Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Στρατιώτες-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ συλλαμβάνουν Πρόσφυγες στον Έβρο και τους Στοχοποιούν με Πραγματικά πυρά!!!


Πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι όλα αυτά που καταγγέλλονται από τους φαντάρους συμβαίνουν σήμερα, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα να εξαγγέλλουν την συγκρότηση Δημοκρατικής Συμμαχίας εναντίον της Ακροδεξιάς, κάνοντας όμως πράξη ακραία κατασταλτικά μέτρα που περιγράφει ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος, ο Βελόπουλος και ο Κρανιδιώτης....  
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΕ στρώνουν το δρόμο στην Ακροδεξιά!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Στο 31ο Τάγμα Υποστήριξης της 31η Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο φυλάκιο Πέταλο, σε περίπολα που κάνουμε εμείς οι φαντάροι μας βάζουν να συλλαμβάνουμε μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα.
Σα να μην έφτανε αυτό οι υπηρεσίες εκεί γίνονται ΧΩΡΙΣ ΑΒΟΛΙΔΩΤΑ!
Η πρώτη σφαίρα δηλαδή είναι κανονική και όχι προειδοποιητική όπως προβλέπεται.
Εκεί φυσικά οι πρόσφυγες όποτε γίνονται αντιληπτοί συλλαμβάνονται και κρατούνται μέχρι να έρθει η αστυνομία να τους παραλάβει.

Πρόκειται για την πιο σκληρή πραγματικότητα του στρατού αφού στρέφεται ολοφάνερα ενάντια στους αδύναμους.
Μας είπανε να πάμε να υπηρετήσουμε για να προστατέψουμε την πατρίδα από τους "εχθρούς της".
Δε μας είπαν ποτέ ότι θα αναγκαστούμε να το παίζουμε φύλακες στη μέση του πουθενά και να βλέπουμε αθώες ψυχές να κατασπαράζονται από την αγωνία για ένα καλύτερο αύριο όταν αναγκαζόμαστε να τις σημαδεύουμε με τα όπλα.

Στην παραπάνω επιστολή αποτυπώνεται η μετατροπή του Στρατού σε Κατασταλτική δύναμη εναντίον των Προσφύγων-Μεταναστών.
Η Τρομοκρατική αυτή μετατροπή του ρόλου των Στρατευμένων που Διατάζονται να αναλάβουν Αστυνομικά Καθήκοντα δεν έχει καμιά σχέση με τον όρκο που έδωσαν στην Ορκωμοσία τους, εντάσσεται στην εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής του Ελληνικού Στρατού, του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και του ΝΑΤΟ.
Οι Πρόσφυγες-Μετανάστες που προκαλούν οι ιμπεριαλιστικές πολεμικές επεμβάσεις που συμμετέχει - συνδράμει καθοριστικά ο Ελληνικός στρατός, θεωρούν ο νέος "Εχθρός" που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί Αποτρεπτικά και να Απωθηθούν!
Ενδεχομένως και να συλληφθούν και να παραδοθούν στην Αστυνομία.
Δεν είναι ένα φαινόμενο που συναντάς μόνο στον Έβρο, αλλά και στα νησιά.
Στις 13 Μαρτίου 2019 καταγγείλαμε ότι:
Στην Σάμο ο Στρατός ύψωσε όπλο ενάντια στους Πρόσφυγες-"Εισβολείς" 
και τους Απώθησε στη Θάλασσα
Ουσιαστικά, ο Στρατός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί τις κραυγές του Κασιδιάρη-Γεωργιάδη κατά των Προσφύγων! 
Εισβολείς είναι η ορολογία που χρησιμοποιεί ο Στρατός...
Την είδηση αυτή την θυμάστε;
Μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε τη νύχτα της Τετάρτης στα νερά του Αιγαίου, ανατολικά της Σάμου. Μια οικογένεια προσφύγων ξεκληρίστηκε, καθώς η πλαστική βάρκα όπου οι δουλέμποροι είχαν στοιβάξει 12 πρόσφυγες –ενώ χωρούσε μόλις έξι- ανατράπηκε και μισοβυθίστηκε. Οι απελπισμένοι πρόσφυγες μαζί με τρία παιδάκια στην αγκαλιά τους βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν. Ήταν η μόνη τους επιλογή.
Για αυτό το έγκλημα και τα παρόμοια εγκλήματα που συμβαίνουν ολοένα συχνότερα στο Αιγαίο μήπως υπάρχουν ευθύνες και στον Ελληνικό Στρατό; 
Αυτός είναι ο Πόλεμος κατά των Προσφύγων Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ΕΕ και ΝΑΤΟ
4ο ΕΤΕΘ: ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
Πέφτουν οι μάσκες της κυβέρνησης Σύριζα και του ΓΕΣ για στρατό με ανθρώπινη προσέγγιση και ευαισθησίες απέναντι στους Πρόσφυγες. 
Και δυστυχώς βλέπουμε ότι η ναζιστική εκπαίδευση τύπου των Καταδρομέων στην Σάμο που σκοπό έχει να τους μετατρέψει σε Απάνθρωπους Ράμπο, έχει ποτίσει το μυαλό των νέων παιδιών που μπήκανε στις Ειδικές Δυνάμεις. 
Τις προηγούμενες μέρες στην γνωστή φωλιά φασιστών, στα Πλωτά της Σάμου, άτυχοι πρόσφυγες με μικρά παιδιά, μέσα σε δυο βάρκες, αποβιβάστηκαν στο φυλάκιο των Πλωτών στο Καρλόβασι. 
Οι σκοποί του περιπόλου όπως είχαν γαλουχηθεί από τη Διοίκηση, την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ, χωρίς κανένα ενδοιασμό, αντί να χειριστούν το περιστατικό με ανθρωπιά και κατανόηση, ΥΨΩΣΑΝ ΟΠΛΟ σε οικογένειες με παιδιά και άτυχους πρόσφυγες.
Κραυγάζοντας στους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας που πάλευαν με τα κύματα με φανατισμό και μισαλλοδοξία. 
Η αποστολή εξετελέστη! 
Οι πρόσφυγες απωθήθηκαν και επέστρεψαν στην θάλασσα με την ελπίδα να βρουν πάλι από την αρχή στεριά στο νησί της Σάμου ώστε να γλιτώσουν από τον πνιγμό. 
Η διοίκηση διέταξε για συναγερμό για την " επικίνδυνη εισβολή". 
Μάλιστα επιβράβευσε τον σκοπό της φύλαξης με 5 μέρες τιμητικής που απείλησε με πυροβολισμό μισοπνιγμένα "παράνομα παιδιά" και γονείς. 
Εμείς το θεωρούμε φυσιολογικό. 
Γιατί έτσι εκπαιδεύτηκαν οι στρατιώτες στο 4ο ΕΤΕΘ.
Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του Ελληνικού Στρατού.
Να αντιμετωπίζει τους εξαντλημένους πρόσφυγες-μετανάστες ως Εισβολείς, ως Εχθρούς, ως Ασύμμετρες Απειλές.
Αυτή είναι η τρομοκρατική-πολεμική-κατασταλτική αποστολή του Ελληνικού Στρατού συμμετέχοντας στον Πόλεμο τρομοκράτησης των λαών. 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Η Διοίκηση στο 4ο ΕΤΕΘ χρησιμοποιεί Ρατσιστική ορολογία και αναφέρεται με τον όρο " Λαθρομετανάστες" στα έγγραφα των παρατηρητών και στις αναφορές.
Εμείς σαν Επιτροπή Φαντάρων Σάμου καταδικάζουμε την αντιμετώπιση των προσφύγων με αυτή την βιαιότητα και απανθρωπιά.
Θεωρούμε όμως ότι αυτή η αισχρή συμπεριφορά είναι η λογική εξέλιξη για τον Ελληνικό Στρατό που εμπλέκεται στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που καταστρέφουν λαούς και προκαλούν τα ποτάμια της προσφυγιάς.
Θυμηθείτε που πολέμησε και Πολεμά ο Ελληνικός Στρατός: Βαλκάνια, Αφγανιστάν, Ιράκ, Αφρική και χώρες της Μέσης Ανατολής.
Τώρα ο Ελληνικός Στρατός Πολεμά τους Πρόσφυγες-Μετανάστες, τα θύματα του ιμπεριαλισμού και της καταλήστευσης των χωρών τους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου