Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

108 Α/Κ ΜΜΠ: τα Μπράβο στον Διοικητή είναι ο Ιδρώτας των Φαντάρων

Στάζουν οι φαντάροι για τα εύσημα του διοικητή στην επιθεώρηση 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είμαστε στρατιώτες της 108 Α/Κ ΜΜΠ που ανήκει στην 34η ταξιαρχία και θέλουμε να καταγγείλουμε ότι ο διοικητής της μοίρας εδώ και τόσους μήνες δεν ενδιαφέρεται για τους στρατιώτες του και το μόνο που τον απασχολεί τον τελευταίο μήνα είναι πως θα ανέβει στα μάτια του Ταξιάρχου στην επιθεώρηση που θα λάβει χώρα στις 18 Ιουνίου.

Τον τελευταίο μήνα είναι αρκετά καταπιεστικός στο να κάνουμε πράγματα τα οποία πριν από 2 μήνες ήταν μια ουτοπία. Για εμένα προσωπικά και των άλλων συναδέλφων όλο αυτό είναι πιεστικό και ψυχολογικά δεν είμαστε καθόλου καλά. 
Και ένα τελευταίο και ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να μας στερήσει το δικαίωμα της ψήφου της δεύτερης Κυριακής σε περίπτωση που γίνει. 

Πριν από μερικούς μήνες δεν υπήρχαν οι αγγαρείες.. πλέον όλη μέρα καθαρίζουμε.. κόβουμε χόρτα και βάφουμε stayer και πυροβόλα για την επιθεώρηση. Επίσης ο διοικητής μας ανέθεσε να μάθουμε 6 σελίδες μνημόνιο του οπλίτη μέσα σε μια εβδομάδα. Μας απείλησε ότι όποιος δε το μάθει θα υπάρχουν ποινές. Τώρα που θα γίνει επιθεώρηση να προσπαθεί να μαζέψει μέσα σε λίγο διάστημα ότι δεν έκανε σε τόσους μήνες. Μας τρέχει και η απειλή της φυλακής είναι πάντα πάνω από τα κεφάλια μας. 

Φανταστείτε έναν στρατιώτη ο οποίος έχει πόσα προβλήματα οικονομικά οικογενειακά στην ζωή του εκτός στρατού να ανέχεται και τον ψυχολογικό πόλεμο του διοικητή του. 

Φανταστείτε άλλον στρατιώτη που όταν έχει διανυκτέρευση και μένει σπίτι του δουλεύει τα βράδια για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ζωής. Το πρωί μπαίνει στο στρατόπεδο για να συνεχίσει τις αγγαρείες του διοικητή και πρέπει να ξέρει και τις 6 σελίδες μνημόνιο του οπλίτη γιατί αν ερωτηθεί και δε ξέρει η ποινή είναι 4 μέρες κράτηση που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα πάει σπίτι του δε θα δουλέψει και οι δυσκολίες θα αυξηθούν.

Αυτοί είναι οι όροι που θα γίνει η Επιθεώρηση και οι Επιτελείς θα βγάλουν τις φωτογραφίες.
Μήπως το ΓΕΣ πρέπει να παρέμβει;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου