Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

«Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι θα κάνατε;"... Τι να απαντήσει ο ΑΝΥΕΘΑ Κουβέλης;

Το σπαρακτικό ερώτημα της μάνας του αιχμάλωτου λοχία συνέτριψε την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την επίδειξη φιλεύσπλαχνων αισθημάτων από τον ΑΝΥΕΘΑ Φ.Κουβέλη και το Υπουργείο Άμυνας! 
"Αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε;" ρωτά η μάνα του λοχία και δεν περιμένει απάντηση.
Γιατί πολύ απλά ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος ποτέ δε θα βρεθούν στη δική της θέση.
Όχι απλώς γιατί υπάρχει η βυσματοκρατία και οι πελατειακές σχέσεις.
Γιατί πολύ απλά η μητέρα του λοχία, όπως κάθε ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ, χρειάζεται για να δίνει τα παιδιά της Μισθοφόρους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με τον εκβιασμό της φτώχειας, της Ανεργίας, της Ανέχειας.
Είναι αυτοί, που για ένα κομμάτι ψωμί, αντιμετωπίζονται ως οι "τελευταίοι" στον Ελληνικό Στρατό και θα πάνε πρώτοι, μαζί με τους φαντάρους, να θυσιαστούν για τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών και των εφοπλιστών.
Είναι αυτοί που εναλλάσσουν το ρόλο του θύτη και του θύματος, που βρίσκονται να κυνηγούν μετανάστες και να συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές, εναντίον λαών που καταστρέφουν και οδηγούν στην απόγνωση της προσφυγιάς.
Για να καταλήξουν τελικά ΟΜΗΡΟΙ του ελληνικού ανταγωνισμού, των κυβερνήσεων και των πετρελαϊκών εταιρειών, του Τσίπρα, του Καμμένου, του Ερντογάν.
Αλήθεια, είναι δυνατόν να περιμένει η μάνα του λοχία από τον Φώτη Κουβέλη που ταυτόχρονα με τις δήθεν διαπραγματεύσεις για την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, ρίχνει λάδι στη φωτιά των ανταγωνισμών και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών με την πραγματοποίηση της  Άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ, στέλνει το υποβρύχιο Παπανικολής συνοδεία στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο ΙΒΟΖΗΜΑ για να προστατεύουν τα συμφέροντα της EXXON-MOBIL;
Και η μάνα του λοχία δεν περιμένει τίποτα από τον κάθε Κουβέλη και Καμμένο, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ γιατί γνωρίζει ότι αυτοί είναι εχθροί των φυλακισμένων παιδιών, εχθροί των λαών.
Το αν και το πότε θα Αποφυλακιστούν οι Δύο Στρατιωτικοί είναι υπόθεση μόνο του Αντιπολεμικού και εργατικού κινήματος.
Είναι υπόθεση μόνο του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας που θα αγωνιστεί να Μπλοκάρει τους βρώμικους πολέμους τους και τους ανταγωνισμούς τους.
  ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Κανένας νέος Μισθοφόρος σε Στρατό και Αστυνομία.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Το ξέσπασμα της μητέρας του λοχία μπροστά στον Κουβέλη:  - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου