Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Επικίνδυνοι εθνικιστές ετοιμάζουν Απόβαση στα Ίμια και ΑΠΕΙΛΟΥΝ την ΕΙΡΗΝΗ


Αλήθεια, ποιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για όλα αυτά;
Τι έχει να μας πει ο Υπουργός Άμυνας και ηγέτης των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος που έχει μαζέψει στον Στρατό ότι Πολεμοκάπηλο-Φασιστικό-Παρανοϊκό τιτλοφορείται Λέσχες Εφέδρων και δηλώνει Έφεδρος Πολεμιστής;
Ποιος παραχώρησε τη δυνατότητα -αν όχι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων- σε όλους αυτούς τους Μισαλλόδοξους και Πολεμοκάπηλους να επιδιώκουν την Καταστροφή των λαών του Αιγαίου και κρύβονται πίσω από το θάνατο των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού;
Όταν μάλιστα αφήνουν να αιωρείται η αίσθηση ότι κινούνται στη βάση ενός κρατικού σχεδίου Πρόκλησης Πολεμικής Αναμέτρησης στο Αιγαίο τώρα και όχι στην Κύπρο, που τους παίφτει κομμάτι μακρυά.
Τέλος, οι ίδιοι επικίνδυνοι εθνικιστές δηλώνουν ξεκάθαρα ότι συνομιλούν και συντονίζονται με την κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας και την ηγεσία Στρατού.
Το ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ λοιπόν εδώ και μήνες έχει γεμίσει με αναρτήσεις -που προσέξτε δεν διαψεύδονται από το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο δεν λαμβάνει καμιά πρωτοβουλία καθώς θα όφειλε- που ενημερώνουν ότι οργανώνεται "Απόβαση εφέδρων με κωδική ονομασία «Μανώλης Μπικάκης» στα Ίμια"
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνουν ότι αυτό θα προκαλέσει "ελληνοτουρκική κρίση"! Διαβάστε και βγάλετε τα συμπεράσματα σας τόσο για τις κινήσεις των επικίνδυνων εθνικιστών εφέδρων, όσο και για την παρουσίαση της είδησης και των μηνυμάτων που στέλνονται εντός και εκτός συνόρων, εξίσου όμως Απειλητικά.

«Eλληνες, σε μερικές ημέρες, την 24η Ιουλίου ξεκινά η άσκηση των Εφέδρων στα Ίμια. 

Οδηγίες προς τους Εφέδρους: Στις 12 το μεσημέρι να είστε όλοι στο σημείο εκείνο του Πειραιά όπου αναχωρεί το πλοίο για την Κάλυμνο. Ολα τα στρατιωτικά είδη στους σάκους σας ή στο μπέρκιν σας. Κανείς δεν θα ταξιδέψει με στρατιωτική στολή. Δεν πάμε για παρέλαση, πάμε για άσκηση.

Πάμε στα Ίμια για να τιμήσουμε τους τρεις νεκρούς Αξιωματικούς μας του ΠΝ, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό».

«Πάμε να ακουμπήσουμε ένα στεφάνι στα Ίμια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και αισθανόμαστε την υποχρέωση να το κάνουμε εμείς, οι Έφεδροι.
Δεύτερον, ξεκαθαρίζουμε πηγαίνοντας στα Ίμια, όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι της Ιστορίας μας από το 1996 μέχρι σήμερα, το γκρίζο κομμάτι, δηλαδή αν τα Ίμια είναι Ελληνικά, αν η ζώνη είναι γκρίζα και όλα τα συμπαρομαρτούντα. Με την κίνηση μας αυτή θα ξεκαθαριστεί οριστικά».
«Τρίτον, για να δώσουμε κουράγιο σε όλους εσάς τους Έλληνες που λιγοψυχάτε, που σας έχουν τρομάξει, που σας φοβίζουν. Πρέπει να πάψετε να τους φοβάστε, δεν είναι τίποτε, ένα φύσημα θέλουν»…
Αυτά αναφέρει ο υποστράτηγος κατ’απονομήν Σταύρος Βιτάλης όπως μπορείτε να ακούσετε και στο Βίντεο παρακάτω και συμπληρώνει:
Ξεκινά μια καυτή περίοδος στα ελληνοτουρκικά καθώς σε τρία περίπου 24ωρα θα γνωρίζουμε αν θα ξεσπάσει εληνοτουρκική κρίση καθώς Ελληνες Έφεδροι Καταδρομείς θα υλοποιήσουν την άσκηση που έχουν προαναγγείλει εδώ και καιρό πάνω στις βραχονησίδες Ιμια. Eκτός και αν το ελληνικό κράτος τους σταματήσει…
Υπενθυμίζουμε πως είχαν εδώ και μήνες ζητήσει σχετική γνωμοδότηση από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.
Πρέπει να προσέξουμε το χρονικό «τάιμινγκ» της ιστορίας. Αν δηλαδή μια μεταφορά της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης από την Κυπριακή ΑΟΖ προς Αιγαίο και Ίμια συμφέρει ή όχι την Ελλάδα. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ναι.
Και γιατί γίνεται τώρα αυτή η άσκηση των Εφέδρων στα Ίμια και όχι στην επέτειο των Ιμίων, τον Ιανουάριο;
Θα ξεκαθαρίσει ή όχι το καθεστώς της περιοχής και θα τελειώσουν τα τουρκικά επιχειρήματα περί γκρίζων ζωνών πριν προχωρήσουμε στην ΑΟΖ…;
Το δεύτερο είναι πως η απόβαση των εφέδρων στα Ίμια έρχεται σε μια περίοδο που το αργότερο σε 10 ημέρες το τουρκικό γεωτρύπανο αναλαμβάνει δράση και θα υπάρξουν εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ.
Συνεπώς, μπαίνουμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για τα ελληνοτουρκικά…
Την άσκηση προγραμματίζει ο σύλλογος Εφέδρων Πολιτών-Οπλιτών και στην από 26 Μαΐου 2018 επιστολή προς τον αρχηγό ΓΕΝ, που υπογράφει ο υποστράτηγος κατ’απονομήν Σταύρος Βιτάλης, αναφέρεται ότι “θα θέλαμε να σας υποβάλουμε με την παρούσα επιστολή, το αίτημά μας για γνωμοδότηση του Πολεμικού Ναυτικού, επί της προγραμματισμένης άσκησης των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών, στις βραχονησίδες Ίμια”.
Παράλληλα, είχαν ζητηθεί διευκρινίσεις αναφορικά με “τις θέσεις και τις προθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού επί του ζητήματος της ελεύθερης πρόσβασης των Ελλήνων πολιτών επί των βραχονησίδων Ίμια, δεδομένου ότι και αυτές, παράλληλα με του Λιμενικού Σώματος, παραμένουν συγκεχυμένες τόσο σε εμάς, όσο και στους αλιείς της Καλύμνου”.
«Το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει την κατασκευή ενός ορύγματος με τσουβάλια άμμου και κάλυψη από τις καιρικές συνθήκες. Θα τεστάρουμε τις αντοχές των καταδρομέων στην πείνα και στη δίψα πάνω σε μία ελληνική βραχονησίδα”. Όπως σημειώνει ο ίδιος o κ. Βιτάλης,“εάν δεν απαντήσει το Πολεμικό Ναυτικό σε εύλογο διάστημα στην επιστολή μας εμείς θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της άσκησης προσεγγίζοντας τις βραχονησίδες με φουσκωτά.
Το 1996 μετά τα Ιμια με εντολή του τότε Ελληνα πρωθυπουργού παρουσιάστηκα στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας και εισηγήθηκα στον τότε υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Κουρή την πρόταση των Σέρβων να θέσουν στη διάθεση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μία ολόκληρη ταξιαρχία Σέρβων μαχητών. Ο τότε υφυπουργός αρνήθηκε την πρόταση των Σέρβων”.
Ο κ. Βιτάλης υπήρξε επικεφαλής των Ελλήνων εθελοντών στο πλευρό της Σερβικής Δημοκρατίας στις συγκρούσεις στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το 1995 έγινε κατ’απονομή ταγματάρχης καταδρομών του σερβικού στρατού και το 1999 τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση του σερβικού έθνους, τον μεγαλόσταυρο πρώτης τάξεως, και του απονεμήθηκε τιμητικά ο βαθμός του υποστράτηγου.
Ας δούμε εικόνες και βίντεο
Η επιστολή προς τον αρχηγό ΓΕΝ:



Άσκηση Εφέδρων στα Ίμια. Από τις 24//7/2018. Εις μνήμην:

Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού.

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.
Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε .Κ.Π. Καβάφης







Εμείς ως ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στεκόμαστε απέναντι σε όλα αυτά.

Απαιτούμε τη ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ και την Απομάκρυση όλων αυτών των Πολεμοκάπηλων και φασιστών που επιδιώκουν να διαδραματίσουν ρόλο προσομοιώνοντας τον Ουκρανικό Δεξιό Τομέα σε Ελληνικές συνθήκες.
 Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον φασισμό, εθνικισμό, το ρατσισμό και το σεξισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 
Ποιοι είναι όμως πραγματικά αυτοί που θέλουν να κάνουν Απόβαση στα Ίμια και να προκαλέσουν πόλεμο;


aformi | 3 Σεπτεμβρίου 2011 |


Πριν από μερικές μέρες είχα δει στο blog των ζόμπι του Πατριωτικού Μετώπου το “κάλεσμα” για την δημιουργία τάγματος ασφαλείας από ακροδεξιούς. Είναι οι ίδιοι που παλαιότερα, τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της Λαικής Συνέλευσης Συντάγματος προσπαθούσαν να προβοκάρουν ώστε να βγουν μετά στα κανάλια και να πουν ότι τους χτύπησε ο κόσμος της κάτω πλατείας. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που στα πηγαδάκια ψιθύριζαν και καλά ότι “το φαΐ εδώ το φέρνει ο Περισσός” και άλλα τέτοια φαιδρά. Δυστυχώς οι εκκλήσεις πολλών ανθρώπων να μπει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο παραμάγαζο των φασιστών με τίτλο “300 Έλληνες” και στον υπόλοιπο κόσμο δεν εισακούστηκαν, μιας και στην πλατεία υπήρξε πάντα ένα κλίμα “να μην το χαλάσουμε παιδιά”. Δυστυχώς όμως οι διάφοροι νεοναζιστές μαχαιροβγάλτες -που κυνηγήθηκαν τελικά από μπλόκ αναρχικών και από τον κόσμο της πλατείας στις 28 Ιουνίου- τα φασιστομπαρμπάδια που προβοκάρουν και τραμπουκίζουν μετανάστες που πουλάνε νερά και διάφοροι “απόστρατοι” με “όμορφο” παρελθόν αφέθηκαν να αλωνίζουν λες και ήταν παραπάνω από μια 50ρια. Διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε συμπεράσματα για το ποιος είναι ο ρόλος των γραφικών που γυρνάνε τυλιγμένοι με τις γαλανόλευκες λες και είναι εθνικά τυλιχτά από τον Μπαϊρακτάρη. Αλήθεια διάφοροι “μεγαλοπαράγοντες” της ΟΝΝΕΔ που παριστάνουν τους αγανακτισμένους στο πάνω μέρος της πλατείας τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Η αναδημοσίευση γίνεται από το Πολιτικό Καφενείο.

risinggalaxy

*****

Οργανωτής ο ακροδεξιός Σταύρος Βιτάλης (Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου)!!! Όταν η Αριστερά έκανε μπάνια το παρακράτος προετοιμαζόταν! «Δημοκρατική Άμυνα Τηλ. 2103233582 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ολοκληρώνεται η οργανωτική δομή της Ομάδας Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος, για την 3η Σεπτέμβρη. Στην φάση της ολοκλήρωσης της οργανωτικής δομής της, μπήκε σήμερα η Ομάδα Περιφρούρησης του Λαού που θα διαδηλώσει την 3η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, η Ομάδα Περιφρούρησης η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δημοκρατική Άμυνα», θα φοράει διακριτά ρούχα, με σύμβολα τα δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτιστικά σύμβολα του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας, την Ακρόπολη και τον ήλιο της Βεργίνας, θα έχει στη διάθεσή της αντιασφυξιογόνες μάσκες, για την περίπτωση που το κράτος και το παρακράτος αποφασίσουν να προχωρήσουν σε «στημένες συγκρούσεις» και ο κεντρικός της στόχος θα είναι να προστατέψει την ειρηνική διαδήλωση των «Αποφασισμένων». Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η ανακοίνωση των αυτοδιορισθέντων περιφρουρητών του Συντάγματος που καθοδηγούνται από τον Σταύρο Βιτάλη Υποστράτηγο Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου!!! Αύριο Παρασκευή στη Νίκης 33 (δίπλα στο Εκκλησάκι), όπου είναι τα γραφεία της «Δημοκρατικής Άμυνας» θα δώσουν τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας! Επικεφαλής όλης αυτής της Κίνησης που γίνεται εν αγνοία της Πλατείας Συντάγματος είναι ο Σταύρος Βιτάλης με τον οποίο μίλησα σήμερα ο ίδιος και που θεωρεί την επαναστατική Αριστερά ως προβοκάτορες και πράκτορες του κράτους!!! «Όποιος μιλάει για βουλευτηλίκια σήμερα, να φύγει από μπροστά μας»: Ομιλία-εισήγηση για το «νέο Σύνταγμα της Ελλάδας του Συντονιστή του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη».




Ο Σταύρος Βιτάλης έχει κάνει με τον Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ στην Καισαριανή Ενώπιον των αξιωματικών του, όπως ο ίδιος γράφει σε μία επιστολή του «μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων»!!! Στο Βιογραφικό του αναφέρονται και τα εξής: «Το 1974 απολύεται από τον Ελληνικό Στρατό σε ηλικία 20 ετών (γεννηθείς το 1954) με ανήκεστο βλάβη». Ποια ήταν η ανήκεστος βλάβη που ωστόσο του επέτρεψε λίγο αργότερα να συμμετάσχει στο ιδιαίτερων απαιτήσεων αντάρτικο των Σαντινίστας, στο Ελ Σαλβαδόρ ή με τους Πολισάριο; Ο Σταύρος Βιτάλης υπογράφει ως «Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α.». Στον Σταύρο Βιτάλη απενεμήθη τιμητικά ο βαθμός του Ταγματάρχη από τη «Σερβική Δημοκρατία»! Το 1986 αναφέρει πως κατατάσσεται μόνιμα στον Λαϊκό Στρατό των Σαντινίστας στη Νικαράγουα, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται στην Ελλάδα. Παρά την μόνιμη κατάταξή του τον αμέσως επόμενο χρόνο εγκαταλείπει για να ιδρύσει το Συνδικάτο Αγροτών Πέλλας Ημαθίας! Από το 1986 αναλαμβάνει πολιτική δράση με ακροδεξιούς και παραστρατιωτικούς κύκλους. Το 1999 ο Σταύρος Βιτάλης βρίσκεται φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται με στολή του Σέρβου Ταγματάρχη και στρατολογεί κόσμο με σκοπό τη δημιουργία τάγματος εθελοντών για τη Σερβία, συγκεντρώνοντας ταυτότητες, διαβατήρια και έντυπα στρατολογίας από τους ενδιαφερόμενους. Στη δεκαετία 2000-2010 «συμμετέχει σε όλες τις προσπάθειες συγκρότησης πατριωτικού πολιτικού χώρου των κομμάτων ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Αναγέννηση», απ’ όπου πάντως διαγράφεται. Ο Σταύρος Βιτάλης είναι για πολλούς αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Όπως και να ‘χει, στο Σύνταγμα σαν ομάδα περιφρούρησης με στολές και αντιασφυξιογόνες μάσκες των μελών του δεν έχει καμία δουλειά. Δεν τον διόρισε καμία Συνέλευση της Πλατείας, δεν αντιπροσωπεύει παρά την ομάδα του και δεν θα του επιτραπεί να δημιουργήσει καμία προβοκάτσια ή σύγχυση στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου