Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Το ΚΚΕ πολεμά για το Ελληνικό κράτος και θεωρεί ΕΧΘΡΟ του το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Και όμως η επίθεση των ΚΚΕ-ΚΝΕ διαμέσου του κειμένου με τίτλο "Αθλιοι ψεύτες και παραχαράκτες" του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (22/03/2018) 
ήταν αναμενόμενη. 
Μας έχει συνηθίσει στις ύβρεις, στους αισχρούς χαρακτηρισμούς και στην απαξίωση λες και προκαλεί την οργή του ΚΚΕ η πολύχρονη παρουσία μας και η καθημερινή συνδικαλιστική μας δράση για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή...
Δε μας ξενίζει λοιπόν. 
Όχι μόνο γιατί το ΚΚΕ βαρά προσοχή στην κυβέρνηση, στην αστική τάξη και της ομολογεί ότι θα πολεμήσει για τα συμφέροντα της, λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί τα "κυριαρχικά δικαιώματα", την εποχή του πιο άγριου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τις εμπορικές-ενεργειακές ροές.
Αλλά και γιατί πρέπει να υπερασπιστεί τα μέσα για να διεξάγει η ελληνική άρχουσα τάξη τον πόλεμο εναντίον των εργαζομένων την εποχή του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.
"Λείπουν πράγματα από το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία" μας λέει η Κανέλλη, απαιτώντας τους εξοπλισμούς των 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ που προωθεί η κυβέρνηση....
Σιγή ασυρμάτου από το ΚΚΕ τόσο μπροστά στην αντιδραστική αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού, όσο και στα μέτρα κατά της νεολαίας που απαιτεί η συνολική Στρατιωτικοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
Κάνουν το κορόϊδο οι Κνίτες στα Κέντρα Κατάταξης σε Λαμία και Θήβα, όταν το Υπουργείο Άμυνας που ηγούνται οι Ακροδεξιοί ΑΝΕΛ, επιχειρεί Δια της Βίας και της Παρανομίας να στείλει τους φαντάρους στην ΕΛΔΥΚ, να θυσιαστούν για τα πετρέλαια των Βαρδινογιάννη-Λάτση-ENERGEAN, της ΕΧΧΟΝ-ΜΟΒΙL, ΒP, ENI, TITOAL...
Βλέπεις, δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα: να υποστηρίζεις ότι υπερασπίζεις τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και να υπερασπίζεις τα κυριαρχικά δικαιώματα του αστικού κράτους, τον Μεγαλοϊδεατισμό και Επεκτατισμό της ελληνικής άρχουσας τάξης.    
Βεβαίως, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν Αντέχουν την κριτική από δυνάμεις του Κινήματος, προτιμούν την αγκαλιά του ΣΚΑΙ, της REAL NEWS, των καθεστωτικών ΜΜΕ για να διατυμπανίζουν ότι πολεμούν...
Για αυτό το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους κάνει να αγανακτούν.
Το σύνθημα μας, η στάση μας, η συνέπεια των λόγων και των πράξεων μας:
Το ξεκάθαρο "ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ" εξοργίζει το ελληνικό κράτος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και τους φασίστες.

Για αυτό όλοι αυτοί ξεσπούν ταυτόχρονα την "εθνική του οργή"!
Όμως, υπάρχει ένα σημείο στο κατεβατό των ύβρεων και της λασπολογίας του ΚΚΕ, που κανένας λογικός άνθρωπος δεν κατανοεί.  
Τι εννοεί το ΚΚΕ όταν κατηγορεί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι είμαστε "άθλιοι ψεύτες και διαδρομιστές του υπουργείου Αμυνας"...
Την Πέμπτη 22/03/2018, τη μέρα που ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δημοσίευσε το λιβελογράφημα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνδιοργάνωσε με το ΝΑΡ-Νκα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την συμμετοχή πλήθους συναγωνιστών κινητοποίηση στο Υπουργείο Άμυνας.
Ενάντια στην πολυεθνική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, τις πολεμικές προετοιμασίες, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΝΑΤΟ-ΕΕ και τους βρώμικους πολέμους στους οποίους συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν ήταν εκεί. Αρνήθηκε για μια ακόμη φορά το αγωνιστικό κάλεσμα μας.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν στο πλευρό της κυβέρνησης και του κράτους.
Προσπάθησε και πέτυχε το Μπλοκάρισμα του ψηφίσματος-καλέσματος σε κοινό αγώνα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε πλήθος φοιτητικών συλλόγων και εργατικών σωματείων.
Τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν εκεί, στους διαδρόμους του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ;   

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου