Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Από ποιον απειλείται; Ιταλικό Ναυτικό: Καθελκύστηκε το μεγαλύτερό του αεροπλανοφόρο (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

Από ποιον Απειλείται η Ιταλία;
Το κράτος που ουσιαστικά Πτώχευσε, κόβει μισθούς και συντάξεις;
Το κράτος που κυβερνά η Φασιστική Ακροδεξιά;
Με τους φασίστες να θεωρούν και αντιμετωπίζουν ως εχθρούς τους πρόσφυγες-μετανάστες;
Δείτε όμως πως κατασκευάζουν Αεροπλανοφόρο και αγοράζουν αμερικανικά αεροσκάφη F35 για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!
Δείτε τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ που ξοδεύονται για τα συμφέροντα της ΕΝΙ!!!
Καθελκύστηκε σήμερα 25 Μαΐου 2019 στο ναυπηγείο Castellammare di Stabia της εταιρείας Fincantieri το μεγαλύτερο σε μήκος και εκτόπισμα πλοίο του Ιταλικού Ναυτικού. Το αεροπλανοφόρο / πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων L9890 Trieste πρόκειται να παραδοθεί στο Ναυτικό της Ιταλίας το 2022 και θα αντικαταστήσει το ελαφρύ αεροπλανοφόρο ITS Giuseppe Garibaldi (C 551). Το νέο πλοίο θα εξοπλιστεί με τα αεροσκάφη F-35B και ελικόπτερα.
Το αεροπλανοφόρο/πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων L9890 Trieste είναι το μεγαλύτερο σε μήκος και εκτόπισμα πλοίο που έχει ναυπηγηθεί στην Ιταλία μετά τον Β’ ΠΠ. Πρόκειται για ένα πλοίο με εκτόπισμα έμφορτο 33.000 τόνους, μήκος 245 μέτρα πλάτος 36 μέτρα.
Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.064 άτομα εκ των οποίων 600 αμφίβιους καταδρομείς οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αμφίβια οχήματα για την ανάπτυξη τους στην ακτή. Αυτά φιλοξενούνται σε ειδικό χώρο στην πρύμνη του πλοίου σε μια πλημμυριζόμενο κατάστρωμα μήκους 50 μέτρων και πλάτους 15 μέτρα.
Η ναυπήγηση του πλοίου ξεκίνησε στις 12 Ιανουαρίου του 2017 και θα ολοκληρωθεί το 2022. Το νέο πλοίο θα συμπληρώσει τη δύναμη του αεροπλανοφόρου ITS Cavour (C550) και θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα του Ιταλικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου