Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Λεφτά δεν υπάρχουν για το φαγητό των φαντάρων. ΜΟΝΟ για τα καναπεδάκια των Στρατηγών!


ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ-ΝΕΡΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ αλλά με κεφτεδάκια και καναπεδάκια για τους Στρατηγούς!
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του Ελληνικού Στρατού, η απίστευτη ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ που επικρατεί και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τους φαντάρους αναδεικνύεται από τα όσα φαιδρά έγιναν στην Λάρισα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής διοίκησης της 1ης Στρατιάς.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Δεν προλαβαίνουν να ζυμώνουν όπως μαθαίνουμε στο kranosgr κεφτεδάκια και να φτιάχνουν καναπεδάκια στη ΛΑΦ Λάρισας, για την αυριανή τελετή παράδοσης - παραλαβής διοίκησης της 1ης Στρατιάς.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, περισσότερα από 300 άτομα (στελέχη, πολίτες) θα βρίσκονται στην αυριανή δεξίωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τιμών του σχηματισμού, μετά το τέλος της τελετής.

Χιώτες, Αθηναίοι, Κρητικοί και Κύπριοι, μαζί με τους Θεσσαλούς προσκεκλημένους, θα βρεθούν στην 1η Στρατιά για να ευχηθούν υγεία, καλοφάγωτη η σύνταξη, καλά γεράματα και ότι άλλο είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, στον απερχόμενο Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη και φυσικά υγεία και καλή Επιτυχία στα νέα καθήκοντα, του παραλαμβάνοντος Στρατάρχη, Κωνσταντίνου Φλώρου.
Βλέπεις, είναι πιο σημαντικές οι φαιδρές ΦΙΕΣΤΕΣ των Στρατηγών 
από την σίτιση των φαντάρων.
Πετούν τα κονδύλια για να κάνουν Δεξιώσεις, αλλά στην Σάμο καλούν τους φαντάρους να τσοντάρουν από το χαρτζηλίκι τους για τη λειτουργία των μονάδων.
Ζητούν από τους φαντάρους να κάνουν Έρανο για τον Ελληνικό Στρατό; http://diktiospartakos.blogspot.com
Ενώ έδωσαν 500.000.000 ΕΥΡΩ στους Στρατιωτικούς τα προβλήματα των φαντάρων από τις περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των μονάδων απογειώνονται:
1η Στρατιά: η Εργασία Απελευθερώνει... τους Δούλους φαντάρους, ενώ τα βύσματα περνούν καλά! http://diktiospartakos.blogspot.com

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου