Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Γιατί θα πετάξουν τα μαχητικά πάνω από την Αθήνα; Για να μας θυμίσουν τον Πόλεμο Τρομοκράτησης των λαών;


Ότι η πολυεθνική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ έχει ένα επικίνδυνο Πολεμικό και Κατασταλτικό περιεχόμενο είχαν τη δυνατότητα να το διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει περιγράψει το περιεχόμενο, τα μέσα και τους σκοπούς αυτής της άσκησης:


Σήμερα όμως, (Πέμπτη 4/4/2019) θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ και οι συμπολίτες μας στην Αθήνα. Διαβάζουμε:
ΗΝΙΟΧΟΣ 2019: Μαχητικά αεροσκάφη θα σκίσουν τους αιθέρες των Αθηνών 


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 από τις 18:20 μ.μ έως τις 18:30 μ.μ μαχητικά αεροσκάφη που θα συμμετέχουν στην άσκηση "ΗΝΙΟΧΟΣ - 2019" θα διέλθουν άνωθεν της πόλης των Αθηνών
Υπενθυμίζεται πως αντικειμενικός σκοπός της Άσκησης είναι να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση σε συνθήκες που προσομοιάζουν ένα σύνθετο, πολλαπλών απειλών περιβάλλον μάχης, ώστε να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αυτό που δεν μας λέει το μιλιταριστικό μέσο είναι ποια είναι η αποστολή των μαχητικών πάνω από την Αθήνα είναι ότι το πέρασμα των μαχητικών πάνω από την Αθήνα εντάσσεται  σε σχεδιασμούς του Πολέμου Κατά της Τρομοκρατίας!

Δηλαδή, ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει να γαλουχηθεί ότι ζει με τον Φόβο τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ στην πραγματικότητα οι Προστάτες του εκπαιδεύονται για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τα νέα εγκλήματα κατά των λαών, με συμμετοχή και καθοριστική συμβολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Βρίσκουμε όμως την ευκαιρία να σας καλέσουμε να συγκρίνεται την δημοσιογραφική παρέμβαση του Χρήστου Καπούτση "Η ενεργειακή ασφάλεια της Αν. Μεσογείου και η άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2019»" στο καθεστωτικό σάιτ militaire.gr
Μια παρέμβαση που ακολουθεί χρονικά τις αποκαλυπτικές ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΕΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, από έναν σχολιαστή που Απολογείται για τις επιθετικές κινήσεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, αλλά βασικά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Έναν σχολιαστή γνωστό για τις ακραίες απόψεις του, που φιλοξενείται στο σάιτ ISKRA και ταυτίζεται μαζί του η ΛΑΕ!

Σάββατο 6 Απρίλη ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ελληνική πολεμική μηχανή του


Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση καλεί το Σάββατο, 6 Απρίλη στη 13.00 μ.μ συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και διαδήλωση στην πρεσβεία των ΗΠΑ, μαζί με τον αντιπολεμικό διεθνιστικό συντονισμό που έβγαλε η παραπάνω αφίσα.
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση αντιπαρατίθεται στη λογική άλλων, πατριωτικών αντιιμπεριαλιστικών συντονισμών, όπως ο ΠΑΚΣ (για μια κριτική, βλ.http://diktiospartakos.blogspot.com).
Συνευρέσεις που χωράνε οργανώσεις τύπου ΛΑΕ που εντάσσονται στο εθνικό-αστικό τόξο, ασκούν κριτική στο ΝΑΤΟ, χωρίς να θίγουν τις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγει ήδη ο ελληνικός καπιταλισμός στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στο Αιγαίο και ενάντια σε μετανάστες/μετανάστριες.
Οργανώσεις που αρνούνται να δουν τις ευθύνες του ελληνικού κράτους που πολεμά συμμετέχοντας στο ΝΑΤΟ για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του ελληνικού αστικού κόσμου. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου