Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Με το θρύλο του μπάσκετ Π.Γιαννάκη αρχίζει η επικοινωνιακή καταιγίδα του Υπουργείου Άμυνας για να ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ τις Αυτοκτονίες;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ελληνικός Στρατός βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο.

Όχι όμως με το προσωπείο του "κοινωνικού ρόλου" που του φιλοτέχνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο φυσικά στάζει από τον ιδρώτα των άγρια εκμεταλλευόμενων φαντάρων.
Αποκαλύπτεται ξανά η βία, η βαρβαρότητα, ο εθνικισμός και ο μιλιταρισμός ενός στρατού που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ τη νεολαία που υποχρεωτικά ντύνει στα χακί.
Ήδη οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης μετρούν τέσσερις (4) αυτοκτονίες στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Επίσης, το δραματικό επεισόδιο που σημειώθηκε στην 1η ΜΑΛ, όταν ο συνάδελφος ξέσπασε από τα συνεχή βάρβαρα καψόνια και το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στους Αλεξιπτωτιστές των Χανίων, έστρεψε το G3 εναντίον του διοικητή και άλλων στελεχών, αλλά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε μαζικές απώλειες. 
Ο λαός μας και η νεολαία απαιτεί να γίνουν γρήγορα σοβαρές παρεμβάσεις και να δοθούν λύσεις.
Όμως η κυβέρνηση έχει ανέβει στο άρμα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, που απαιτεί εξοπλισμούς και πολεμική προετοιμασία, "εθνική ενότητα" και "θυσίες" από τους λαούς που ετοιμάζουν κρέας στα κανόνια τους!
Για αυτό και δεν πρόκειται να κάνει τίποτε.
Ή θα ήμασταν πιο σωστοί αν εκτιμούσαμε ότι επειδή τα θύματα στον Στρατό πρόκειται να αυξηθούν, το Υπουργείο Άμυνας επιλέγει να χειριστεί την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνει για το σύνολο του προσωπικού με επικοινωνιακούς όρους.
Το πρωί της Τρίτης 17/7, σάιτ που ασχολούνται με τον χώρο της άμυνας αποκάλυπταν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη “επικοινωνιακή επιχείρηση” από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.Λίγες ώρες μετά φαίνεται ότι δικαιώθηκαν καθώς -όλως τυχαίως- "ο θρύλος του μπάσκετ Π.Γιαννάκης δίπλα στους νέους αλεξιπτωτιστές μας".
Διαβάζουμε:
Ένας δράκος δίπλα στους νέους αλεξιπτωτιστές μας. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης είχε το παρατσούκλι δράκος όταν σάρωνε τους τίτλους στα παρκέ. Ο μυθικός πλέϊ μέϊκερ του Ιωνικού Νικαίας, του Άρη, του ΠΑΟ και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ βρέθηκε στην έδρα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), στον Ασπρόπυργο Αττικής,για την τελετή απονομής πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντα.
Την απαιτητική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, που διεξήχθη στη ΣΧΑΛ από 11 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2018, ολοκλήρωσαν επιτυχώς 5 Αξιωματικοί (εκ των οποίων 2 του Πολεμικού Ναυτικού), 5 Μόνιμοι Υπαξιωματικοί (εκ των οποίων 2 του ΓΕΕΦ), και 48 Οπλίτες Θητείας. Τα πτυχία και τις πτέρυγες απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής.

Θυμίζουμε γιατί χρειάστηκε η "ξαφνική" επίσκεψη του Δράκου στους Αλεξιπτωτιστές:

Αλήθεια το ΓΕΣ τι έχει να απαντήσει σε όλα αυτά;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου