Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ήλιος της Βεργίνας ΑΝΗΚΕΙ στους Μισθοφόρους των Ειδικών Δυνάμεων!


Φθηνός εθνικισμός από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο: Ειδικές Δυνάμεις με τον Ήλιο της Βεργίνας στη ΔΕΘ!
Στη ΔΕΘ, σε αυτό το τεράστιο παζάρι εθνικισμού, μιλιταρισμού, φιλο-Αμερικανισμού και Πολέμου/Καταστολής υπήρξε μια ιδιαίτερη διάσταση του λαϊκισμού της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.
Το εθνικιστικό-ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ έπρεπε να ικανοποιήσει το ακραίο κομματικό του ακροατήριο και για αυτό χρησιμοποίησε ξανά τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Στελέχη της διακλαδικής ΔΥΚ, του ΕΤΑ (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) και της 31 ΜΕΕΔ, "κόσμησαν" την στολή τους με την σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας στο μπράτσο των στελεχών.

Πέρα όμως από τις ψηφοθηρικές ανάγκες των ΑΝΕΛ υπάρχει κάτι βαθύτερο.
Η προβολή του αστικού στερεότυπου ΕΘΝΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν έχει να κάνει μόνο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έρχεται δεύτερος, ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, όταν προώθησαν τα σήματα με θρησκευτικό περιεχόμενο.
Ο στρατός λοιπόν του επιχειρηματικού κράτους Πολέμου/Καταστολής του ολοκληρωτικού κοινοβουλευτισμού φέρει τα σήματα του ΗΛΙΟΥ της ΒΕΡΓΙΝΑΣ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναλαμβάνοντας ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ των λαών της περιοχής.
Με τα σήματα αυτά θα δράσει εκτός συνόρων, καταπολεμά τους πρόσφυγες και εξασφαλίζει τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη, παρατάσσεται δίπλα στον Αμερικανικό, Ισραηλινό και Αιγυπτιακό στρατό.
Στρατός Μισθοφόρων που θα σκοτώσουν και θα σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πλουσίων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου