Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τραυματισμός Υπαξιωματικού στη φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ-Τι δουλειά έχουν στο Λίβανο;

´Ενας υπαξιωματικός του πληρώματος της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ τραυματίστηκε στο πόδι την στιγμή που φρεγάτα έδενε στη Βηρυτό. 
Το ατύχημα έγινε όταν η σκάλα της φρεγάτας εγκλώβισε το πόδι του υπαξιωματικού, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βηρυτού.
Το ερώτημα όμως που πρέπει να τεθεί είναι τι δουλειά έχει η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού στο Λίβανο...
Ποια συμφέροντα υπερασπίζει το Πολεμικό Ναυτικό;
Θυμίζουμε...
Ποια η διαφορά Τσίπρα-Σαμαρά; Mε φυλάκιση τιμωρήθηκε ο ναύτης Στ. Παπαδάκης που είχε δηλώσει τη διαφωνία του με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Ναυαρίνον» σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις

Mε φυλάκιση τιμωρήθηκε ο ναύτης Στ. Παπαδάκης που είχε δηλώσει τη διαφωνία του με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Ναυαρίνον» σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις. Αυτή η επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ταυτόχρονα και μια ξεκάθαρη τοποθέτηση της πρόθεσης της να συντρίψει το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, να Πατάξει κάθε φωνή και στάση εναντίωσης στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της που ταυτόχρονα εμπλέκουν τον λαό μας στους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.



Παράλληλα αποκαλύπτουν όλη την υποκρισία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας, αποδεικνύοντας ότι η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πάει χέρι χέρι με την δήθεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ 
Γιατί μπορεί ο ΑΝΥΕΘΑ  Π. Ρήγας να δηλώνει ότι "οι οπλίτες θητείας έχουν όλα τα δικαιώματα των πολιτών που απορρέουν από το Σύνταγμα”...
Αλλά ταυτόχρονα ο ναύτης Σταύρος Παπαδάκης κλήθηκε σε απολογία και τιμωρήθηκε με φυλάκιση, με το πρόσχημα ότι έκανε γνωστή την αντίθεσή του στη συμμετοχή της φρεγάτας “Ναβαρίνον”, στην οποία και υπηρετούσε τη θητεία του, σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. 
Προσέξτε, ο ναύτης δεν τιμωρείται γιατί Αρνήθηκε να ακολουθήσει διαταγή. 
Εξέφρασε το δημοκρατικό του δικαίωμα εκφράζοντας την άποψη του ακολουθώντας την τυπική στρατιωτική διαδικασία, βγαίνοντας στην Αναφορά.
Την ίδια ακριβώς τακτική ποινικοποίησης της γνώμης των στρατευμένων είχε ακολουθήσει ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να καταστείλει τις αντιδράσεις των φαντάρων που υπηρετούσαν στην Λάρισα, όταν εναντιώθηκαν στην συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού διαμέσου του Στρατηγείου της Λάρισας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, με πρωταγωνιστή τις στρατιωτικές δυνάμεις της Γαλλίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η στρατιωτική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουν τις στρατηγικές επιλογές της άρχουσας τάξης, που όχι μόνο εποφθαλμιά μέρος της ιμπεριαλιστικής πίτας σε Αφρική και Μέση Ανατολή, αλλά επίσης διεκδικεί ακόμη και αν χρειαστεί Πολεμική Σύγκρουση ΑΟΖ και Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Για να εξυπηρετηθούν επομένως οι στρατηγικοί στόχοι του ελληνικού κεφαλαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών από τα Βαλκάνια έως την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, πρωταγωνιστούν στον Πόλεμο κατά των Προσφύγων -Μεταναστών. Ο Ελληνικός Στρατός κυνηγά και φυλακίζει πρόσφυγες, συμμετέχει στον Πόλεμο ΗΠΑ-ΕΕ κατά των προσφύγων, για να μπορούν να κάνουν τις βάρβαρες επεμβάσεις τους!
Αυτοί είναι οι λόγοι που οι ελληνικές φρεγάτες-υποβρύχια-πυραυλάκατοι  περιπολούν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης και Λιβάνου, δρουν στην Ανατολική Μεσόγειο.
Χτίζουν Άξονες Πολέμου με Ισραήλ-Αίγυπτο-Κύπρο, συμβάλει στους βρώμικους πολέμους σε Μέση Ανατολή-Αφρική. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέτρεψε τη χώρα σε ένα άθλιο τεράστιο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Βάσεις παντού. Εξαγοράζει για μια χούφτα ευρώ φαντάρους που έχουν ανάγκη για να τους στείλει Μισθοφόρους στην ΕΛΔΥΚ-Κύπρο. 
Οι προσδοκίες κερδών Τούρκων και Ελλήνων αστών, του Λάτση-Βαρδινογιάννη, της energean oil gus και του Μαρινάκη, των εφοπλιστών και εργολάβων, γιγαντώνει  τον Ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμός.
Η ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Μόνο με την συνδικαλιστική πάλη κερδίζουμε. Μόνο με Κίνημα Μέσα κι Έξω από τον Στρατό. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ" 
Τηλ. Επικ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου