Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΜΦΑΤ Χαίδαρίου: εμφύλιος φαντάρων με το Διοικητή να τρίβει τα χέρια του


Αλήθεια, ποιον βολεύει ο εμφύλιος των φαντάρων;
Τι αθλιότητα να σκύβεις το κεφάλι και να υποτάσσεσαι ως "νέος" και να πουλάς μαγκιά ως "παλιός";
Γιατί όλοι οι συνάδελφοι δεν βγαίνουν Παραπονούμενοι για τα κοινά μας Δικαιώματα;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε μια ομάδα στρατιωτών της ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου και επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να γνωστοποιήσουμε ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει στη μονάδα μας.
Καταρχάς να πω ότι παρόλο που δεν έχουμε πάρα πολύ καιρό από τότε που ήρθαμε στη μονάδα, δεν είναι καθόλου δύσκολο να παρατηρήσει κανείς πως σημειώνονται αδικίες εις βάρος κάποιων φαντάρων, όχι όμως από στελέχη αλλά από άλλους "συναδέλφους". 

Τους λεγόμενους παλιούς της μονάδας.

Αυτές οι αδικίες λοιπόν περιλαμβάνουν "χωσίματα" και αγγαρείες που αναθέτουν τα στελέχη σε κάποιον παλιό στρατιώτη, ο οποίος όμως τα πλασάρει σε κάποιον νεότερο για να λουφάρει.
Η υπέρτατη αδικία όμως κατά τη γνώμη μας βρίσκεται στο θέμα των υπηρεσιών. Όχι στο πόσο μας πάνε οι υπηρεσίες που μπορεί εύκολα κάποιος να το ελέγξει, αλλά στο τι υπηρεσίες κάνουμε που δεν ελέγχεται από κανένα.

Αν δει κανείς την κατάσταση με τις πρόσφατες υπηρεσίες θα καταλάβει, καθώς τα ίδια και τα ίδια ονόματα μοστράρουν όχι μόνο στις ίδιες υπηρεσίες, αλλά και στα ίδια νούμερα!
Ο στρατιώτης που τις βγάζει μάλιστα εδώ και πόσο καιρό (ίσως και μήνες πριν έρθουμε στη μονάδα) έχει καβατζώσει το ίδιο νούμερο και εμάς τους νέους μας χώνει συνέχεια στα χειρότερα νούμερα, μιας και τα καλά είναι πιασμένα από αυτούς που κατά τα λεγόμενα του έχουν πρωινό πόστο. Και εμείς έχουμε πρωινό πόστο όμως αλλά επειδή δεν είμαστε ούτε παλιοί ούτε κολλητοί του έχουμε κάνει πόσες υπηρεσίες συνεχόμενα 4-6 το πρωί χωρίς να μπορούμε να πούμε κάτι και το πηγαίνουμε σερί την επόμενη μέρα. Αντίθετα κάποιοι άλλοι έχουν κάνει πόστο το ΘΑΛ1, το ΚΕΠΙΚ και το Β.ΚΕΠΙΚ...

Προφανώς δεν περιμένουμε να υπάρχει πλήρης ισότητα μεταξύ όλων των στρατιωτών της μονάδας όταν μιλάμε για τόσα πολλά άτομα, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τις υπηρεσίες θα έπρεπε όλοι να κάνουν αν όχι ολες τις υπηρεσίες αν μη τι άλλο όλα τα νούμερα με σχεδόν την ίδια συχνότητα, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται. Είναι ξεκάθαρο πως ο στρατιώτης που τις βγάζει κοιτάει να βολέψει μόνο τον εαυτό του και τα φιλαράκια του και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο τον καταγγέλλουμε εδώ έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο μήπως και ευαισθητοποιηθεί κανείς γιατί δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας αλλιώς.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου