Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Έγινε έρευνα στο ΓΕΣ για τις συνθήκες που οδηγούν στο θάνατο Φαντάρους;

Τρομερή επιτυχία: επιθεώρηση του ΑΓΕΣ Στεφανή προκαλούν οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αλήθεια, ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βούτσης συνεχίζει ακόμη να μιλά για Ανακρίβειες; 
Πανικός...
Αυτή η λέξη εκφράζει όσο καμιά άλλη το κλίμα που επικρατεί στο Πεντάγωνο και πιο συγκεκριμένα στο  951 Τάγμα Στρατονομίας.
Είναι το κλίμα που προκάλεσε η ανακοίνωση της πρώτης επιστολής καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καθώς υποχρέωσε σε κινητοποίηση τόσο το Γενικό Επιτελείο Στρατού, όσο και την ΑΣΔΥΣ.
Την Παρασκευή 05/01/2018, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία από την ΑΣΔΥΣ, ακολούθησε έκτακτη επιθεώρηση στο 951 Τάγμα Στρατονομίας από κλιμάκιο υψηλόβαθμων αξιωματικών, επικεφαλής των οποίων ήταν Υποστράτηγος. 
Φυσικά, η επαλήθευση των καταγγελιών ήταν δεδομένη, καθώς οι τραγικές και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις ήταν ακριβώς όπως τις περιέγραφε η Επιστολή Καταγγελίας 

Εξάλλου, το ίδιο το μόνιμο προσωπικό στο 951 Τάγμα Στρατονομίας μπορεί να εκφράζει την ανησυχία του για τις συνέπειες από τη δημοσίευση αλλά δεν αμφισβητεί τις αλήθειες που περιγράφονται!

Όμως, σε ακόμη πιο δεινή θέση βρίσκεται τόσο η διοίκηση του Τάγματος, όσο και η πολιτική-στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου μετά τη δεύτερη δημοσίευση επιστολή καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που τόνιζε ότι στο

951 ΤΣΝ-Φαντάροι κοιμούνται εξαντλημένοι πάνω στο τιμόνι και σκοτώνονται. 


Αυτή η ανακοίνωση μας είχε ως αποτέλεσμα την επιθεώρηση του 951 Τάγματος Στρατονομίας από τον ίδιο τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Στεφανή εντός των ημερών.

Ήδη όμως οι φαντάροι μετρούν συγκεκριμένες βελτιώσεις στην καθημερινότητα τους.

Το κλίμα έχει αλλάξει και πλέον δεν κυριαρχεί ο Φόβος και η Τρομοκρατία. 

Τη διοίκηση πλέον χαρακτηρίζει η Ανοχή και η Ανεκτικότητα.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι το πρόγραμμα των υπηρεσιών θα ελαφρύνει ως αποτέλεσμα βελτιωτικών κινήσεων.


ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ για όλους τους Στρατευμένους (και όχι μόνο)

Καταρχήν, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους στρατευμένους συναδέλφους που όρθωσαν το ανάστημα τους. 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον πρώην συνάδελφο-συγγραφέα της δεύτερης επιστολής καταγγελίας, αφού "δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω του" απολυόμενος, αλλά αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει, να πράξει έτσι υπερασπιζόμενος τους συναδέλφους του που έμειναν να υπηρετούν στο 951 Τάγμα Στρατονομίας.

Επίσης, τρομερή σημασία έχει το γεγονός ότι κατέρρευσε όλη η απόπειρα των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα να χτυπήσουν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  και το Κίνημα των Φαντάρων.

Πέρα από την κυβερνητική προπαγάνδα για "τα διάφορα Δίκτυα και τις ανώνυμες καταγγελίες τους" που δηλώνει ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στη ΔΕΘ.

Τον οποίο ακολουθεί  ο Δημήτρης Βίτσας, όταν μιλώντας στο asfalistiko.gr και στους Αγλαΐα Κυρίτση και Μιχάλη Σιάχο τονίζει


"Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες που προέρχονται από μια οργάνωση που αναφέρεται στις Ένοπλες Δυνάμεις, συνήθως με ανακρίβειες". 
Εμείς τους Αποδείξαμε ότι στον Ελληνικό Στρατό υπάρχει πρόβλημα, ότι ακόμη και στο Πεντάγωνο φαντάροι χάνουν την ζωή τους από την ακραία εργασιακή εκμετάλλευση, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.
Τέλος, η Νίκη αυτή των Στρατευμένων είναι το καλύτερο μήνυμα για όλους τους συναδέλφους, το μεγαλύτερο κάλεσμα αγώνα στους Νεοσύλλεκτους της Σειράς Ιανουαρίου 2018.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου