Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τη σφαγή στην Παλαιστίνη


Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Νίκη στον Παλαιστινιακό λαό.
Όλοι την Τρίτη 3 Απρίλη στις 6.30 μμ στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και άμεση σωματική βία στους διαδηλωτές στη συγκέντρωση έξω από τη σιωνιστική πρεσβεία χθες, 31 Μαρτίου, που οδήγησε στον τραυματισμό ενός διαδηλωτή.
Τη στιγμή που οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής Δολοφονούν για να καταστείλουν κάθε φωνή Αντίστασης και Αμφισβήτησης, το Ελληνικό κράτος με την άγρια καταστολή των διαδηλωτών δίνει συνέχεια στην πολεμική του συμπόρευση με το Ισραήλ.

Τα δόγματα Πολέμου Στολής μπορεί να αλλάζουν εθνόσημο, αλλά χτυπούν τον ίδιο Ταξικό Εχθρό για τα αστικά κράτη Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου που έχουν συγκροτήσει τους Άξονες του Πολέμου, της Καταπίεσης για τα κέρδη από τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, την Εκμετάλλευσης μας!


Για να εγκλήματα του Ισραηλινού Στρατού κατά των Παλαιστηνίων ο Ελληνικός Στρατός-Κράτος-Κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!

Αυτοί είναι οι φίλοι και σύμμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του ελληνικού κράτους.
Οι στρατηγικοί σύμμαχοι της ελληνικής κυβέρνησης, οι δολοφόνοι του IDF, πυροβολώντας στο ψαχνό, σκότωσαν δεκαπέντε και τραυμάτισαν εκατοντάδες εχτές κατά τις μεγάλες διαδηλώσεις των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας για την ''Ημέρα της γής''


Αυτοί είναι οι σύμμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι στρατηγικοί της εταίροι, τα πολύτιμα μέλη του άξονα Ελλάδος-Αιγύπτου-Κύπρου-Ισραήλ. 

Το ελληνικό κράτος είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟ.
Πριν μια μόλις εβδομάδα στην άσκηση Ηνίοχος εκπαιδευόταν μαζί με την Ισραηλινή πολεμική αεροπορία.
Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε την επίσκεψη επιστέγασμα του αντιδραστικού άξονα με την διμερή Τσίπρα - Αναστασιάδη - Νετανιάχου στην Θεσσαλονίκη.
http://www.documentonews.gr/article/synanthsh-tsipra-netaniaxoy-episkepsh-sto-moyseio-olokaytwmatos-video
Τον περασμένο Νοέμβριο Καμμένος-Λιμπερμαν και Φωκαίδης συμφώνησαν την ''επέκταση της συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου σε επίπεδο στρατιωτικών ασκήσεων και επιχειρήσεων.
http://www.kathimerini.gr/933569/article/epikairothta/politikh/stratiwtikh-synergasia-elladas-israhl-kai-kyproy
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης και ο Ισραηλινός ομόλογος του Gadi Eseinkot συμφώνησαν στην περαιτέρω ενίσχυσή της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ στους τομείς της επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης, των ειδικών δυνάμεων, της ανταλλαγής πληροφοριών και της κυβερνοάμυνας
http://www.amna.gr/home/article/234849/Enischusi-tis-stratiotikis-sunergasias-metaxu-Elladas---Israil
Αυτά είναι μόνο λίγοα απο τα ντοκουμέντα στρατηγικής συνεργασίας του αντιδραστικού άξονα που κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω απο τους λαούς της Ν.Α. Μεσογείου. Αυτό είναι το πρόσωπο της αριστεροδέξιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μιας κυβέρνησης συνεργατών δολοφόνων.
Νίκη στον αγώνα τον παλαιστινίων.
Κάτω ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδος - Αιγύπτου - Κύπρου - Ισραήλ.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου