Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

40 ευρώ μόνο για ΤΑΧΙ κοστίζει η έξοδος στους φαντάρους... 96 ΤΥΠΕΘ

Ότι η στρατιωτική θητεία είναι μια πολύ ακριβή ιστορία δεν θα το διαβάσεις στις εφημερίδες τους και δεν θα το ακούσεις στα κανάλια τους.
Εκεί θα πληροφορηθείς τις εξαγγελίες των κυβερνήσεων, τα μέτρα που ανακοινώνει το Υπουργείο Άμυνας, το πόσο νοιάζεται ο Καμμένος τους φαντάρους, τη μέριμνα που δείχνει ο Στρατός...

Ψέματα.
Φθηνή παραπληροφόρηση.
Γιατί κανείς δεν λέει ότι οι φαντάροι είναι οι διεκδικούμενοι πελάτες, από τους οποίους όλοι προσπαθούν "να τα αρπάξουν χοντρά"!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων από την πρώτη στιγμή που θα περάσουν την πύλη του στρατοπέδου στην έξοδο τους. 
Σαν τα κοράκια περιμένουν οι Ταξιτζήδες και τα ΚΤΕΛ για να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη μας.
Οι διοικητές των μονάδων που έχουν τα υπηρεσιακά οχήματα για να μεταφέρουν Δωρεάν στρατιωτικούς και πολιτικό προσωπικό, προς και από το στρατόπεδο όταν σχολούν, αρνούνται να βάλουν κίνηση για να μεταφέρουν τους στρατιώτες.
Με αποτέλεσμα, οι φαντάροι που αμείβονται με 8,7 ευρώ μηνιαίως, αναγκάζονται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά στην έξοδο τους, μόνο για τη μετακίνηση τους.
Στο 96 ΤΥΠΕΘ, οι φαντάροι αναγκάζονται να πληρώσουν 40 ευρώ σε κάθε έξοδο τους καθώς ο διοικητής δεν βάζει υπηρεσιακό.
Δηλαδή, ο Διοικητής που αμείβεται με έναν καλό μισθό για την εποχή μας, του έχει παραχωρηθεί στρατιωτικό όχημα και δωρεάν καύσιμα για να το κινεί, αναλαμβάνει να κάνει "οικονομία", με τις αρνητικές οικονομικές συνέπειες να επιβαρύνουν τους φαντάρους.
Εμείς Απαιτούμε να μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ οι εξοδούχοι φαντάροι με υπηρεσιακά οχήματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου