Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η Υποκρισία της Δεξιάς-Ακροδεξιάς για το "Μακεδονία Ξακουστή..."


Το στρατιωτικό κατεστημένο Απαγορεύει τα κινητά με κάμερα των φαντάρων για να μην υπάρχουν αποδείξεις της Αυθαιρεσίας τους, της Αθλιότητας των μονάδων και για τα καψόνια...
Αλλά τα θέλει μόνο για τις Εθνικιστικές Επιδείξεις!
Το γεγονός ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ έχει αναχθεί σε κεντρικό ζήτημα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς Αντιπολίτευσης για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά κυρίως για την εθνικιστική διαπαιδαγώγηση του λαού μας δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς.
Υπάρχει απόλυτη συμφωνία όλου του αστικού κατεστημένου στον κοινωνικό πόλεμο που διεξάγουν με μπροστάρη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  εναντίον των δυνάμεων της εργασίας και στην συνέχεια του ως Διακρατική Σύγκρουση για τις ΑΟΖ και τον έλεγχο-εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων.
Για αυτό λοιπόν κυριαρχεί η Υποκρισία.
Χαρακτηριστικό επεισόδιο τα όσα ειπώθηκαν με αφορμή την απαράδεκτη ενέργεια του Αλεξιπτωτιστή που προκειμένου να δώσει το γνωστό εθνικιστικό του σόου Παρανόμησε κάνοντας άλμα που μαγνητοσκόπησε τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή"!


Μια ανεύθυνη κίνηση που μόνο κινδύνους προκάλεσε για όλους όσους συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Και όμως βρέθηκαν πολιτικοί της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς, εκπρόσωποι του αντιδραστικού Στρατιωτικού κατεστημένου να τον ενθαρρύνουν και να του σταθούν επιχειρώντας να αντλήσουν πολιτικά οφέλη.
Πρωταγωνιστής της απόπειρας αυτής ο Υπεύθυνος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της ΝΔ, ο Κικίλιας.
Ξεχωρίζουμε όμως την παρέμβαση του απόστρατου Φραγκούλη Φράγκου, γνωστού για τη δημοφιλία του στον Ναζιστικό χώρο, που οικοδομήθηκε βεβαίως με συγκεκριμένους όρους.

Διαβάζουμε λοιπόν:

Ο στρατηγός κατακεραυνώνει το ΓΕΣ που θέλει να τιμωρήσει τον Καταδρομέα, λέγοντας ότι ότι όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά να του χορηγηθεί και εύφημος μνεία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του στρατηγού:

Ναι και καλά να τιμωρηθεί γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας…

Να του χορηγηθεί εύφημος μνεία για το φρόνημα του!!
Έτσι λειτουργούν οι Ειδικές Δυναμεις!!
Εκτιμώ και πιστεύω ότι δεν θα γίνει απονενοημένο διάβημα για την εκδίωξη του απο τις υπερηφάνες Δυναμεις Καταδρομων ο λεβεντης Σφακιανος Καταδρομεας Αλεξιπτωτιστης
Μπούχλης Εμμανουηλ.
Ο Επιτιμος Αρχηγος ΓΕΣ Φραγκουλης Φράγκος Στρατηγος εα

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Στρατηγός Ζιαζιάς.

Γράφει ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Επίτιμος Α/ΓΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
Παρέβει τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, κατά την εκτέλεση του άλματος και αυτό ηταν ένα σοβαρό λάθος ελεγκτέο πειθαρχικά.
Ο μόνος υπεύθυνος να επέμβει και να ελέγξει τον Καταδρομέα είναι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ …… ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΟΥ ….. ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΖΩΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ.


ΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Το στρατιωτικό κατεστημένο Απαγορεύει τα κινητά με κάμερα των φαντάρων για να μην υπάρχουν αποδείξεις της Αυθαιρεσίας τους, της Αθλιότητας των μονάδων και για τα καψόνια...
Αλλά τα θέλει μόνο για τις Εθνικιστικές Επιδείξεις!

Αποκαλύπτεται λοιπόν ότι το Στρατιωτικό κατεστημένο είναι Εχθρικό για τους φαντάρους, απεχθάνεται τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Το Στρατιωτικό κατεστημένο ήταν και είναι Εχθρικό για τον εργαζόμενο λαό μας.

Τους θυμόμαστε όλους αυτούς τους τους στρατιωτικούς του αστικού κατεστημένου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ να πρωτοστατούν στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, να επιτίθενται στον λαό μας γιατί ψήφισε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του 2015!

Επιστρέφουμε όμως στο εθνικιστικό παραλήρημα του Αλεξιπτωτιστή και την υπεράσπιση του από τους Στρατηγούς.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεχνούν την Απαγόρευση των κινητών με κάμερα.
Που αυτοί επέβαλαν θεωρώντας την Απαγόρευση των κινητών απαραίτητο στοιχείο της πορείας τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Η Απαγόρευση των κινητών με κάμερα ήταν απόφαση της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας το 2007!
Και τότε και τώρα στεκόμαστε απέναντι τους. Θυμίζουμε: 
Με εμπιστευτική διαταγή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων με κάμερα και βίντεο στα στρατόπεδα όλης της χώρας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
Μήπως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ
Φοβούνται τη δημοσίευση των Αυθαιρεσιών;
Με εμπιστευτική διαταγή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων με κάμερα και βίντεο στα στρατόπεδα όλης της χώρας. Με αυτή τη διαταγή του αντιστράτηγου Δ.Γράψα έρχονται να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι στην εθνική ασφάλεια αφού όπως τονίζεται το τελευταίο διάστημα σημειώνεται αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε ιστοσελίδες και στο you tube, στα οποία σε αρκετές περιπτώσεις, όπως λένε, εμφανίζονται και απόρρητα σημεία στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
Γιατί όμως αυτή η διαταγή τώρα;
Ποιος ο λόγος να πάρει μέτρα το ΓΕΣ στις 23 Ιουλίου 2007;
Μήπως οι πραγματικοί λόγοι είναι άλλοι;
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: τα σύγχρονα κινητά με κάμερα και βίντεο κυκλοφορούν μαζικά τα τελευταία 3-5 χρόνια; Τώρα θυμήθηκε να πάρει το ΓΕΣ μέτρα;
Τα περισσότερα βίντεο που κυκλοφόρησαν στις ιστοσελίδες έχουν τραβηχτεί το 2005, 2006. Το ΓΕΣ παίρνει μέτρα μετά από (2,5) δυόμισι χρόνια;
Η θεματολογία των βίντεο δεν αφορά καθόλου ζητήματα που προκαλούν ανησυχίες για κινδύνους της Εθνικής Ασφάλειας. Πρόκειται για βίντεο που αφενός αναφέρονται σε «πλάκες» μεταξύ των φαντάρων, ενώ τα περισσότερα καταγράφουν περιστατικά αυθαιρεσιών. Και για να είμαστε συγκεκριμένοι:
* Οι ζωγραφιές με φιλοπόλεμο και ακραία αντιτουρκική θεματολογία στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Σπάρτης.
* Τις ανύπαρκτες εγκαταστάσεις φύλαξης του Κέντρου Εκπαίδευσης Παλάσκα, όπου οι πέτρες πάνω στο βουνό μετατρέπονται σε σκοπιά όπου θα εκτελέσουν 4ωρη υπηρεσία οι στρατεύσιμοι, είτε κάτω από τον καυτό ήλιο, είτε στην νυχτερινή ψύχρα.
* Είναι ακόμη τα εθνικιστικά τραγούδια, τα γεμάτα μίσος, που τραγουδούν άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που επιστρέφουν από εκπαίδευση.
Επίσης, θα θυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωστά σε όλους υπάρχουν δύο κραυγαλέες περιπτώσεις περιστατικών που έθεσαν την Εθνική Ασφάλεια σε κίνδυνο:
* Όταν ανώτερος αξιωματικός της στρατολογίας, με συμμετοχή στη βιομηχανία των Απαλλαγών, πιάστηκε με τα σχέδια Επιστράτευσης στο σπίτι του, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την παράνομη πράξη του
* Στις 26-29 Σεπτεμβρίου, κατά την άσκηση ρεαλιστικής εξομοίωσης «Αλέξανδρος-Σίκινος», κατά την οποία μία φορά τον χρόνο δοκιμάζονται όλα τα εθνικά υπηρεσιακά σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων, από λάθος του ραντάρ του 3ου Κέντρου Ελέγχου Περιοχής στη Ζήρο της Κρήτης διοχετεύτηκαν τα εθνικά σχέδια στο Νατοϊκό Κέντρο της Νάπολης μέσω του συστήματος RAP και, φυσικά, αυτομάτως στο Νατοϊκό Στρατηγείο CAOC-6 στο Εσχί Σεχίρ της Τουρκίας!!!
Κύριε Δ.Γράψα, δεν κινδυνεύει από τα κινητά των φαντάρων η Εθνική Άμυνα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ  για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό για να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου