Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ελληνικός Στρατός: ένα μωσαϊκό εθνικών, θρησκευτικών, ταξικών αντιθέσεων! Μύθος η "Εθνική Ομοιογένεια"...


Το 1918, η επαναστατική δράση του κόσμου της εργασίας έφερνε την Συναδέλφωση των Φαντάρων στο Μέτωπο...

Το 2018, θα σφαχτούμε για τα "κυριαρχικά δικαιώματα και τα εθνικά δίκαια", δηλαδή για τα συμφέροντα του Έλληνα και Τούρκου Βαρδινογιάννη, Λάτση, Μυτιλιναίου, Κόκκαλη...
Στην σειρά 2018 Β ΕΣΣΟ θα δεις μια εικόνα που δεν μοιάζει αναμενόμενη αν λάβεις υπόψη σου τις εθνικιστικές κορώνες των δημοσιογράφων, του στρατιωτικού κατεστημένου  και τα κηρύγματα μισούς των φασιστών. 
Αντίθετα με τα όσα θα ήθελαν οι παραπάνω, ο στρατός και οι φαντάροι του δεν αποτελούνται αμιγώς από "Ελληνόπουλα" προσηλωμένα στα "εθνικά" συμφέροντα και στο Αξιόμαχο του Ελληνικού Στρατού. 
Το 60% των φαντάρων αποτελούν παιδιά που είναι δεύτερης γενιάς μετανάστες από την Αλβανία. 
Είναι παιδιά που έχουν γνωρίσει το ρατσισμό από πρώτο χέρι, προέρχονται από την εργατική τάξη, τις ξεχασμένες γειτονιές του κέντρου και δουλεύουν από πολύ νωρίς για να βοηθήσουν στο σπίτι. 
Πλάι τους​ υπάρχει ένα 30% Ελλήνων, άλλων σπουδαγμένων που ψάχνουν να δουν πως θα ζήσουν μετά, είτε στη χώρα, είτε στο εξωτερικό, αλλά και άλλων επίσης εργατών: μαγείρων, σερβιτόρων ή εμποροϋπαλλήλων κλπ. 
Υπάρχουν ακόμη οι συνάδελφοι που το κράτος αναγνωρίζει ως μουσουλμάνους...
Τέλος, υπάρχει ακόμα ένα 10% παιδιών προσφύγων από τις χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Όλοι εμείς λοιπόν, άλλοι με οικογενειακά / κοινωνικά προβλήματα που ο στρατός δεν αποδέχεται και δεν μας μεταθέτει κοντά στα σπίτια μας, ..
Άλλοι τσακισμένοι από εργατικά ατυχήματα που ο στρατός δεν αποδέχεται για να μη μας δώσει Αναβολή ή να μην αναλάβει την αποκατάσταση μας...
Άλλοι που ήμαστε από παραμεθόριο και επειδή δεν βάλαμε βύσμα θέλουν να μας στείλουν στην Κύπρο...
Και άλλοι τέλος που δεν θέλουμε να βγούμε από τα σύνορα για πολιτικούς λόγους όπως κανένας φαντάρος δε θα έπρεπε να εξαγοράζετε ως Μισθοφόρος στην ΕΛΔΥΚ...
Όλοι εμείς αποτελούμε μια κοινότητα, αυτήν της 2018 Β ΕΣΣΟ στο ΚΕΠΒ Θήβας. 
Από αυτό λοιπόν το στρατόπεδο, όλοι εμείς, οι τόσο διαφορετικοί, έχουμε να στεναχωρήσουμε τον ηγέτη των ακροδεξιών ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, τον χουντικό ρατσιστή Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον στρατηγό Φράγκο, δηλώνοντας τους πως στους διαδρόμους του στρατοπέδου που μας κλείσατε για να σας υπηρετήσουμε Υποχρεωτικά, μπορεί να μιλιούνται Αλβανικά, Ελληνικά και άλλες διάλεκτοι...
Όμως εμείς μπορούμε να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε πως δεν θα πεθαίναμε ποτέ για κανέναν πόλεμο που δεν είναι δικός μας και αφορά πετρέλαια και δρόμους ενέργειας. 
Με τους Τούρκους αδερφούς μας, τους Βούλγαρους, τους Μακεδόνες και τους Παλαιστίνιους είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. 

Επιτροπή Ελευθερών Φαντάρων Θήβας.



ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου