούς μας -λένε οι φαντάροι- και απαιτούμε να τρώμε. 

Θεωρούμε εκτός τόπου τα επιχειρήματα ότι φαγητό θα μπορούσε να πετιέται και ότι έχει πεταχτεί κάποιες φορές...

Είναι αδικαιολόγητη η διοίκηση της μονάδας όταν εξαιτίας των περικοπών μένουν δεκάδες στρατιώτες νηστικοί. 

Οι φαντάροι έχουν συνεχώς εμπλοκή εδώ και καιρό. Γράφουν:

"Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στην ανικανότητα να προγραμματιστούν οι υπηρεσίες με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να επιβαρυνόμαστε εμείς. 
Ανοίγουν υπηρεσίες εν μέσω εμπλοκής και ξανά κλείνουν μετά από παράπονα. 
Οι υπηρεσίες βγαίνουν μάλλον στην τύχη γιατί πολλές φορές ο ίδιος φαντάρος μπαίνει σε δυο υπηρεσίες την ίδια μέρα ή άοπλοι μπαίνουν σκοποί πύλης με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνονται διορθώσεις της τελευταίας στιγμής να κόβονται έξοδοι κ.ο.κ."
Επίσης με τις Άδειες υπάρχει μεγάλο θέμα:
"δεν υπάρχει κάποια σταθερή απόφαση για αυτές, οι άδειες δίνονται συνήθως την τελευταία στιγμή. 
Ως αποτέλεσμα δεν ξέρουμε πότε και αν θα πάρουμε τις άδειες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κλείσουμε φθηνά εισιτήρια. 
Πέραν αυτού ο περιορισμός που έχει τεθεί στις 15 ημέρες μας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς πρέπει να πάρουμε 2 και 3 φορές διαφορετικές άδειες με συνέπεια να καλούμαστε να πληρώσουμε εκατοντάδες ευρώ για την μεταφορά μας πέρα δώθε. 
Και άμα ζητάμε κάποια διευκόλυνση για οικονομικούς λόγους μας απαντάνε ότι αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή που σε ντόπιους δίνονται άγραφες άδειες με υπηρεσιακά και εξόδους και "διευκολύνσεις" συνεχώς.
Παράλληλα,  οι άδειες δίνονται χωρίς κανένα πρόγραμμα δημιουργώντας εμπλοκές εκεί που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
Επιτροπή Φαντάρων Πυροβολικού Αφάντου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

1 σχόλιο:

  1. Ποίο πρόγευμα δεν δόθηκε όταν κάθε μονάδα έρχεται και περνούν πρόγευμα για όλους με ονομαστική δύναμη και Ποιοί εξοδούχοι δεν φάγαμε είναι δυνατόν να είναι εξοδούχοι και να φάνε μήπως να τους στείλουμε και ντιλιβερι στη καφετέρια; Ήρθε ποτέ κάποιος να δηλώσει ότι δεν θα βγει εξόδω για να υπολογιστεί στο συσσίτιο; Όποτε όλα τα παραπάνω είναι ένα ψέματα και συκοφαντίες, θα είχα εξόδω εν μέσω εμπλοκής δεν θα έβγαινα αλλά θα κάθομαι στο στρατόπεδο και μετά θα έλεγα α εμένα δεν με υπολογίσατε στο συσσίτιο γιατί; Μα δεν ξέρατε ότι δεν ήθελα να βγω;. Για να ξυπνάμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή