Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Το στρατόπεδο "Αιμίλιος Πούλμαν " στο Βαθύ της Σάμου: χωρίς ΝΕΡΟ αλλά έλιωσαν τους φαντάρους για να βγάλει φωτογραφίες ο ΑΓΕΣ Καμπάς

Αυτά τα ξέρει ο ΑΓΕΣ Καμπάς;
Και τι κάνει;
Θα στηθούν ΑΓΕΣ Καμπάς, στρατηγός ΑΣΔΥΣ και Ταξίαρχος, μαζί με τους παπάδες και τους δημάρχους να βγάλουν φωτογραφίες και να διαβάσουν τα εθνικιστικά λογύδρια;
Από τη μια μεριά οι άνθρωποι με τις μεγάλες στολές και τα λαμπρά παράσημα...

Που έρχονται να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να βγάλουν φωτογραφίες...

Για να μας δείξουν ότι είναι κοντά στο φαντάρο και ενδιαφέρονται...
Για το χατήρι τους λιώνουν τα παιδιά στις καθαριότητες και ασβεστώνουν τα πάντα...
Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια:
ΤΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ
Το Σωτήριον Έτος 2019!!! 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το στρατόπεδο "Αιμίλιος Πούλμαν " στο Βαθύ της Σάμου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον αρχηγό ΓΕΣ για την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Α εσσο 2019. 
Πίσω όμως από τα ασπρισμένα τσιμέντα, τα κομμένα χορτάρια και το φροντισμένο προαύλιο χώρο, υπάρχει μια κατάσταση που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για την διοίκηση των μονάδων και του στρατοπέδου. 
ΤΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ. 
Έτσι δεν γίνονται οι καθαριότητες στις τουαλέτες και αναγκαζόμαστε να τις χρησιμοποιούμε βρώμικες και φυσικά να μην πατάμε καζανάκι ενώ μπάνιο μπορούμε να κάνουμε μόνο με εμφιαλωμένα μπουκάλια νερό. 
Σε μέρες που όλοι γνωρίζουν ότι οι φαντάροι πέρα απ τις υπηρεσίες αναγκαζόμαστε να κάνουμε και αγγαρείες, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα μπάνιο για να ξεκουραστούμε και να φροντίσουμε την προσωπική μας υγιεινή. 
Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, οι αγγαρείες δίνουν και έρχονται είμαστε αναγκασμένοι ανάμεσα από τα νούμερά μας να καθαρίζουμε ενώ οι εξοδούχοι φεύγουν 3 ώρες μετά το προβλεπόμενο για να βοηθήσουν με εντολή διοικητή μάλιστα. 
Έχουμε φτάσει στα όρια μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου