Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

625 ΤΠ Ιωάννινα: το Τρομερό Τάγμα των βυσμάτων και των απίστευτα χωμένων φαντάρων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 625 ΤΠ Ιωάννινα!!! 
Πολλά γράφονται για αυτό το τρομερό τάγμα! 

Ας τα πάρουμε ένα ένα λοιπόν. 
Αρχικά στο Λόχο οι υπεύθυνοι αδυνατούν να διοικήσουν ορθά με αποτέλεσμα η εμπλοκή του λόχου να είναι δεδομένη. 
Επιπλέον ο αρμόδιος Αξιωματικός δίνει τιμητικές και πολλές μάλιστα μόνο σε επίλεκτα άτομα δικά του, είτε γραφείου είτε σε στρατιώτες-βύσματα, οι υπόλοιποι δε βρίσκονται πουθενά για αυτόν!
Ακόμη υπάρχουν όπως έχει ξαναγραφτεί στρατιώτες που κόβουν χόρτα και στη συνέχεια μπαίνουν υπηρεσίες, παρόλα αυτά κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν πάρει αρκετές μέρες τιμητικής ενώ κάποια άλλα πάρα τις εργασίες τους καθόλου! 
Επιπλέον υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν για ενίσχυση στο χωριό της Κόνιτσας από το λόχο και έχουν πάει ακόμα και 5 φορές κάποια, μαζί με τη 1η της εκπαίδευσης ως πολυβολητές, τη στιγμή που υπάρχουν υπεραρκετά άτομα στο λόχο που δεν έχουν πάει ούτε (υποχρεωτική υποτίθεται) μια φορά εκεί! 
Δε φτάνει αυτό, οι υποτιθέμενες από την Ταξιαρχίας τιμητικές της Κόνιτσας ο λοχαγός μας είπε ότι κόπηκαν τη στιγμή που σε άλλους λόχους του στρατοπέδου οι διοικητές τις δίνουν κανονικότατα! 
Σχετικά με την Κόνιτσα, πριν λίγες μέρες ο γυρισμός 20 και πλέον στρατιωτών από το 625 και άλλων μονάδων του στρατοπέδου μαζί πήγε να γίνει με στάγερ! 
20 άτομα μαζί με τους σάκους τους να στριμωχτούν κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς να χωράνε σε ένα φορτηγό, κάτι που όπως πληροφορηθήκαμε ήταν διαταγή από τον Ταξίαρχο.
Η απόλυτη παράνοια και ντροπή! 
Εν τέλει μετά από πιέσεις ήρθε και μια καναδέζα και κατέβηκαν τα παιδιά μοιρασμένα με έστω πιο ανθρώπινο τρόπο. 
Ο λόχος του 625 και κατ' επέκταση ο διοικητής επιλέγει να στέλνει επιπλέον ενισχύσεις σε Κόνιτσα, Καλπάκι, Πετσάλη, Εμιν αγά, Κατσικά καθώς και σε κάτι κατασκηνώσεις στον Βόλο και τη Χαλκιδική. 
Όλα αυτά οδηγούν το λόχο στην εμπλοκή, τις συνεχόμενες αλλαγές, στο στρες καθώς δε γνωρίζουν τι τους ξημερώνει.
Με την αναβολή να είναι ορατή, πόσο μάλλον όταν καθημερινά δε γνωρίζουν αν θα μείνουν στα Ιωάννινα ή θα μετακινηθούν σε άλλο μέρος για ενίσχυση δίχως να ανταμειφθούν όπως προβλέπεται. 
Όλα αυτά με τον Αξιωματικό να μην αφήνει ούτε ένα στρατιώτη να πάρει τιμητικές που δικαιούται αλλά παράλληλα να δίνει σε '' δικά του άτομα''. 
Υπάρχουν άτομα που έχασαν τιμητικές που άξιζαν και με το παραπάνω. 
Ο Λοχαγός μας είπε ότι δε ξαναδίνει καμία τιμητική και ότι αυτές που έχουμε πάρει από χόρτα, Κόνιτσα, δουλειές, καθαρισμούς, παρελάσεις, και ότι άλλο δεν μετρούν πλέον και έχουμε μόνο τη δική μας άδεια! 
Κόβουν τις άδειες μέχρι τις εκλογές και τις τιμητικές γενικότερα, κόβουν την ανταμοιβή για τους κόπους του καθενός για περισσότερες ώρες με τους γονείς τους, κόβουν το οξυγόνο του στρατιώτη και ο διοικητής και ο ταξίαρχος αδιαφορούν.
Όλους, μόνο τους νοιάζει μόνο η καρέκλα και η φήμη τους! 
Ο κάθε στρατιώτης μένει πλέον ΜΟΝΟ με τις δικές του άδειες χωρίς να περιμένει τις τιμητικές που δικαιούται καθώς και τίποτα από άδεια απολαύσεως που δίνεται σχεδόν παντού. 
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά ακόμα για το 625,το λοχαγό και το διοικητή αλλά αυτά για την ώρα φτάνουν και ελπίζουμε να φτάσουν εκεί που πρέπει!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου