Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΕΛΠΕ, Total και Exxon Mobil: για τα κέρδη τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τους φαντάρους!

Ποια άμυνα;
Ποια κυριαρχικά δικαιώματα;
Πίσω από τα "εθνικά προσχήματα" κρύβεται η ουσία, κρύβονται τα ταξικά κέρδη τους...
Για τα κέρδη ΕΛΠΕ, Total και Exxon Mobil λιώνουν και σκοτώνουν τους φαντάρους!
Διαβάζουμε:
Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, με τις οποίες ορίζεται η κοινοπραξία των Ελληνικών Πετρελαίων με την Total και την Exxon Mobil ως επιλεγείς αιτών για την παραχώρηση των θαλάσσιων περιοχών δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης για έρευνες υδρογονανθράκων. 
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΕΔΕΥ, Ιωάννης Μπασιάς, σύντομα θα υποβληθεί στον υπουργό η εισήγηση για τον ορισμό του επιλεγέντος αιτούντος και για την περιοχή του Ιονίου, για την οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η κοινοπραξία ΕΛΠΕ-Repsol. Η υπό παραχώρηση περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης έχει έκταση 19.868 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η περιοχή δυτικά της Κρήτης 20.058 τ.χλμ.
Αυτά τα συμφέροντα ΥΠΗΡΕΤΕΙ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για αυτό εντείνεται ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός που απειλεί να δώσει στον ανηλεή κοινωνικό πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας χαρακτήρα Διακρατικής σύγκρουσης.
Δεν Απειλούν ΜΟΝΟ να μετατρέψουν την νεολαία και τους εργαζόμενους σε κρέας στα κανόνια τους...
Μας τσακίζουν και μας Δολοφονούν κατά τη διάρκεια της ειρήνης τους, διάστημα που λογίζεται για αυτούς ως χρόνος Πολεμικής Προετοιμασίας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Πεντάγωνο την Πέμπτη 05/07/2018 στις 18.30 μ.μ ενάντια στις νέες αυτοκτονίες-δολοφονίες φαντάρων από τον Ελληνικό Στρατό, τα συνεχή ατυχήματα και τον παραλογισμό της Υποχρεωτικής Στράτευσης που απογειώνει η πολεμοκαπηλεία, ο εθνικιστικός παροξυσμός και η σύμπραξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Οι φαντάροι σε Ελλάδα και Τουρκία είναι του εργαζόμενου λαού παιδιά.

Ενωμένοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις κυβερνήσεις του Πολέμου και του Κοινωνικού κανιβαλισμού, στην Ανεργία και τη σύγχρονη Δουλοποίηση μας.

ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ
για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Λέμε ΟΧΙ στην Εκμετάλλευση τους γιατί σημαίνει Πόλεμο και Οικολογική Καταστροφή.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
ΟΧΙ στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου
ΟΧΙ στους Εξοπλισμούς, τους Μισθοφόρους, την Στράτευση Ανδρών-Γυναικών στα 18.
ΟΧΙ στον Πόλεμο κατά των προσφύγων που διεξάγουν Τσίπρας-Ερντογάν-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου