Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Οι Ακροδεξιοί Εθνικιστές που κυβερνούν Απειλούν την Ειρήνη και... Ισοπεδώνουν!


Τι σχέση έχουν οι εργαζόμενοι λαοί σε Ελλάδα και Τουρκία με αυτούς τους Πολεμοκάπηλους, Εθνικιστές, ΕΧΘΡΟΥΣ της Ειρήνης..

Και συνεργάτες στο ΝΑΤΟ; 
η Ακροδεξιά σε Ελλάδα και Τουρκία ισοπεδώνει...
Νέα πολεμική δήλωση από τον ακροδεξιό-υπερεθνικιστή σύμμαχο και εταίρο στην εξουσία του Ρ.Τ.Ερντογάν Ν.Μπαχτσελί ο οποίος απείλησε την Ελλάδα με... ισοπέδωση!

Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε πως: 
«Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε».



«Εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, θα συντριβεί» είπε από τη Μεγίστη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - «Η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές»
«Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή, που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση» δήλωσε σχετικά ο ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκης.


Πιστεύουμε στην αναγκαιότητα παρέμβασης ενός εργατικού διεθνιστικού αντικυβερνητικού-αντικαπιταλιστικού κινήματος που θα συνενώσει την πάλη των εργαζόμενων λαών του Αιγαίου, των προσφύγων και μεταναστών.

Συγκροτώντας την απαραίτητη ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που απαιτεί η εποχή μας ενάντια τους "εθνικούς" αστικούς στόχους και επιδιώξεις, με τους εργαζόμενους και την νεολαία απέναντι στον κόσμο του πλούτου, των πολέμων, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.  
Στεκόμαστε ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στον εντεινόμενο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, δύο επιθετικών, επεκτατικών, αδίστακτων αρχουσών τάξεων, που συνεργάζονται ταυτόχρονα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ σε βάρβαρες επεμβάσεις, συμβάλλοντας στην Καταστροφή λαών, τροφοδοτώντας την προσφυγιά, διεκδικώντας μερίδιο από την Ανοικοδόμηση και την λεηλασία.
Προτείνουμε την πλατιά ενότητα εργατικών σωματείων, εργατικών λεσχών και φοιτητικών συλλόγων, κινημάτων πόλης, αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών-αντιπολεμικών κινήσεων.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ HOT-SPOT - ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου