Ο 39χρονος διαβιβαστής υπηρετεί στο νησί σε θέση που σχετίζεται με τους μετανάστες.
Ο στρατιωτικός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από λιμενικούς του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο λιμάνι στο Καρλόβασι Σάμου με τη κατηγορία ότι θα έστελνε μέσω μεταφορικής εταιρείας τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές, χωρίς τα απαιτούμενα παραστατικά αγοράς τους στον Πειραιά.
Το φορτηγό μέσα στο οποίο υπήρχαν οι μηχανές εντοπίστηκε στο γκαράζ του πλοίου «Νήσος Μύκονος» λίγο προτού αποπλεύσει για Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θα εξεταστεί η προέλευση των μηχανών με τους λιμενικούς να μην αποκλείουν να προέρχονται από σκάφη που έχουν χρησιμοποιηθεί για παράνομες μεταφορές μεταναστών, τσιγάρων ή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ΛΣ. από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου κατασχέθηκαν οι κινητήρες, ενώ στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, συνελήφθη ο 39χρονος αποστολέας τους για παράνομη κατοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά παράβαση του άρθρου 394 Π.Κ. (αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος).https://www.armyvoice.gr
Χρειάζεται να θυμίσουμε τις ευθύνες που έχει ο Ελληνικός Στρατός για το δράμα των προσφύγων συμμετέχοντας σε όλους τους βρώμικους πολέμους του ΝΑΤΟ και τις βάρβαρες επεμβάσεις του;
Τον ρόλο που παίζει ο Ελληνικός Στρατός στον Πόλεμο κατά των προσφύγων στο πλευρό των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ;
Και να φανταστείς ότι ο Ελληνικός Στρατός αναλαμβάνει ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών της περιοχής και θα δρα πλέον ως ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...
Οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν τεράστιες ευθύνες σε όλα αυτά.
Κερδίζουν επιπλέον μισθούς από την συμμετοχή τους σε Αποστολές Εκτός Συνόρων και απολαμβάνουν τα προνόμια που τους παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να είναι ολόψυχα αφοσιωμένοι στα αιματοβαμμένα καθήκοντα τους.
Ε, ο 39χρονος Στρατιωτικός σκέφτηκε να κάνει εμπόριο, ενώ οι Ακροδεξιοί συνάδελφοι του κραυγάζουν εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα, εκφράζουν το μίσος τους κατά των προσφύγων.
Συγκρίνεται τώρα όλους αυτούς με το έργο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ.
Που πρωτοστατεί στους αγώνες για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και Αντιστέκεται στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
Και για αυτό διώκεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Υπουργό Άμυνας Αποστολάκη και τον νέο ΑΓΕΣ Καμπά!!!
ΝΤΡΟΠΗ...  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com