Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η Απόπειρα Αυτοκτονίας του φαντάρου στο Λιτόχωρο διαψεύδει το ΓΕΣ για το ενδιαφέρον τους για τους φαντάρους

Το πρωινό της Πέμπτης 17/1/2019, το Γενικό Επιτελείο Στρατού παρουσίασε τον απολογισμό του Γραφείου Στήριξης Οπλιτών για το έτος 2018
Και το βράδυ σημειώνονταν νέα Απόπειρα Αυτοκτονίας φαντάρου στο Λιτόχωρο, που το ΓΕΣ Αποκρύπτει!
Η διαφήμιση του έργου του Γραφείου Στήριξης ήταν μια κίνηση που εντάσσεται στον "ακήρυκτο πόλεμο" εντυπώσεων και στην επιχείρηση δημοσίων σχέσεων εν όψει των Κρίσεων.
Μια διαδικασία που έχει ανεβάσει το θερμόμετρο, ιδιαίτερα μεταξύ των Αρχηγών των Επιτελείων αφού υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τις Ανώτατες Θέσεις της Ιεραρχίας.
Το ΓΕΣ επιχειρεί λοιπόν να συγκαλύψει τις ατελείωτες καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων για τις άθλιες συνθήκες -κοριοί στους θαλάμους, κατσαρίδες στα μαγειρεία, έλλειψη στον ρουχισμό, ακόμη και στο νερό-θέρμανση, επιθετική δράση στελεχών, ανοικτή δράση φασιστών κλπ- προβάλλοντας το ενδιαφέρον του για τους φαντάρους.
Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το 2018 ως Έτος Μέριμνας Προσωπικού, εννοώντας φυσικά το μονοδιάστατο ενδιαφέρον του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τους στρατιωτικούς, όπου μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τους εξασφάλισε την επιστροφή των 500000000 ευρώ Αναδρομικών, σπίτια, δωρεάν μετακινήσεις και επιδόματα παραμεθορίου!  
Την ίδια μέρα λοιπόν που το ΓΕΣ διαφήμιζε το αμαρτωλό Γραφείο Στήριξης Οπλιτών (ΓΣΟ) που λειτουργεί Αποπροσανατολιστικά και με σχέδιο Συγκαλύπτει τις Αυθαιρεσίες της Ιεραρχίας...
Το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου 2019 είχαμε νέα Απόπειρα Αυτοκτονίας συναδέλφου φαντάρου στο Λιτόχωρο που το ΓΕΣ κρατά ΜΥΣΤΙΚΗ!!!

647 ΜΚ ΤΠ στο Λιτόχωρο: Απόπειρα Αυτοκτονίας Φαντάρου στο Λιτόχωρο-Γιατί το κρύβει το ΓΕΣ;


Απόπειρα Αυτοκτονίας νεαρού φαντάρου σημειώθηκε στο 647 ΜΚ ΤΠ, στο Λιτόχωρο.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο νεαρός συνάδελφος, αφού απομακρύνθηκε από την σκοπιά όπου εκτελούσε υπηρεσία, πήγε στα μπάνια, όπου αποπειράθηκε να Αυτοκτονήσει κόβοντας βαθιά τις φλέβες.
Ευτυχώς όμως τον βρήκαν οι συνάδελφοι του.
Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ κρίσιμες, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα όλη την γύμνια του Στρατού, το αμαρτωλό αυτό οικοδόμημα του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ, με ΑΓΕΣ τον Στεφανή.
Ο άτυχος συνάδελφος αφού διακομίστηκε στο ΣΤΕΠ, κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο.
Το Λιτόχωρο με τόσο Στρατό, με κρίσιμες μονάδες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ!
Αντιλαμβανόμενο το ΓΕΣ την κρισιμότητα της κατάστασης και τις ευθύνες του για την Υγεία και την Ζωή του Φαντάρου, σήκωσε ελικόπτερο SUPER PUMA για να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.
Φυσικά αυτό που τους νοιάζει, Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ταξιαρχία, Υπουργείο Άμυνας είναι να μην το μάθει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να μην πληροφορηθεί ο λαός μας τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό.
Αντί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ωθούν σε Αυτοκτονίες νέα παιδιά που εκτελούν Υποχρεωτικά Στρατιωτική Θητεία, αυτούς τους ενδιαφέρει να διαφυλάξουν το γόητρο του Στρατού και τις καριέρες τους.
Φυσικά υπάρχουν λόγοι, λόγοι σοβαροί:
χώσιμο, ατελείωτες υπηρεσίες,  προσβολές και επιθετική συμπεριφορά των στελεχών.
Το παλικάρι που αποπειράθηκε να Αυτοκτονήσει σε 50 μέρες Απολύονταν....
Τι απαντά η διοίκηση της Μονάδας, η Ταξιαρχία και το ΓΕΣ.
Αυτοί όλοι κρύβονται.
Τρέμουν γιατί σε λίγες μέρες έρχονται οι Κρίσεις και δεν θέλουν να μαθευτεί τίποτε.
Σαββάτο βράδυ, δύο μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και ακόμη το ΓΕΣ να βγάλει Ανακοίνωση.
Εμείς είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου.
Όχι μόνο εντείνουμε την προσπάθεια μας για ένα Μαζικό και Αποφασιστικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.
Αλλά κλιμακώνουμε συνεχώς τους αγώνες μας για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Καλούμε κάθε συνάδελφο που αισθάνεται Αδικημένος και Πιεσμένος να καλεί όποια ώρα κρίνει σκόπιμο το 6932955437.
Συνάδελφοι, γιατί να φτάσουμε στην Αυτοκτονία, όταν αποδεικνύεται καθημερινά ότι με τους αγώνες του Κινήματος των φαντάρων, τις Επιστολές Καταγγελιών μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.
Συνάδελφοι, μην περιμένετε...
Μην κάνετε Κουράγιο και λέτε "άστο θα περάσει".
Καλέστε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Ελάτε Μαζί μας να Παλέψουμε.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου