Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Κρήτη: Σάλος από κάμερα στα γυναικεία λουτρά σε πολεμικό πλοίο!


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια της να επιβάλλει την προνομιακή πολεμική της σχέση με τις ΗΠΑ διαφημίζει συχνά το φιλανθρωπικό της έργο.
Γεγονότα όμως όπως τα παρακάτω αποδεικνύουν όχι μόνο ότι οι ΗΠΑ αποτελούν σφαγείς αμάχων και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που καταστρέφουν-λεηλατούν-εκμεταλλεύονται λαούς και τους σπρώχνουν στην προσφυγιά.
Αλλά και ορδές Μισθοφόρων Φονιάδων που ενίοτε στρέφουν την απανθρωπιά, την κτηνωδία και τον σεξισμό τους εναντίον των συμπολεμιστών τους.
Ο Στρατός των ΗΠΑ είναι ο πρώτος σε βιασμούς, Αλκοολισμό, χρήση Ναρκωτικών...  
Κρήτη: Σάλος από κάμερα στα γυναικεία λουτρά σε πολεμικό πλοίο! Την ανακάλυψε γυναίκα αξιωματικός μέλος του πληρώματος και έχει διαταχθεί έρευνα
Γυναίκα πεζοναύτης, μέλος του πληρώματος του αμερικανικού πολεμικού πλοίου USS Arlington εντόπισε κάμερα στα γυναικεία λουτρά του πλοίου, όταν αυτό βρισκόταν στο λιμάνι της Σούδας.

Το τι ακολούθησε μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κάποιος.

Η Υπηρεσία Διερεύνησης Ποινικών Αδικημάτων του Αμερικανικού Ναυτικού (NCIS) διεξάγει έρευνα για να εντοπιστεί ο δράστης που τοποθέτησε συσκευή παρακολούθησης στα γυναικεία λουτρά.

Βέβαια δεν είναι γνωστό εάν έχει καταγραφεί κάτι ή όχι. Ωστόσο ο Cmdr. Ο Kyle Raines, εκπρόσωπος του 6ου Αμερικανικού Στόλου Kyle Raines επιβεβαίωσε το περιστατικό στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο και δήλωσε στο NBC ότι «η διοίκηση έχει αναλάβει και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει

 όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του θύματος».

Οι έρευνες του Αμερικανικού Ναυτικού λαμβάνουν σοβαρά όλες τις αναφορές και εξετάζουν εάν πρόκειται σε σεξουαλική παρενόχληση, δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος του 6ου Στόλου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά σημειώνεται τέτοιο περιστατικό με άνδρες να κατασκοπεύουν τις γυναίκες στο πλοίο.

Ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί στο αμερικανικό υποβρύχιο USS Wyoming, όπου ναύτες κινηματογραφούσαν επί δέκα μήνες, ομάδα δώδεκα γυναικών που υπηρετούσαν στο υποβρύχιο.

Στη συνέχεια μοίραζαν τα βίντεο στο ανδρικό πλήρωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου