Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Οι φασίστες των Λεσχών Εφέδρων γκρέμισαν το γλυπτό του δήμου Παλαιού Φαλήρου;

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...
Επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα, με την οποία “γκρέμισαν” το γλυπτό που υπήρχε στην παραλιακή λεωφόρο και είχε προκαλέσει ακόμη και… ευχέλαιο από ιερείς! 
Ο δήμαρχος Παλαιού Φαληρού ναύαρχος ε.α Διονύσης Χατζιδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, μίλησε για “παρακράτος”! 

“Τρεις τα ξημερώματα, ένα φορτηγό μαζί με δύο τζιπ, εμφανίστηκαν στην περιοχή. Συνολικά 13 άτομα με σχοινιά έριξαν το γλυπτό”, είπε ο κ.Χατζιδάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι οι κουκουλοφόροι απείλησαν και ιδιοκτήτη καντίνας που τους είδε! 

Σκοταδισμός…
Αυτά μας γράφει ο Πάρης Καρβουνόπουλος στο σαιτ του στην σχετική ανάρτηση http://www.militaire.gr
Όμως ο Πάρης Καρβουνόπουλος και το σαιτ militaire.gr που με συνέπεια και συνέχεια προβάλλει τις απόψεις των ΑΝΕΛ και την παραμικρή δήλωση-κίνηση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου δεν μας τα λέει όλα.
Γιατί πρόκειται για Στρατιωτική Καταδρομική επιχείριση, με τα ΜΜΕ από το πρωί να κάνουν λόγο για συμμετοχή ΟΥΚάδων και της δολοφονικής ναζιστική συμμορίας Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, ο δεξιός Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζιδάκης δηλώνει ότι γνωρίζει τους ενόχους.
Ποιοι είναι αυτοί;
Μήπως είναι οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων που συγκροτούνται Πανελλαδικά με την πλήρη κάλυψη-συμμετοχή των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα;  
Να θυμίσουμε στον δεξιό Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζιδάκη την προβολή που τους παρέχει;
Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση http://www.stratiotikos.gr:


 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ 15Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.


"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ"
Αλήθεια, συνειδητοποιούν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο Πάρης Καρβουνόπουλος και οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας τις συνέπειες των πράξεων τους;
Τώρα οι φασίστες και οι Λέσχες Εφέδρων στρέφονται και του εργαζόμενου λαού μας και των πολιτιστικών δημιουργημάτων.
Για αυτό εξάλλου τους εκπαιδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Ελληνικός Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Για αυτό προβάλλουν τις άθλιες και εμετικές εθνικιστικές και μιλιταριστικές απόψεις τους.
Μόλις χθες ο Πάρης Καρβουνόπουλος έδινε τον λόγο στις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και χαρακτήριζε "επανάσταση" τις προτάσεις τους για νέους εξοπλισμούς και στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας και της νεολαίας!  http://www.militaire.gr  
Απόψεις που φυσικά μοιράζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προωθεί συστηματικά! 
Πρόκειται για πολεμοκάπηλους-αυταρχικούς-κατασταλτικούς σχεδιασμούς που η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με συστηματικό τρόπο αποκαλύπτει και αντιπαλεύει.

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2018:Την τρομοκράτηση της Μειονότητας στη Θράκη αναλαμβάνουν οι Φασίστες Μιλιταριστές του Υπουργείου Άμυνας http://diktiospartakos.blogspot.gr

Ο Πάρης Καρβουνόπουλος κλείνει το κείμενο του μιλώντας για Μεσαίωνα...
Εμείς πιστεύουμε ότι ζούμε τον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό!
Και φυσικά κάποιοι του υπηρετούν...
Τέλος, τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακαλύπτει τις συνέπειες της "εθνικής ενότητας" που οικοδομεί με την Χρυσή Αυγή με τις εθνικιστικές επιδείξεις στα ακριτικά νησιά και στην Άσκηση Παρμενίωνας!
Θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απαντήσεις του δημοσιογράφου, του Δημάρχου και του Υπουργείου Άμυνας!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ




Ο εφημέριος, μάλιστα, απέστειλε και επιστολή στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου σημειώνοντας ότι το έργο θίγει την χριστιανική πίστη και το χαρακτηρίζει «στρατιώτη του Σατανά».
Προφανώς οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν την απόσυρση του έργου.
Ελλάδα 2018...
Αναλυτικά η επιστολή προς τον δήμαρχο της πόλης
Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,
Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Παλαιού Φαλήρου, σάς γράφω αυτήν την επιστολή, σχετικά με το άγαλμα «PHYLAX»  που τοποθετήθηκε στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, που έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς και το ποίμνιο του οποίου ηγούμαι.
Δεν θα αναφερθώ στην αισθητική του συγκεκριμένου έργου τέχνης, η οποία μπορεί να είναι και αμφιλεγόμενη. Θα αναφερθώ, όμως, στο πνεύμα που αποπνέει το συγκεκριμένο άγαλμα σε κάθε περαστικό που το αντικρύζει. Πρόκειται για ένα άγαλμα το οποίο θίγει το ορθόδοξο φρόνημα και προσβάλλει τη χριστιανική πίστη. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα άγαλμα τοποθετείται σε έναν δημόσιο χώρο προκειμένου να τιμήσει ένα πρόσωπο για την προσφορά του ή να εμπνεύσει ένα ιδεώδες στους πολίτες. Το συγκεκριμένο άγαλμα, κύριε Δήμαρχε, ποιο πρόσωπο τιμά για την προσφορά του; Αυτό που απεικονίζει είναι ένας δαίμονας, ανεξάρτητα από το παραπλανητικό όνομα «PHYLAX»  (φύλακας, δηλαδή) που ο γλύπτης του έδωσε. Είναι ένας δαίμονας, στρατιώτης του σατανά, που όχι μόνο δεν πρέπει να τιμάται αλλά πρέπει να χλευάζεται και να περιφρονείται, ως πλάσμα βλάσφημο προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό. Κι από την άλλη πλευρά, ποιο ιδεώδες προσπαθεί να εμπνεύσει στους πολίτες; Τον εγωισμό ή τον φθόνο που εμφωλεύει σε κάθε όργανο του σατανά;
Αναφέρατε σε συνέντευξή σας ότι  και στην αρχαιότητα οι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων συνήθιζαν να στήνουν αγάλματα- φύλακες των πόλεών τους. Ξεχνάτε, όμως, ότι στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν γνωστός ο αληθινός Θεός. Από την έλευση του Ιησού Χριστού και μετά, ο αληθινός Θεός και οι δικοί Του στρατιώτες είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να προστατεύσουν μία πόλη. Και οι δικοί Του στρατιώτες σε καμία περίπτωση δεν είναι νυχτεριδόμορφα τέρατα, σαν αυτό που εσείς τοποθετήσατε στο Παλαιό Φάληρο. Αυτά τα τέρατα μόνο από σατανολάτρες αναγνωρίζονται, προσκυνούνται και λατρεύονται. Άλλωστε, κύριε Δήμαρχε, από πότε η ποιότητα και η έννοια ενός δημιουργήματος είναι συνάρτηση του χρονικού πλαισίου στο οποίο συνηθιζόταν να υπάρχει; Οτιδήποτε ανήκει στην αρχαιότητα είναι και αποδεκτό; Το μόνο κριτήριο ποιότητας που έχετε είναι η παλαιότητα;
   Αναφέρετε, ακόμη, το βιογραφικό του καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Και  σάς ξαναρωτώ: το βιογραφικό ενός καλλιτέχνη είναι το εχέγγυο για την ποιότητα των δημιουργημάτων του; Το γεγονός ότι έχουν φιλοξενηθεί έργα του σε αξιόλογες εκθέσεις ανά τον κόσμο δεν αναιρεί το αντίχριστο μήνυμα που το έργο του «PHYLAX» φέρει. Άλλωστε, όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει, όλες οι αντιδράσεις γι΄ αυτό το έργο δεν σχετίζονται με την καλλιτεχνική του διάσταση αλλά με την πνευματική.
Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε η δημιουργία και η τοποθέτηση αυτού του αγάλματος. Γνωρίζω, όμως, ότι το πνευματικό κόστος που αναλαμβάνετε απέναντι στον Θεό και τη συνείδηση του απλού πολίτη είναι μεγάλο. Η χώρα μας, είναι μια χώρα ελληνορθόδοξη, χριστοκεντρική. Τέτοια δημιουργήματα σε δημόσιους χώρους προκαλούν αντιδράσεις στους πολίτες, όπως, άλλωστε, θα έχετε πληροφορηθεί από έγκριτες ιστοσελίδες του διαδικτύου και του τύπου γενικότερα. Και οι αντιδράσεις από το λόγια φτάνουν στην πράξη. Όταν, λοιπόν, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τον δήμαρχο στον οποίο εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές, αντιλαμβάνεστε ότι πέρα από το πνευματικό, επωμίζεστε κι ένα πολιτικό κόστος.
Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή  κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για εσάς και τους συνεργάτες σας οι οποίοι συνέβαλαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η τοποθέτηση του «καλλιτεχνικού» αυτού έργου σας καθιστά συμμέτοχο στη βλασφημία και συνένοχο με τον σατανά. Κατεδαφίστε το. Και τότε θα έχετε στο πλευρό σας τον Τριαδικό Θεό αλλά και κάθε πολίτη με ορθόδοξη συνείδηση και πίστη. Και, πιστέψτε με, είμαστε πολλοί.
Με εκτίμηση,
ο εφημέριος  του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Π. Φαλήρου
π. Πατάπιος Αργυρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου