Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κοντομηνάς "σφαγίασε" "Τσολιά" και "Μπαλούρδο" από το κανάλι του

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ;
Το έχουμε ξαναγράψει. Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ήταν μια όαση μέσα στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.
Το καυστικό χιούμορ της και οι εύστοχες ατάκες ήταν λογικό να ενοχλούν αρκετούς/ες. Μπόρεσε όμως να επιβιώνει γιατί είχε μεγάλη τηλεθέαση και συνεπώς τα έσοδα από διαφημίσεις ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έδιναν στέγη σ’ αυτή την εκπομπή.
Αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για το αφεντικό του Αλφα, τον Δημήτρη Κοντομηνά –αν υπήρξαν και άλλες παρεμβάσεις ή όχι δεν μπορεί να το γνωρίζουμε- να συνεχίσει την πορεία της αυτή η τηλεοπτική εκπομπή.
Και επειδή στην προκειμένη περίπτωση δεν έπαιρνε τον καπιταλιστή να κάνει άμεση και απροκάλυπτη παρέμβαση –όπως είχε κάνει στο παρελθόν- σε εργαζόμενους της επιχείρησής του, ώστε να τους «συνετίσει» και να εκφράζονται όπως θα επιθυμούσε αυτός, επέλεξε να «σφαγιάσει» και μάλιστα εντελώς άκομψα, χωρίς να κρατήσει τα παραμικρά προσχήματα την εκπομπή. 
Μας πληροφορούν οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» με ανάρτησή τους στο twitter:
Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί & μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου