Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

''Ιωάννης Παπαρόδου'' (ΓΥΣ/ΤΥΣ): Τα βύσματα της Αθήνας το παίζουν άρρωστοι στο 401 Σ.Ν.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μια απαράδεκτη πρακτική καταγγέλλουν φαντάροι που υπηρετούν στο στρατόπεδο ''Ιωάννης Παπαρόδου'' (ΓΥΣ/ΤΥΣ). 

Όπως αναφέρουν, φαντάρος-βύσμα με τη συνδρομή αξιωματικού της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού –ΤΥΣ- (μονάδα που συστεγάζεται με τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού –ΓΥΣ- ) επισκέφτηκε τουλάχιστον 5 φορές το 401 ΓΣΝΑ μέσα σε λίγες ημέρες, αναζητώντας τον κατάλληλο γιατρό που θα τον εγγράψει ως ''ασθενή''.

Τελικά τα κατάφεραν την 6η φορά καθώς το συγκεκριμένο βύσμα εμφανίζεται πλέον στο δυναμολόγιο της μονάδας με το χαρακτηρισμό ''Εισαγωγή στο 401'' και κοντεύει να κλείσει έναν μήνα εκεί...

Αυτή δεν είναι παρά η πιο εξωφρενική ανάμεσα σε πολλές άλλες συμπεριφορές της συγκεκριμένης υπομονάδας. 

Την ώρα που οι υπόλοιποι φαντάροι του στρατοπέδου κάνουν δεκάδες υπηρεσίες και αγγαρείες, η ΤΥΣ «προστατεύει» τους εκλεκτούς της, χώνοντας όλους τους άλλους. 

Ακόμα και σε περιόδους εμπλοκής παλαιότερα, όταν οι φαντάροι είχαν μετατραπεί σε.. σκοπανθρώπους(!) η ΤΥΣ αρνούνταν να συνδράμει.
Αλλά ούτε και σε ότι αφορά το 401 η περίπτωση αυτή είναι μεμονωμένη. 
Είναι δεκάδες οι ''γάτοι'', δηλαδή φαντάροι ''κατά φαντασίαν ασθενείς'' που κάνουν τα θελήματα των γιατρών στο 401 τα πρωινά και βγαίνουν εξοδούχοι τα απογεύματα, απαλλασσόμενοι από υπηρεσίες!!! 
Την ίδια στιγμή που εξυπηρετούν με τον πιο προκλητικό τρόπο τα βύσματα, οι περισσότεροι γιατροί αντιμετωπίζουν φαντάρους με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα με τη νοοτροπία ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώστε. 
Αδιαφορούν για την υγεία μας ... 
Απαιτούμε να γυρίσουν όλοι οι ψευτοασθενείς στις μονάδες τους και να κάνουν υπηρεσίες κανονικά όπως όλοι. 
Είναι απαράδεκτο την ώρα που συνάδελφοι μας σαπίζουν στην παραμεθόριο κάνοντας 20 (ή και παραπάνω) υπηρεσίες το μήνα, τα βύσματα του ΣΥΡΙΖΑ και των καραβανάδων στην Αθήνα να μην κάνουν ούτε μία! 
Είναι απαράδεκτο την ώρα που η υγεία πολλών φαντάρων κινδυνεύει από τις άπειρες σκοπιές, τις αγγαρείες και την αϋπνία, άλλοι να είναι ζωή και κότα εις βάρος μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου