Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Αυτούς τους άθλιους εθνικιστές καταδρομείς ποιος θα τους μαζέψει;

Η παρακάτω ανάρτηση που βρίσκεται στα περισσότερα μιλιταριστικά και εθνικιστικά σάιτ και "δίνει έμφαση στο πως καταστρατηγούνται οι διαταγές του ΓΕΣ" αποτελεί μια σαφή απόδειξη του τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εκεί που η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ δίνει τη μάχη της πολιτικής της επιβίωσης και ταυτόχρονα επιβάλλει συστηματικά, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ,  τη γραμμή της πολεμοκαπηλείας, μισαλλοδοξίας και εθνοκαπηλείας, ενώ προωθεί την στρατιωτικοποίηση του λαού μας.
Εκεί που συστηματικά ξεπλένει τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής (εθνικιστικά σόου στη Ρω, κοινή παρουσία στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, αλλά και στις Ορκωμοσίες στα Κέντρα Κατάταξης κλπ), ενώ επίσης ΑΝΕΧΕΤΑΙ-ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ τη δράση ακραίων εθνικιστών και ενσωματώνει τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων στα δόγματα πολέμου/Καταστολής της (συνεχίζοντας την πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).
Αλήθεια τι μέτρα θα πάρει το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ;
Το εθνικιστικό αυτό άσμα τραγουδήθηκε μετά από διαταγή. Ποιο ήταν το στέλεχος επικεφαλής του αγήματος που έδωσε αυτή τη διαταγή και πως πρόκειται να τον αντιμετωπίσει το ΓΕΣ;
Πότε επιτέλους θα σταματήσουν αυτές οι καθημερινές εθνικιστικές επιδείξεις που κρατούν από την εποχή του Εμφυλίου και του Ψυχρού Πολέμου και τι εξυπηρετούν τα στρατιωτικά αγήματα;
Βλέπεις η Δικτατορία των Συνταγματαρχών δίνει το χέρι στον Κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό...    Τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Βλέπεις, οι ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τα συμφέροντα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI μπορούν να επιβληθούν μόνο με τον πόλεμο και την καταστολή εντός και εκτός συνόρων, ντύνοντας όλη την νεολαία και τους εργαζόμενους στο χακί, κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, στήνοντας "εθνικές ενότητες" με τους ΝΑΖΙ, προνομιακές συμμαχίες με τις ΗΠΑ,  πολεμικούς άξονες με το Ισραήλ, την Κύπρο και τους Δικτάτορες της Αιγύπτου.
Δείτε και βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

H 5η μοίρα καταδρομών γράφει στα @.....@ της τις «οδηγίες» και τραγουδά το »Μακεδονία ξακουστή» σήμερα στη Δράμα


H 5η μοίρα καταδρομών γράφει στα @.....@ της τις «οδηγίες» και τραγουδά περήφανα το »Μακεδονία ξακουστή» σήμερα στη Δράμα στους εορτασμούς για τα 105 χρόνια για την απελευθέρωση της πόλης. (1/7/18)

Δείτε το βίντεο

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί στην συγκρότηση ενός μαζικού και μαχητικού εργατικού διεθνιστικού αντιπολεμικού αντικαπιταλιστικού κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, του εθνικισμού και του ρατσισμού, ενάντια σε Φασισμό και Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, ενάντια σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου