Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Στο Πολεμικό Ναυτικό τι προκάλεσε το θάνατο του 37χρονου Υπαξιωματικού;

Η νεκροψία - νεκροτομή θα ξεκαθαρίσει τα αίτια του θανάτου του 37 χρόνου Επικελευστή Γ.Σ του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετούσε στην φρεγάτα "Ψαρά".

Το πρωί κατά πληροφορίες ο Υπαξιωματικός του ΠΝ αισθανόταν αδιαθεσία, ενεργοποιώντας ακαριαία τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών για τέτοια περιστατικά υγείας, τα οποία ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τον αδόκητο χαμό του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αδιαθεσία του, προηγήθηκε μια κρίση, οι συνθήκες αλλά και τα αίτια της οποίας,ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί. 
Όπως επεσήμανε επίσης το Γενικό Επιτελείου Ναυτικού, ο αδικοχαμένος Επικελευστής Γ.Σ που υπηρετούσε στη φρεγάτας ΨΑΡΑ απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019.
Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες. Το Πολεμικό Ναυτικό εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους στελέχους και συναδέλφου του ΠΝ.
http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου