Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δεν εχει ξαναγίνει. Λεωφόρος Ηλυσίων Πεδίων τωρα στην περιοχη κοντα στο προεδρικό μεγαρο (



















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

📌 Απο το ξημέρωμα γίνεται έλεγχος σε ολα τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στο Παρισι, περισσότερα απο 100 drones πετούν σημερα πάνω απο τη γαλλικη πρωτεύουσα, σεετοιμότητα τα κρατητήρια και σε περιφερειακες πόλεις, τα τεθωρακισμένα που βγηκαν στους δρόμους εχουν τη δυνατότητα να «τυφλώνουν». Τεθωρακισμένα κατά μήκος της λεωφόρου των Ηλυσιων και στην περιοχή της Βαστίλλης (φώτο)
Εχουν κλείσει όλους τους σταθμούς του μέτρο οπου θα μπορούσε να κατέβει ο κοσμος για να πάει να διαδηλώσει και φυσικα δεν εκτελείται κανενα δρομολόγιο των λεωφορείων μεσα στο κέντρο του Παρισιού. Όπως έγραψα και στο twitter, αντιλαμβάνονται την απερίγραπτη απελπισία και οργή του κοσμου και απαντούν με καταστολή και προληπτικές συλλήψεις απέναντι στις κινητοποιήσεις. 
278 προληπτικές συλλήψεις αυτή την ώρα. 32 άτομα τελούν υπο κράτηση. Περισσότερες οι αστυνομικές δυνάμεις από τους διαδηλωτές στην Αψίδα του Θριάμβου αλλά ακόμα είναι νωρίς (φώτο)
Υπάρχουν αναφορές πως οι αστυνομικές δυνάμεις κατέσχεσαν τις αντιασφυξιογόνες μάσκες απο εθελοντές διασώστες στη λεωφόρο των Ηλυσίων.
Άγνωστοι πριν απο τρεις εβδομάδες, οι αυτοαποκαλούμενοι εκπρόσωποι τύπου των «μετριοπαθών» Κίτρινων Γιλέκων, συναντήθηκαν χθες με τον πρωθυπουργό, «αγαπήθηκαν» απο τα ΜΜΕ και εχουν ηδη στη διάθεση τους προσωπικό για να τους κρατάει την ομπρέλα (φώτο)
Σφραγίστηκαν όλοι οι δρόμοι γυρω απο το προεδρικό και πρωθυπουργικό μεγαρο 
Εχει κλείσει από οχήματα της αστυνομίας και φράχτες η Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων στην περιοχη κοντα στο προεδρικό μεγαρο
(φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου