Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Είμαστε στο πλευρό του Αντιμιλιταριστή αγωνιστή Χαλίλ που τον κλείνουν φυλακή γιατί Αρνείται να Σκοτώσει και να Σκοτωθεί για τα συμφέροντα τους

Σήμερα 15/1/2018, ο Κύπριος αντιρρησίας συνείδησης Χαλίλ Κarapaşaoğlu συνελήφθη και πήγε στη φυλακή για να υπηρετήσει μια ποινή 20 ημερών. 
Αυτό συμβαίνει λίγες ημέρες μετά την υποβολή του σχεδίου τροποποίησης της νομοθεσίας για την αναγνώριση της ευσυνείδητος ένστασης στο κοινοβούλιο. Η πρωτοβουλία για την ευσυνείδητος ένσταση στην Κύπρο καλεί επίσης τη διεθνή κοινότητα να δείξει την αλληλεγγύη της και να αντιδράσει στη φυλάκιση του Xαλίλ.

«Δεν θα πυροβολήσω τον φίλο μου τον Αντώνη»: Αυτοί οι Τουρκοκύπριοι αγωνιστές πάνε φυλακή γιατί ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων και της νεολαίας!

Τέτοιες Υπερήφανες στάσεις ζωής καταστρέφουν τα εθνικιστικά αφηγήματα, είναι ο Διεθνισμός αγωνιστών που γυρνούν την πλάτη στον ακραίο Καμμένο και Τσαβούσογλου
Σε φυλακή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου αναμένεται να οδηγηθεί ο Τουρκοκύπριος, Χαλίλ Καραπασάογλου, ο οποίος καταδικάστηκε για άρνησή του να λάβει όπλο στα χέρια του, το οποίο θα στρέφεται κατά των Ελληνοκύπριων.


Δικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος αποφάσισε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 2000 τουρκικών λιρών. Σε περίπτωση, που δεν πληρωθεί το πρόστιμο, ο Καραπασάογλου θα οδηγηθεί για 20 ημέρες στη φυλακή.


Ο Τουρκοκύπριος αντιρρησίας συνείδησης, μετά το τέλος της δίκης, δήλωσε: «Ο δικαστής αποφάσισε ότι σε περίπτωση που δεν πληρώσω το πρόστιμο των 2000 τουρκικών λιρών εντός 10 ημερών θα φυλακιστώ. Θα με φυλακίσουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για τις επόμενες 10 ημέρες. Δεν θα πληρώσω το πρόστιμο. Με στέλνουν φυλακή γιατί δεν θέλω να κρατήσω όπλο, είπα ότι δεν θα πυροβολήσω τον φίλο μου τον Αντώνη».
Αυτά διαβάζουμε στα σχετικά δημοσιεύματα.
Σφίγγουμε το χέρι, στεκόμαστε στο πλευρό του Τουρκοκύπριου Αντιμιλιταριστή συναγωνιστή και εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας.
Σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία πρέπει να ορθώσουμε τείχος απέναντι στον Εθνικισμό και την Πολεμοκαπηλεία.
Παρά την κυρίαρχη καθεστωτική προπαγάνδα, τα όσα διαδίδει οι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι φασίστες, τα ΜΜΕ τους σε Ελλάδα-Κύπρο-Τουρκία υπάρχουν αγωνιστές, κοινωνικά κινήματα ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν οι ανταγωνισμοί για τα συμφέροντα τους.
Εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 
ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ.
ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ με το αίμα των λαών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ


Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
http://diktiospartakos.blogspot.gr
τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου