Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Έφυγαν οι δύο πίσω τροχοί φορτηγού της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα στο Εθνική οδό!

Μπορούμε να φανταστούμε το τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινιών, όταν οι τροχοί φορτηγού της 116 Πτέρυγας Μάχης αποκολλήθηκαν με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε διερχόμενο όχημα και να τραυματιστεί η οδηγός.
Το φορτηγό της Πολεμικής Αεροπορίας εκινείτο με κατεύθυνση την Πάτρα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι δυο τροχοί στο πίσω μέρος του οχήματος "έφυγαν", πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησαν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Προσέξτε:  το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ διαρρέει και οι δημοσιογράφοι διαδίδουν ότι "κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι δυο τροχοί στο πίσω μέρος του οχήματος "έφυγαν"!!!

Μα πως είναι δυνατόν δύο τροχοί φορτηγού της Πολεμικής Αεροπορίας να χάνονται μέσα στην εθνική οδό και να μιλάς για "αδιευκρίνιστες συνθήκες"....

Είναι αποτέλεσμα της κακής συντήρησης των μεταφορικών μέσων ή δεν είναι;

Είναι αποτέλεσμα των περικοπών στα μέσα και στις εγκαταστάσεις ή δεν είναι;

Πως μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή φαντάρων-σμηνιτών-ναυτών και πολιτών ενώ ξοδεύουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ για εξοπλισμούς και ασκήσεις;
Μας λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα αλλά η Πολεμική Αεροπορία αστυνομεύει τον εναέριο χώρο σε τέσσερις (4) Βαλκανικές χώρες: 
Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο.
Ο Αμερικανός πρέσβης αποκαλύπτει ότι από το 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δαπανήσει 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για ασκήσεις του ΝΑΤΟ και συνεκπαιδεύσεις.
Δίνουν 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για τα ανθυποβρυχιακά ORION
Διαπραγματεύονται τον εκσυγχρονισμό των MIRAGE 2000 με κόστος 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
   Πόσο κοστίζει όμως η προμήθεια των αμερικανικών F 35;

Αν και η τιμή εξαρτάται από τη διαμόρφωση που παραγγέλνει κάθε χώρα, ο μέσος όρος του κόστους ενός F-35 είναι στα 100 εκατομμύρια δολάρια για κάθε αεροσκάφος!
Στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία προσφέρονται 100.000.000 δολ.
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία πρέπει να προμηθευτεί τουλάχιστον μια μοίρα αεροσκαφών, δηλαδή 12 μαχητικά.

Δηλαδή ο λαός πρέπει να πληρώσει 1.200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛ ή 1,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Δολ. (σε τιμές Ελλάδας)
Ο τότε Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος τόνιζε την αναγκαιότητα 30 αεροσκαφών.
Δηλαδή για ένα κόστος της τάξεως των 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛ (3.000.000.000 δολ).
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κόστος καθώς χρειάζονται επιπλέον ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε:
  • αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των πολεμικών βάσεων. Εν προκειμένω απαιτούνται νέα υπόστεγα για τα F35. Τεράστιο είναι το κόστος των Όπλων που θα φέρει το νέο μαχητικό που θα καθοριστεί από το είδος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχει.σημαντική παράμετρος είναι και η εκπαίδευση των πιλότων στο αεροσκάφος νέας γενιάς.
  • επίσης, το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι πανάκριβο όσον αφορά το κόστος πτήσης του. Το ωριαίο κόστος υπολογίζεται στα 15.000 δολάρια!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ!
  • Η καθεστωτική προπαγάνδα τονίζει ότι η προμήθεια των νέων πολεμικών αεροσκαφών απαιτούνται για να εξασφαλιστεί ισορροπία στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα να απαντηθεί η προμήθεια των αντίστοιχων πολεμικών αεροσκαφών από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα F35 δεν είναι Ανιχνεύσιμα. Όμως ούτε τα F35 έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν και εντοπίζουν τα άλλα F35.
Επίσης, δεν είναι τυχαίες οι αναφορές τους στις επιτυχίες της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας που εφοδιασμένη με τα εξελιγμένα πολεμικά αεροσκάφη F35 δεν είχε κανένα πρόβλημα με την Αεράμυνα του Ιράν και της Συρίας.
Και οι δύο χώρες είναι εφοδιασμένες με τα Ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S300!
Παρόμοια συστήματα έχει και η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στην Κρήτη.
Το συμπέρασμα είναι ότι παρά την προμήθεια των F35 θα απαιτηθούν επιπλέον ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για την προμήθεια ακόμη πιο εξελιγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων...
Ποιος κερδίζει από αυτόν το φαύλο κύκλο του πολέμου και του επικίνδυνου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού;
Οι Πολεμικές Βιομηχανίες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και των Ευρωπαϊκών χωρών.
Ποιο είναι το συμπέρασμα για τους λαούς του Αιγαίους
Ούτε οι προνομιακή συμμαχία με την Αμερική του Τραμπ, ούτε η αντίστοιχη στρατηγική συμμαχία με την Ρωσία του Πούτιν είναι η λύση...
Ούτε το ΝΑΤΟ εξασφάλισε την Ειρήνη ανάμεσα στα δύο σημαντικά κράτη για την Νοτιοανατολική πτέρυγα του..., που μπορεί να συνεργάζονται στο Πόλεμο εναντίον των Προσφύγων, στον πόλεμο τρομοκράτησης των λαών και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αλλά συγκρούονται για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Κύπρου, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα!

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Κυβερνήσεις, Αμερικανός πρέσβης, καθεστωτικά ΜΜΕ και στρατιωτικό κατεστημένο αγχώνονται να μας πείσουν ότι τους έχουμε ανάγκη.
Ότι μόνο αυτοί -εξασφαλίζοντας βεβαίως τεράστια κέρδη και προνόμια- μπορούν να μας εξασφαλίσουν την ευημερία και την ειρήνη.
Αποδεικνύεται όμως ότι όλοι αυτοί μας χειραγωγούν και μας παραπλανούν, ότι πίσω από τα καλέσματα "εθνικής ενότητας" κρύβουν τα σχέδια πλουτισμού και κερδοφορίας τους.
Αυτά τα επιχειρηματικά κέρδη, αυτά τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα απαιτούν αγορές όπλων και Προσλήψεις Μισθοφόρων, μας επιβάλλουν τις τρομοκρατικές τους Συμμαχίες και τους Άξονες του Πολέμου.
Συνδέοντας τον κοινωνικό πόλεμο με τη βαρβαρότητα του Ιμπεριαλιστικού ολέθρου και τις επεμβάσεις.
Να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ τις Πολεμικές προετοιμασίες: Η καλύτερη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η μεγαλύτερη συμβολή στο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει την πρωτοβουλία να απευθύνει μήνυμα αγώνα για την συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ-ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΒΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στην συνδρομή-συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στις Ασκήσεις (Ηνίοχος). 
Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή στους βρώμικους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. 
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ   
ΔΕ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. 
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ:
  • ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
  • ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
  • ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής Κυβέρνησης κατά των Προσφύγων. Δεν Υπηρετούμε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης προσφύγων-μεταναστών. 
Δεν εφαρμόζουμε εμείς τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής που στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Δε θα Υπακούσουμε σε καμιά για να σπάσουμε Απεργία. Δε θα εφαρμόσουμε καμιά διαταγή Καταστολής Πλήθους!  
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες. ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό. Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η βάση ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου