Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στρατιωτικό Άγημα στη Γιορτή της Προβατίνας στην Σκουληκαριά!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.
Η κυβερνητική επιχείρηση ανάδειξης του Στρατού ως βασικής κοινωνικής συνιστώσας στον πλαίσιο του Επιχειρηματικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό ακροδεξιού Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ...
Καταντάει μια απίστευτη ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ.
Μια ΦΑΡΣΑ που ταλαιπωρεί όμως τους φαντάρους,  Προσβάλλει τόσο αυτούς όσο και τον εργαζόμενο λαό μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε ιερέας και δήμαρχος που θέλει να προβληθεί, ζητά την συνδρομή του Στρατού.
Και φυσικά οι Διοικητές πρόθυμα απαντούν σε κάθε αίτημα.
Έτσι, πρόσφατα ο Διοικητής του ΚΕΝ Άρτας έστειλε Στρατιωτικό Άγημα στην Γιορτή της Προβατίνας στο ορεινό χωριό της Σκουληκαριάς.  
Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ πάει χέρι χέρι με την ΠΡΟΣΒΟΛΗ και τη συμπεριφορά του Διοικητή που παρασύρθηκε από τη γιορτή των κτηνοτρόφων και φέρθηκε στους φαντάρους με ανάλογο τρόπο!
Όταν οι διψασμένοι και ταλαιπωρημένοι φαντάροι ζήτησαν λίγο νερό να ξεδιψάσουν, ο Διοικητής έκρινε σκόπιμο να τους Προσβάλει ΔΗΜΟΣΙΑ, όταν καταμεσής του Εορτασμού φώναξε επιδεικτικά το Λογαχό "έλα πάρ' τους..." . Για να τους ποτίσει;
Δηλαδή, οι φαντάροι που μπορεί να έχουν δύο-τρία πτυχία, εργασιακή εμπειρία, κοινωνική προσφορά, επειδή φοράνε την στρατιωτική στολή αντιμετωπίζονται ως "πρόβατα"...
Αυτός είναι ο Στρατός και η Ιεραρχία! 
Φυσικά, ο Διοικητής δεν είχε φροντίσει ούτε και για την σίτιση των στρατιωτών, οι οποίοι όταν επέστρεψαν στο στρατόπεδο ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει φαγητό για αυτούς!
Τα παράπονα των φαντάρων για το διοικητή είναι πολύ μεγάλα.
Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του Διοικητή συνδυάζεται με την αγωνία του να σχίσει τους στρατιώτες για να προβάλει τον Στρατό και τη διοίκηση του.
Δείτε: το ΚΕΝ Άρτας έφτασε να δώσει άγημα για τη Γιορτή της Προβατίνας, όταν ο Διοικητής ξέρει ότι οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν με τίποτε.
Οι φαντάροι είναι ελάχιστοι και δεν αντιστοιχούν ούτε στις υπηρεσίες.
Οι φαντάροι έχουν  συνεχώς ΕΜΠΛΟΚΗ και πλέον είναι Εσώκλειστοι για 15  μέρες.
Στις εκκλήσεις των φαντάρων και των στελεχών να μειωθούν οι υπηρεσίες ο Διοικητής απαντά μονότονα:
"πολύ χαϊδεμένους τους έχουμε...".
Όμως ο Διοικητής φέρεται σε όλους τους φαντάρους με αυτόν τον σκληρό τρόπο που στο μυαλό μας φέρνει μνήμες άλλων εποχών;
ΟΧΙ.....
Είναι γνωστό ότι το ΚΕΝ Άρτας είχε κλείσει και άνοιξε ξανά μετά από την προσπάθεια των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να βολέψουν την κομματική τους πελατεία και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.
Άρα χτυπά συχνά το τηλέφωνο για να βολευτούν τα βύσματα των βουλευτών, των δημάρχων, των παπάδων και των επιχειρηματιών.
Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο όπου ραγισμένη τουαλέτα στο Διοικητήριο -για το οποίο είχε ενημερωθεί ο Διοικητής- έσπασε τραυματίζοντας τον στρατιώτη που έκανε χρήση της και ο οποίος χρεώθηκε και την ευθύνη για τον τραυματισμό αλλά και για τη βλάβη!
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ.
Πρέπει επιτέλους να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η παρουσία των Στρατιωτικών Αγημάτων στις Θρησκευτικές Τελετές.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου