Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Στη ΔΑΝ Νισύρου δεν αντιμετωπίζουν πλέον τους φαντάρους ως ¨παλιόσκυλα¨!

Υπέροχη νίκη του Κινήματος των φαντάρων στη ΔΑΝ Νισύρου
Με τη βεβαιότητα ότι τα όσα έγιναν μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν σε αυτή την απαρχαιωμένη μονάδα...

Δημοσιοποιούμε την επιστολή ενός υπέροχου γονιού που δεν έβαλε βύσμα για να "προστατέψει τον κανακάρη" αλλά επέλεξε να κρατήσει τίμια-αξιοπρεπή-αγωνιστική στάση, να σταθεί στο πλευρό όλων των παιδιών που υπηρετούν στη ΔΝ Νισύρου και να επιδιώξει την επίλυση των προβλημάτων τους συνενώνοντας την προσπάθεια με το Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σύμφωνα με τα όσα μας γράφει σε Επιστολή στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, "δεν αντιμετωπίζουν πλέον τους φαντάρους ως παλιόσκυλα".
Πως όμως φτάσαμε σε αυτή την σημαντική νίκη του Κινήματος των φαντάρων;
Ως βόμβα έσκασε στη ΔΑΝ Νισύρου την Κυριακή 8/7/2018 η αρχική καταγγελία των φαντάρων που υπηρετούν εκεί 
Αμέσως ενημερώθηκε ο Ταξίαρχος και ανακοινώθηκε ότι θα επισκεφτεί το νωρίτερο τη ΔΑΝ Νισύρου για Έκτακτη Επιθεώρηση.
Αμέσως άρχισε ένας αγώνας δρόμου από τη διοίκηση της μονάδας προκειμένου να κουκουλώσει τα προβλήματα της μονάδας, με καθαριότητες και καλλωπισμούς.
Τελικά η Έκτακτη Επιθεώρηση γίνεται το απόγευμα της Τρίτης 10/7/2018 και αφού οι φαντάροι έχουν στάξει από την υπερπροσπάθεια και την κούραση.
Ο Διοικητής υπόσχεται διήμερη τιμητική άδεια προκειμένου να τους δελεάσει και να συνεχίσουν την εργασία παρά την εξάντληση.
Έχει σημασία να δούμε τι μας αποκαλύπτουν οι γονείς και οι φαντάροι σχετικά με την επίσκεψη του Ταξιάρχου.
Καταρχήν, ο Ταξίαρχος σε καμιά περίπτωση δεν θέλησε να ταυτιστεί με τα πεπραγμένα της διοίκησης, κράτησε αποστάσεις, έδειξε γνώστης των προβλημάτων, έστειλε μηνύματα με κάθε τρόπο -κάνοντας το σαφές σε όλους με τον πιο απόλυτο τρόπο- ότι άμεσα πρέπει να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. 
Η καταγγελία των φαντάρων δηλαδή τους υποχρέωσε να κρατήσουν αποστάσεις από τα λόγια και τα έργα που δεν τιμούν κανέναν, κυρίως όμως να δεσμευτούν για την επίλυση των προβλημάτων, τη βελτίωση των συνθηκών. 
Η ΔΑΝ Νισύρου παραμένει φυσικά ένα απαρχαιωμένο στρατόπεδο αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ελάχιστες-αλλά τόσο σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν- ήταν αποτέλεσμα των διαμαρτυριών γονιών και φαντάρων, όχι της παρέμβασης ενός βύσματος ή της ατέρμονης αναμονής και υπομονής!
Έχουμε λοιπόν:
1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση σταμάτησε να αντιμετωπίζει τους συναδέλφους ως "παλιόσκυλα", δείχνει να τους σέβεται και να τους υπολογίζει.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ: ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
2. ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 2ΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.
Παρά τις αρχικές του απειλές ότι θα αθετήσει τις δεσμεύσεις του γιατί ενοχλήθηκε από το μπαράζ των επιστολών των στρατιωτών.
Ο Διοικητής κατανόησε τη δύναμη του Κινήματος των Φαντάρων και της παρέμβασης των γονιών που ανάγκασαν τον Ταξίαρχο και το ΓΕΣ να "επιθεωρήσουν" και ελέγξουν τα πεπραγμένα του.
3. ΚΨΜ.
Επιτέλους, το ΚΨΜ εφοδιάστηκε με τα απαραίτητα είδη. 
Το 2018 χρειάστηκε η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων για να εφοδιαστεί το αραχνιασμένο ΚΨΜ με αναψυκτικά και καφέδες.
4. ΜΠΗΚΕ ΨΥΓΕΙΟ για την συντήρηση των τροφίμων των φαντάρων.
ΚΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε Δημόσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε συγκεκριμένους γονείς που επέλεξαν να Αγωνιστούν και να Παραπονεθούν, να βάλουν πλάτη στην αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αποδεικνύοντας τι σημαίνει πραγματικά τι σημαίνει να είσαι Άνθρωπος, τι σημαίνει να είσαι ΓΟΝΙΟΣ.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον φασισμό, εθνικισμό, το ρατσισμό και το σεξισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου