Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τη δολοφονία του τοξικομανή στην ΟΜΟΝΟΙΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΚΑΥΓΑ "ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ"
"Ρεπορτάζ" του ΣΚΑΙ για την είδηση του λιντσαρίσματος του επίδοξου ληστή στην Ομόνοια:
"Ο ληστής, πιθανόν τοξικομανής, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη και μπήκε στο κατάστημα. Εκεί, με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να ληστέψει κοσμήματα. 
Δεν έχουμε επιβεβαιώσει αν ο ιδιοκτήτης κατάφερε να βγει (αυτός ντε, που είχε φύγει από το κατάστημα) και αν είναι καλά στην υγεία του.
Στη συνέχεια, όπως βλέπουμε από το βίντεο, ο ληστής επιτέθηκε με πυροσβεστήρα σε διερχόμενους, οι οποίοι τον εγκλώβισαν και τον έσυραν έξω προκειμένου να συλληφθεί. Ωστόσο, οι κλωτσιές στο κεφάλι και στο άνω μέρος του κορμού, όπως μας λένε από τον Ευαγγελισμό, δεν ήταν η αιτία θανάτου του νεαρού."
Ντρέπομαι που ζω σ' αυτή τη χώρα.







Πάτος: Περαστικοί επιτίθενται σε ληστή κοσμηματοπωλείου. Τον κλωτσάνε μέχρι θανάτου.
Μπόλικη υγεία φαίνεται πως κρύβει η κοινωνία μας, αφού χτες θύμισε λίγο από Ισλαμικό Κράτος στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, χτες το απόγευμα, άνδρας προσπάθησε να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο. Ο δράστης που φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, κρατούσε ένα μαχαίρι και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, όταν ο ιδιοκτήτης έλειπε. Άρχισε να ψάχνει το μαγαζί και την ίδια ώρα περαστικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί παρακολουθώντας τις κινήσεις του.Ο δράστης πανικοβλήθηκε, προσπάθησε να φύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Για την ακρίβεια, όπως βλέπουμε σε βίντεο, βρίσκεται σε κατάσταση που δε μπορεί καν να ανοίξει την πόρτα του καταστήματος και αρχικά επιχειρεί να τη σπάσει με έναν πυροσβεστήρα.
Στη συνέχεια ανοίγει ένα πορτάκι στη βιτρίνα και προσπαθεί να βγει από εκεί. Εκείνη την ώρα, δύο περαστικοί, αρχίζουν και κλωτσάνε τη τζαμαρία, σπάζοντας τα τζάμια πάνω στο δράστη, και συνεχίζουν να τον κλωτσάνε στο κεφάλι.
Οι δράστες μάλιστα συνεχίζουν να χτυπούν το θύμα τους, ακόμα και όταν καταφέρνει να συρθεί έξω από το μαγαζί. Εκείνη την ώρα επίσης, διακρίνεται και ένας τρίτος άνδρας με πράσινο μπλουζάκι, να πλησιάζει το θύμα και να καταφέρνει και αυτός μια κλωτσιά.
Ο άτυχος άνδρας τελικά κατέληξε, ενώ σύμφωνα με το βίντεο, πολλά από τα τραύματά του προήλθαν κυρίως από τους δύο περαστικούς.
Ακόμα χειρότερα, σε διάφορα ΜΜΕ, διαβάζουμε και ακούμε, πως ο επίδοξος ληστής, τραυματίστηκε μόνος του, όταν προσπάθησε να σπάσει τη τζαμαρία του καταστήματος και να βγει έξω.
Δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν η αστυνομία αναζητά ή εχει ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης που διακρίνονται στο βίντεο.
Το εν λόγω βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, αλλά προειδοποιούμε για την ύπαρξη σκληρών εικόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου