Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Υποχρεώνουν τους Φαντάρους να κάνουν 9μηνο στα σύνορα!


Γιατί δεν δίνουν Μετάθεση σε όλους τους φαντάρους στο 5μηνο;
Συνεχείς είναι οι καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από αγανακτισμένους φαντάρους και εξοργισμένους γονείς καθώς το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ δεν έδωσε Μετάθεση σε όλους τους στρατιώτες που συμπλήρωσαν 5μηνο σε Μονάδες της Παραμεθορίου.
Από τον Λαγό του Έβρου και την Καλλονή της Μυτιλήνης, από την Σάμο μέχρι την Κω το ΓΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, άφησε Αμετάθετους τους μισούς στρατιώτες που περίμεναν μετάθεση, για να κάνουν όλο το 9μηνο στην Παραμεθόριο.
Με αστείες προφάσεις, το ίδιο το Γενικό Επιτελείο Στρατού και το Υπουργείο Άμυνας ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ το νόμο που προβλήθηκε ως μια μεγάλη τομή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ενώ έταξαν ότι όλοι οι φαντάροι θα κάνουν ένα 5μηνο στην Παραμεθόριο και μετά θα μετατεθούν στον τόπο καταγωγής τους, στην πραγματικότητα στέλνουν με μετάθεση στο 3μηνο τα βύσματα στο σπίτι τους και επιχειρούν να καλύψουν τα κενά Αδικώντας τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Να τονίσουμε ότι οι μονάδες της Παραμεθορίου έχουν την καλύτερη δυνατή επάνδρωση  αυτή την περίοδο αφού έχουν καταταγεί οι πιο μαζικές Σειρές του Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου-Ιανουαρίου.
Άραγε αυτό είναι το έργο του Μεγάλου Μεταρρυθμιστή νέου ΑΓΕΣ Καμπά;
Έτσι καταπολεμά το ΓΕΣ τη βυσματοκρατία;
Μα έτσι εντείνει το ΓΕΣ τη λειτουργία του πελατειακού κράτους!!!
Απαιτούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να αφήσουν κατά μέρος τις άθλιες δικαιολογίες, να σεβαστούν τις λαϊκές οικογένειες που τους φορτώνουν άλλο ένα δυσβάστακτο βάρος κρατώντας τα στρατευμένα παιδιά τους εννιά (9) μήνες στα σύνορα.
Να σεβαστούν τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου